2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar crinone jel kaçıncı haftaya kadar kullandiniz bana acil yardımcı olun lütfen.
Canım ben 12. Haftada bıraktım. Vücut içinde kalanları zamanla atiyor ama vajinanda şiskinlik ve agrı hissedersen kaynamış ılıtılmış su ile parmağıni iceri sokup temizlemeye çalış. Beyaz beyaz topaklanma halinde dışarı çıkacaktır rahatlarsın içerde kalıntı olursa iltihaplanma yapabilir. Ben kullanırkende sürekli temizliyordum.

Yani beyaz beyaz topaklanma geliyor zaten sürekli de. Ama sumugumsu sari renkte geldi ondan sonra rahimde agri basladi. Her jel geldiginde agriyo hissediyorum.

Yani beyaz beyaz topaklanma geliyor zaten sürekli de. Ama sumugumsu sari renkte geldi ondan sonra rahimde agri basladi. Her jel geldiginde agriyo hissediyorum.

topaklar bıraktıkta sonra bir hafta adar geliyor ama her zamankinden farklı geldiyse sana idrar tahlili yaptır, enfeksiyon kapmış olabilrsin. ihmal etmemen gereken bir konu bu, ona göre ilaç kullanırsın bebeğine zarar vermesin enfeksiyon var ise..

süt falan içtim şimdi bekliyorum.iş yerinde olduğum için uzanamıyorum salladım dürtükledim
Canım dün benimki de baya hareketsizdi. Akşama doğru kıpırdanınca rahatladım. Bazen olabiliyor demek ki, sıkıntı etme.

süt falan içtim şimdi bekliyorum.iş yerinde olduğum için uzanamıyorum salladım dürtükledim
Gecmiş olsun canım yaa. Acaba gaz yüzünden olabilirmi. Benim 2-3 gün çok fena olmuştu. Kasıklarımda sürekli balonumsu hafif bi sertlik karnım taş gibi gece uyuyamam sağa sola dönemem. Otururken sanki bacaklarımın arasında bi hava yastığı var hissi. Hatta bebeğin hareketlerini bile hissedemedim doktora gidecektim. Yeşil eriğe abanınca tuvalete çıkabildim karnımdaki o gerilme ve şişlik indi.

Canım dün benimki de baya hareketsizdi. Akşama doğru kıpırdanınca rahatladım. Bazen olabiliyor demek ki, sıkıntı etme.

saolun kızlar,normalde de çok hareketli değil benimki ama sabahtan beri bişey hissedemeyince panik oldum.gaz yüzünden olabilir mi bilemedim daha önce olmadı hiç öle bi sorunum.akşam eve gittiğimde uzanıp dinlencem kısmetse

Canım benimki de bazı arkadaşların bahsettiği gibi kıpır kıpır değil. Sanırım sakin bi kızım olacak kibar vuruşlar yapıyor genelde

aynen benmkide öle :)inşallah doğduklarında da sakin kızlarımız olur :)
Seninle ÇOĞU şeyimiz benziyor canım hatırlarsan önce de geç hareket hissettiğimizden konuşmuştuk bak şimdi de kızlarımız olacağını öğrendik

Lulinda ben de ayniyim.. her sey düşüyor elimden.. SabaHtan beri de belimde bi sanci, karnima dogru ilerliyo, kasigimdam cikiyo.. kalkip dolasinca hafifliyo, bi de soguk soguk terliyorum.. neler oluyor bana???
dün akşam ki halimi anlattin..belinden gelen sancı böbrek ler olabilir mi acaba. .benim dün akşam öyleydi..gece boyu patik falan sarmalandim...yatinca bata bata belimden girio..karnim taş gibi. .ayaga kalkip iki dolaninca hafiflio..

ama dr gitmedim çünkü oglumdada aynisini bu zamanlar yaşamıştim..hemen acile gitmisstik..sonuc bizim usaklar idrar torbasina baski yaparak idrari geri bobrege gonderio..dolan böbrek şişkinlik belde ve kasiklarda agri..ama tehlikeli..şöyle ki böyle devam ederse bu sancilari dogum sancisi algilayabiliomus..benim 1 2 hafta sürmüştü. .urologa falan gittim..ama benim dr biraz pimpiriklidir..felaket tellali gibi anlatmisti..oysaki cogu hamileler sık yasaarmis..

evet şimdi korrktun..tabi benimkine benziosa..ama korkma yapacagin şey bol bol su ic ve sol tarafina yat.sihir suda..ben icmedim pek bu ara ondan oldu..bugün dayandim suya su an maşallah iyiyim..su icersen hic bisi olmaz..tecrübeyle sabit

Valla iş yerinde kac tur attığımı bi ben bi de Allah bilir. Simdi iyiyim ama.. eve geldim, ılık hatta soguk bi duş aldim.. rahatladim. Bence bunlar şu hazirlik kasilmalari dedikleri sey... tek korkum erken dogum sancisi olur da anlamazsam diye.. sallamam doktora gitmem oracikta dogururum falan.. Allah korusun...

olmaz inşallah bisey..ama erken dogum sancısı die bisey yasamadim ben hic öncekinde. .son haftalarda kasilmalar oluyor ama daha erken..bide böyle uzun süreli olmuyor..birdaha ki kontrolüne soyle genede..tekrarlarsada bi git olmazsa..kıymetli bunlar nede olsa

ay kizlar az önce ne oldu...apartmanda çok güzel bi koku..hamur işi gibi..bu kim die komsuya falan sordum..bilmiom dedi..canm bi istediki anlatamam..arkasina kapim bir bir calmaya başladı..poaca yapan poaca getirmis bu mu koktiki die..gozleme yapan gözleme. .meyveler falan..onlar kokmadida cani isterse die hani..ayy gülüp duruorum...simarmak bu olsa gerek..ohhh yemek yapmiom ben bugün bunlari yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…