Kizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonracarsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem
Ooo maşaAllah hakkatn tosun olmuş Allah nazarlardan korusun sağlık versinKizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonracarsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ablam dün akşama kadar uyutuluyordu solunum cihazına bağlıydı gece uyandırılmış solunumdan çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış annemle konuşmuş ağrısı varmış ama olsun bunada şükür dr bir daha göstermeyeceğim demiş enfeksiyon kapmasın diye eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi yoğun bakımdan çıkarılacakmış rabbime binlerce şükürler olsun hamd olsun rabbim şifa bekleyen bütün hastalara derman versin şifa versin hepinizikuzularınız ve sizler allaha emanet olun
Ay cok sevindim kuzuuum. Benim de kuzenim heniz 27 yasindayken acik kalp ameliyatı gecirmisti.. cok iyi anliyorum seni.. ohh cok şükür.. Rabbim beterinden saklasin.. tekrar gecmis olsun..Kızlar hepinizden Allah razı olsun ablam dün akşama kadar uyutuluyordu solunum cihazına bağlıydı gece uyandırılmış solunumdan çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış annemle konuşmuş ağrısı varmış ama olsun bunada şükür dr bir daha göstermeyeceğim demiş enfeksiyon kapmasın diye eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi yoğun bakımdan çıkarılacakmış rabbime binlerce şükürler olsun hamd olsun rabbim şifa bekleyen bütün hastalara derman versin şifa versin hepinizikuzularınız ve sizler allaha emanet olun
Saģol canım sizede kırkbinkere maşallah rabbim nazarlardan korusun rüzgarıAy cok sevindim kuzuuum. Benim de kuzenim heniz 27 yasindayken acik kalp ameliyatı gecirmisti.. cok iyi anliyorum seni.. ohh cok şükür.. Rabbim beterinden saklasin.. tekrar gecmis olsun..
Amin canım allah razı olsun bebeğinsuyu azalmış demişsin allah korusun havuç suyu iç o yükseltiyormuş suyu allaha emanet olunÇok sevindim canım Rabbim daha da güzel günleri nasip etsin inşallah ablana
Amin canım allah razı olsun bebeğinsuyu azalmış demişsin allah korusun havuç suyu iç o yükseltiyormuş suyu allaha emanet olun
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ablam dün akşama kadar uyutuluyordu solunum cihazına bağlıydı gece uyandırılmış solunumdan çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış annemle konuşmuş ağrısı varmış ama olsun bunada şükür dr bir daha göstermeyeceğim demiş enfeksiyon kapmasın diye eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi yoğun bakımdan çıkarılacakmış rabbime binlerce şükürler olsun hamd olsun rabbim şifa bekleyen bütün hastalara derman versin şifa versin hepinizikuzularınız ve sizler allaha emanet olun
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. Ben de ruyalarimda dogurup unutuyorum cocugu.. 2 gun emzirmiyorum.falan.. bi acayip ruyalar..iyi aksamlar güzel anneler yarin bakalim bizimde kizimla kavuşma günümüz insallah kizim iyidir her gece ruyamda ya dr dayim ya doguruyorum benim bu deliliklerim kocamida delirtcek galiba sonunda
bn screenshot yaptim cicim cok sagolyaaaaa...
önceki sayfada bir sürü tavsiye yazdım neden kimse kaale almadı
yaaaaa...
bn screenshot yaptim cicim cok sagolama kiyafet alma diyolar ya orayi anlamiyorum annm ve kayinvalidemde ayni seyi soyleyip duruyolar milletten medet mi umcaz ne getirip getrmicekkerini de bilemeyiz ki . sora cocugu birakip kiyafet mi ariyalim yani
Aldik tatlm merak etme kiyafet konusu degil ama ikae besik konusunda vazgeciyorm artik esimde istemiyoyaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?