2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben dusta bebek yagi suruyorm ama karnimada krem kullanmadim doktorm bebek yagi kullan dedi

Ben daha kullanmaya başlamadım ama senin dediğini duydum bende doğumdan bir ay önce başlansın diye.lansinoh söylüyorlar hep ondan alabilirim diye düşünmüştüm bende.

Ben daha kullanmaya başlamadım ama senin dediğini duydum bende doğumdan bir ay önce başlansın diye.lansinoh söylüyorlar hep ondan alabilirim diye düşünmüştüm bende.

Valla canim baya ovduler tabiki tercih meselesi kullanalım da farkli birseyde olabilir yeter ki bebislerimizi huzur içinde doyuralim

kizlar gunaydin.
sabah 7 gbi kaktim birz daha uyuyim dedim tuvaletim gelince actim gozlerimi ki 8 olmus sagima dogru yan yatmistim .uyandigimda kndimi iyice gobegimin ustune dogru yatar pozisyonda buldum minigime yuklenerek yatmisim nkdr sure hic bilmiyrm bu pozisyonda uyurkn yavruma bir zarar vermemisimdir dimi ya simdi kndimi yiyip bitiriyorum.

elimden gelse iki guc gune bir dr a gidip baktircam
ya nasil iyimi hersey yolundami diye nasil geccek zmn 25 mayistaki kontrole kdr simdi bna bilmiyrm

Ca
Canm günaydın kendini boşuna harab etme bişi olmaz bende çok yüz üstü uyuyorm hata öyleki uyudğumda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorum artk çareyi buldum bacaklarımın arasna uzunyumuşak yastk koyuyorm göbeğime doğru öyle rahat uyuyorm.

Korkma tatlim.. cok ciddi bi rahatsizlik duysaydi, tekmeyle ziplatirdi seni yerinden. Hareketlerini hissetmeye baslamadiysan da guzel bir başlangıç olurdu onlarin yeri senin benim yerimden saglam. Hem dusunsene 40 haftalik oldugunda da ayni mekanda daha da sıkışık kalacak.. biraz sabret hareketlerini iyice hissedince cok rahatlayacaksin.

bacaklarimin arasina yastik koymayi bn de denicem cnm ck sagol

yok baslamadm daha hareketleri hissetmeye canim hatta oyle yok misir patlamasi kelebek ucusmasi gbi seyler hissedersin tekmelerden once diyorlar ya onlari bile hissetmiyorum daha . sagol cnm ins tez zmnda dunyanin en guzel tekmelerini hissederim de kurtulurum vesveseden. opuyorum

Günaydın kızlar herkese.. Tatil gibisi yok G gelartikannecim hiç bişi olmaz onlar en güvenli yerde. Ben de hrp yüzüstü yatardım. Yakın zamana kadar da yattım ama ztn göbek çııkınca yatılmıyo. Hala yatabiliyosan demek ki sorun yok..
opera cım doktor diyet falan verdi mi naağtın? Off bende de kesin yüksek çıkıcak tokluk şekeri

Bende yan yatiyorm hep ama sanki ustune yatiyomusum gibi geliyo biraz sirtimi arkaya verip yatmaya calisiyorm zaten yatirmiyolr sagima yatiyorm ordaki tekmeliyo soluma yatiyorm soldaki kimildiyo bulizi ezdin diyolar heralde ama bisey olmaz merak etme allaha emanet onlar en korunakli yerdeler

Hayır canım daha 19.haftadasın bi şey olmaz 22den sonra dikkat et benim ikiz diye saga sola dönsem bile benimkiler itiyo hemen 2si 2 yanda artık uykusuz gecelerim başladı karnımı boşta bırakarak baskısız uyumaya yan yatmaya calışıyorım..

Günaydın kızlaarr..
gypsy84 dün doktor mailime cevap vermeyince tlf ettim, adam da havaalanına giriyormuş
lab. sonuçlarına bakamam şu an pzts inceleyim dedi, ben de tokluğun 183 oldugunu söyleyim dedim, Dr bi panik oldu, hemen kagıt kalem alın su testleri yaptırın falan dedi. açken h1A1 gibi bir sey yazdırdı, bir de sabah öğle akşam yemeklerinin 2 saat sonrasında şeker değerlerini görmek istedi. ben bunları pzts den önce yaptıramam dedim, o zaman karbonhidrattan uzak durun dedi. (şekerden demedi, dondurma ve gofret serbest mi acaba )
neyse işte ben de şu 3 gün dikkat edicem umarım düşer, insülin falan işine girmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum.

G gelartikannecim sen de sakın stres yapma, kızlar söylemiş zaten, uyurken kim bilir nasıl pozisyonlara giriyoruz.. ama onları rahim zaten koruyor. içerdeki sıvı da onların rahat hareket etmesini sağlıyor. benim tüp doktorum daha kalp atışını bile duymadan şunu demişti hala kulaklarımdadır: sağlıklı bebek düz duvarda bile duvar, anne rahmi en sağlam yerdir, demişti.

aynı seyı bende yasıyorum canım her saga sola dönusumde uyanıyorum sırt ustu yatıyorum sonra bı bakıyorum kendımı yuzustu bulmusum ama elimde olmuyo inş zararı olmaz bende uzuluyorum öyle olunca ama napim sağda bebek solda bebek ne tarafa döncegımı şaşırdım..

Kizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonra carsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem

Oyy masaallah gozunaydin hadi bakalim tosuncuk olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…