- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
canm seninkide benimkine benziyosa hiccc umutlanma...bi gece sabaha kadar saat başı kalkti oglum..aglayip durdu..felaket bi geceydi..bi kere bile uyanmadi..bide sabah kalkinca nedese beğenirsin..bu gece hic uyanmadi ne güzel uyudu dediopera içlerindeki ayi kendiliginden gider mi bilmem ama ben bi dogurayim canina okuyacam o ayının.. Her emzirmede uyandirmazsam ne olayim.. cok hain planlarim var yeminlen
canm seninkide benimkine benziyosa hiccc umutlanma...bi gece sabaha kadar saat başı kalkti oglum..aglayip durdu..felaket bi geceydi..bi kere bile uyanmadi..bide sabah kalkinca nedese beğenirsin..bu gece hic uyanmadi ne güzel uyudu dedi
bende az önce akşam yemeğe çıkalım değişik olsun demistim..teli aldi içeri gitti. .birazdan kapi çaldı. .burger dan yemek soylemis..bide en sevdiginden soyledim die ovunmezmi..sanki ben evde yemek hazirlayamazdim amac disari cikmakti..yavrum idda ediyorum benimki en su katilmamisi
geçmiş olsun canım seninkinin oynamaması normal kızı yormuşun resmen çocukcağızda uyuyarak dinleniyormuş kilosuda benim kızla aynı maşallah rabbim nazarlardan korusun Anneler günün kutlu olsungece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
Bazen korkutuyolar boyle gecmis olsun caningece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
çok teşekkür ederim:)içine doğdu galiba:)Canım benimde sebebsiz infertiliteydi. Evliliğimin ilk aylarinda düşük yapmıştım sonra 1 aşılamam tutmadı. Vakit kaybetmeden tüp bebek denedik 28 yaşındaydım çok şükür ilk denemede tuttu. Allahım sanada nasip eder inşallah ki ben inanıyorum olacak bu sefer.
gece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
İnşallah bi problem çıkmaz canım :)Gunaydinlar.. Biz gidiyorz seker yuklemeye hakkinizi helal edinicimden bi ses sen bunu icemiceksin diyo ama hadi bakalim hayirlisi...
50 grlik degil mi?? Icetea veya limonata icebiliyorsan onu da icersinGunaydinlar.. Biz gidiyorz seker yuklemeye hakkinizi helal edinicimden bi ses sen bunu icemiceksin diyo ama hadi bakalim hayirlisi...
evet aynen öle valla bende bakıyorum.bide pijama takım sabahlıklı falan olunca 100ü geçiyoYa hi kac gundur internetten logusa pijamalarina bakıyorum. Normal pijamalar 40-50 lirayken, basina logusa eklenince pijama oluyor en az 90 lira.. bu ne yaa.. malzeme ayni, dikiş ayni.. nedir yani..
cnmmm naptin seker yuklemeyi atlattinmiBazen korkutuyolar boyle gecmis olsun canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?