Hamilelik bende en cok disleri etkiliyo heralde cildiricam valla bir ay once alt taraftaki dolgu disim kirilmisti onu yeniledi doktor simdi ust disimin agrisindan duramiyorum ordada benzer bi durum var sanirim doktorumda cok yogun oluo en az bir hafta sonraya randevu alabilirim yarin aricam bakalim bu sefer napilcak bir haffa nasil dayanicam onuda bilmiyorum
Gunaydin kizlar
Yedigim bisey dokundu sanirim geceden beri afedersiniz bi kere kustum surekli de tuvalete ciktim ishal olmusum. Simdi ise gitmedim bol su iciyorum patataes haslamasi falan yiyecegim ama onerisi olan var mi doktora gitmeme gerek var mi bilemiyorum
Midemde agri yok cnm daha cok bagirsaklar hareketli benim bol su iciyorum vucut susuz kalmasin diye devam ederse ararim doktoru olmazsa cok tsk.ederimCanim midende ağrı var mi kusma tekrarlarsa doktoruna gitmeni yada enazindan telefonla görüşmeni tavsiye edebilirim. Ben 16.haftadayken olmuştu hazir mamulden oldu ve iki kere üst üste afedersiniz kusmustum dolayısıyla midem gerilmisti ve ağrı olmuştu.
Doktor test yaptı serum verdi üç tane daha iyi oldum. Bol su iç çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.Midemde agri yok cnm daha cok bagirsaklar hareketli benim bol su iciyorum vucut susuz kalmasin diye devam ederse ararim doktoru olmazsa cok tsk.ederim
Merhaba, ben testimi 15. gün yaptığım için hİçbir fikrim yok. Umarım geç tutunmadır.merhaba anne adayları 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.
tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.
şimdi nedesek boş. .keşke bi iki gün daha bekleseydin..ama blast oldugu için sanırım 8.gün degeri için düşük. .genede Allahtan umut kesilmez..olmadiysada inşallah birdahaki sefere..bizde burda güzel güzel konuşuyoruz ama bubugünlere kolay gelmedik..önce Allahin izni ve sabrinla inşallah kucağın boş kalmaz..merhaba anne adayları 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.
tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.
Hurafe işte sen de diyosum lütfen mantığı olmayan şeyleri takmayın saç kesmekte ne var o zaman tırnak kesmeyelim ağda yapmayalım bıyık uzatalım dinde yeri yokSac olayinda boyatmayi dusunmuyorum ama kesmek isterdim aslinda her nekadar o kesme hurafesine bende inanmasam da ah iste yine de kesmicem diyorum neolur neolmaz
Çok geçmiş olsun ... Inşallah kısa zamanda geçer , bol sıvı al demişti bana da doktorum kusma ishal gibi birşeyler yaşarsan .Midemde agri yok cnm daha cok bagirsaklar hareketli benim bol su iciyorum vucut susuz kalmasin diye devam ederse ararim doktoru olmazsa cok tsk.ederim
Günaydın annişlerrrherkese hayırlı cumalar iyi haftasonları..
Haftanın en güzel günü
Bende arkadaşımın bebeğine yaptım 1 yaş kıyafeti ve kurabiye bakalım beğenecekmisiniz
Ben boyuyorum canım amonyaksız dip boya sadece beyazlara sürüp 20dakia bekliyrum öncr soğuk suyla akıt doktorum 12.haftadan beri izin vrdi zaten arkadasım boyamıştı 2 çocugu da saglıklıSaçlarım 10cm beyaz, korkunç durumda. Vitaminlerden midir nedir çok çabuk uzuyor. Taraf taraf oldu. Doktor 20. Haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama hala cesaretim yok. Amonyaksız boyayla boyarsam mı ya?
Rimele gerek yok ben watsons sac maskarası almıştım 3ay idare ettim ama beyaz çoksa olmazOrganik boya ile boyatan çok arkadaşım var, doktorları izin vermişti 20'li haftalarından sonra...
Ama gönlün el vermiyorsa sana bizzat uygulanmış geçici çözüm önerisi vereyim :)
Annemin 40 yaşında doğurduğu tekne kazıntısı kardeşime hamileliğinde (o zamanlar organik boya moya yoktu) saçlarını topluyordu önlerdeki beyazları da rimelle boyuyordu :))))))) Denenebilir :) Her banyo sonrası yinelemek gerekiyor ama bazı zamanlarda özellikle dışarıya çıkarken çok işine yarıyordu :)
Bunu söylediğim bir arkadaşım onunla uğraşamam diyerek board kalemiyle boyamıştı hahahaha
Seç beğen :)
Gözün aydın canım. Pek güzelmiş bu ip de.Benimde kızım oluyor çok şukur sonunda gösterdi bıdıgım bugün gorebildik.
Orguden çok anlamayan ormek isteyen arkadaşlar ponponlu ipler var dumduz haraşo oruyosun ponponlar çıkıyor guzel battaniye oluyor çok kolay çabuk bitiyor ablam yaptı banada
Eki Görüntüle 1489182
Gözün aydın canım. Pek güzelmiş bu ip de.
Gunaydin kizlar
Yedigim bisey dokundu sanirim geceden beri afedersiniz bi kere kustum surekli de tuvalete ciktim ishal olmusum. Simdi ise gitmedim bol su iciyorum patataes haslamasi falan yiyecegim ama onerisi olan var mi doktora gitmeme gerek var mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?