Ben dikkat ettigim halde her gecen gun artiyor kilom sosinir oldum artik.. yemeden de artacaksa yiyeyim bari keyfim yerine gelsin..
Valla bir yanlışlık yok Akşam tartılmıştım. Bir de sabah aç karna tartılayım. En fazla 1 kilo fark eder ama bakalım.Bir haftada 3 kilo muuuuuuu
Bir yanlışlık vardır o işte.. 5 ayda 4 kilo bir haftada 3 kilo...
kıyafetlerinle mı tartıldın? tartın mı bozuldu?
Sekerim sabahlari nesfit yiyorum. Arada 1-2 ceviz. Oglen ya corba salata ya da imece usulu kim ne getirdiyse azar azar ekmeksiz yiyorum. Aksam da et, balik, tavuk veya bakliyat salata ekmeksiz yine.. gun icinde 1 elma 1 muz.. cok midem kazinirsa leblebi, eti form falan tikiniyorum. Cayi 2 kup sekerle icerdim simdi hic atmiyorum.. nutalla, kavala kurabiyesi hepsiyle vedalaştım.. cok uzgunum cok cok cok...yaaa yeme bizi, dikkat ediyormuş..
itiraf et kurtul bence
şahsen ben az önce küçük bi paket hoşbeş çilekli gofreti indirdim çok mutluyum
Sekerim sabahlari nesfit yiyorum. Arada 1-2 ceviz. Oglen ya corba salata ya da imece usulu kim ne getirdiyse azar azar ekmeksiz yiyorum. Aksam da et, balik, tavuk veya bakliyat salata ekmeksiz yine.. gun icinde 1 elma 1 muz.. cok midem kazinirsa leblebi, eti form falan tikiniyorum. Cayi 2 kup sekerle icerdim simdi hic atmiyorum.. nutalla, kavala kurabiyesi hepsiyle vedalaştım.. cok uzgunum cok cok cok...
hiçbir sey yemeden de alınıyor demek ki canım hızla geliştikleri bi dönem demek ki artık alıcaz anlaşılan sağlık olsun ..ben ilk 3.5 ay su içince bile kustum..çok zor geçti..hiç bişey yiyemedim..sonra bir anda aldım.ekmek yemiyorum sevmem, makarna pilav çok nadir yerim tatlıyla aram yok çok..anlamadığım bir kilo artışı oldu o da göbişten :))
normalde bu yediklerinle zayıflaman lazım
bence öğünlerin ideal, yalnız sabahları nesfit yerine tam tahıllı ekmek arasına kaşarlı tost yapsan hatta vaktin varsa bir haşlanmış yumurta yanında peynir domates biber salatalık yesen 10 numara olur
Canım ben o işleri doğduktan sonra halletmek istiyorum. 3-4 ay zaman var nasılsa. Doğal olması önemli bence. Kanserojen boya içermemesi gerekir. Eğer boyasını garanti edebiliyorlarsa laminant da olabilir.ya bi de bebk odası konusunda kararsız kaldım. Doğal ahşap ve üzeri boya olanlardan mı alayım (inci tunçel) yoksa çok beğendiğim sunta üzeri laminat kaplamaları (newjoy) mı tercih edeyim bilemedim. siz naaptınız?
Slm güzel anneleray kilo meselesi konuşulması ben yokken bnde aranıza katıldım kızlar pek zayıf sayilmazdim zaten ama 68 ile hamile kaldım dün tattildim 78 olmuşum 10 kilo daha bebis 5 buçuk aylık doğum zamanını düşünemiyorum erken doğum riski sebebi ile de gayet iyi besleniyorum ama sanırım bana yarıyor yediklerim bebisim 23 haftalik 480 gr az gibi geldi bana
Slm güzel anneleray kilo meselesi konuşulması ben yokken bnde aranıza katıldım kızlar pek zayıf sayilmazdim zaten ama 68 ile hamile kaldım dün tattildim 78 olmuşum 10 kilo daha bebis 5 buçuk aylık doğum zamanını düşünemiyorum erken doğum riski sebebi ile de gayet iyi besleniyorum ama sanırım bana yarıyor yediklerim bebisim 23 haftalik 480 gr az gibi geldi bana
cnm her bebeğin kilosu bir olmazki kiz bebekler daha narin olur hem benim kizimda bi kac gun küçükluk var dr sorun yok diyosa normaldir insallahhh bazi bebek 2700 doguyo bazisi 3700 ama hepsi saglikli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?