Icilmicek gibi degil di mi.. bana verdikleri limonata gibiydi pek sevdim..Glikoz yuklerken sunu iciriyorlar Eki Görüntüle 1512643
Kocaman olmuş sıpa. Hadi gözün aydın:)Doktor kontrolunden ciktim, 676 gr 25 cm dedi. 3 gun onde cikti. Cok sukur sorun yok, sivi miktari yeterli, rahim agzi kapaliymis. Esnedi tam yuzune bakarken
Sen hangi eşyalardan bahsediyorsun.? Oda falansa sonra da yapılır stres yapma canım. Doğunca yatacağı bir Beşik falan olsun tabii. Bu arada beşik yerine 2-3 ay port bebe kullananlar da var. O bık bıklayan çok biliyorsa versin size kendi çocuğundan kalan beşiği falan.opera hadi bakalım.. Cok strese gitme sakin o da sekeri yükseltir.. ben de yarin kontrole gitcem..
cok canim sıkkın.. Bir yandan annem sıkıştırıyor bebegin esyalari icin, bir yandan esim acele etme deyip önümü tikiyor. Annem bana ezik muamelesi yapıyor farkinda olmadan.. eşim sacmaliyor iyice, hele Bi elimize alalim deyip duruyor.. hormonlarim ve ben basbasayiz. Sabah 8 den beri durup durup aglar vaziyetteyim..
Kızlar hepinize sağlıklı güzel günler ablam dün sabah 8 de ameliyata girdi akşam üstü 5 de çıktı şu an yoğun bakımda uyutuyorlar sizlerden rica etsem onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepinizden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın
Çok şükür iyimiş cnm inş şekr yüklemesindede sorun olmaz.benim dktrm şekr yüklemesi yaptrmadı inslün drenci ve açlık tokluk şekrime baktı yapmamıza gerek yok dedi tabi bende mtlu oldumDoktor kontrolunden ciktim, 676 gr 25 cm dedi. 3 gun onde cikti. Cok sukur sorun yok, sivi miktarli, rahim agzi kapaliymis. Esnedi tam yuzune bakarken
Ah onu bi bulsam, yapacagi biliyorum ben.. onun da gaza gelen bir hanımı vardir elbet..Sen hangi eşyalardan bahsediyorsun.? Oda falansa sonra da yapılır stres yapma canım. Doğunca yatacağı bir Beşik falan olsun tabii. Bu arada beşik yerine 2-3 ay port bebe kullananlar da var. O bık bıklayan çok biliyorsa versin size kendi çocuğundan kalan beşiği falan.
Canm bence gayet iyi maşaAllah hem sağlklı olsunlarda zayıf olsunlar bi kucağmiza alalım hayırlısıyla biz onları tosun gibi yaparızbende kontrol çıktım geldim işe ama doktor şeker yüklemesini bugün yapmadı,22+4 çıktı o yüzden 24-28 haftaları arasında yapılması daha uygun dedi.bir sonraki kontrolde yapalım şeker yüklemesini dedi.bir sonraki kontrolde 1 ay sonra artık.
485 gr olmuş haftasına göre iyi dedi bilemedim biraz küçük kalmış sanki doktor normal dedi.boyunu söylemedi.yüzünü azcık gösterdi bize ağzını hareket ettiriyodu söyleniyodu sanırım :)
Ah onu bi bulsam, yapacagi biliyorum ben.. onun da gaza gelen bir hanımı vardir elbet..
haklısın valla canım,saolasın.dediğin gibi sağlıklı olsunlar bi sıkıntı olmasın gerisi gelirC
Canm bence gayet iyi maşaAllah hem sağlklı olsunlarda zayıf olsunlar bi kucağmiza alalım hayırlısıyla biz onları tosun gibi yaparız
bende kontrol çıktım geldim işe ama doktor şeker yüklemesini bugün yapmadı,22+4 çıktı o yüzden 24-28 haftaları arasında yapılması daha uygun dedi.bir sonraki kontrolde yapalım şeker yüklemesini dedi.bir sonraki kontrolde 1 ay sonra artık.
485 gr olmuş haftasına göre iyi dedi bilemedim biraz küçük kalmış sanki doktor normal dedi.boyunu söylemedi.yüzünü azcık gösterdi bize ağzını hareket ettiriyodu söyleniyodu sanırım :)
gözün aydin seninkide benimki gibi uykucu olcak desene..inşallahhhhh....Doktor kontrolunden ciktim, 676 gr 25 cm dedi. 3 gun onde cikti. Cok sukur sorun yok, sivi miktari yeterli, rahim agzi kapaliymis. Esnedi tam yuzune bakarken
benimkide fazla büyük çıktı. .benimkide avatar olcak heraldeBenim gebelik takvimine gore agirligi normal ama boyu 25 cm . 30 olmasi gerekmiyor mu? Hobbit mi olcak yoksa evladim
hadi seninde gözün aydın. .dr un normal dediyse sıkıntı yapma.bende kontrol çıktım geldim işe ama doktor şeker yüklemesini bugün yapmadı,22+4 çıktı o yüzden 24-28 haftaları arasında yapılması daha uygun dedi.bir sonraki kontrolde yapalım şeker yüklemesini dedi.bir sonraki kontrolde 1 ay sonra artık.
sonuçlarım çıktı:
açlık şeker:77
1.saat :183
idrarda lokosit pozitif, 4-5 değeri
saolasın canım ya valla banada doktor haftasına göre normal dedi. ama yinede insan bi düşünüo :)CAnim maşallah gözlerin aydin benimde boyu normal ama kilosu 650gr çıktı üç gün önce doktor iyi dedi ama gelde bana anlat bir anda kilo alacaklar galiba bizim veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?