2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben çok sakar oldum ya, sizde de olan var mı? Elimdeki herşeyi düşürüyorum. Kedilerin suyunu koyarken döküyorum. Bu gidişle bebeği nasıl tutacağım ben?:)))
Sanki beynim ellerime hükmedemiyor:)

Lulinda ben de ayniyim.. her sey düşüyor elimden.. SabaHtan beri de belimde bi sanci, karnima dogru ilerliyo, kasigimdam cikiyo.. kalkip dolasinca hafifliyo, bi de soguk soguk terliyorum.. neler oluyor bana???

Lulinda ben de ayniyim.. her sey düşüyor elimden.. SabaHtan beri de belimde bi sanci, karnima dogru ilerliyo, kasigimdam cikiyo.. kalkip dolasinca hafifliyo, bi de soguk soguk terliyorum.. neler oluyor bana???
Elini karnına bastırınca içe girmiyor, taş gibiyse Sancı olabilirmiş. Onun dışında düzenli değilse yalancı sancılar senin haftalarda gözükebilirmiş. Bir de sen 1 hafta daha öndesin. İçine sinmiyorsa bir doktora görün istersen canım.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gerek-ve-yalanci-doum-sancilari.html

Cevabın için çok teşekkür ederim canım haklısın gidip deneyip almak lazım internet kolay ama begenmezsen olmazsa geri gönder değiştir falan sıkıntı oluyo. Ankarada böyle şeyler nerden alınır bilmiyorum ki etrafımda burda doğum yapanda yok. Öğrenicez artık.

Kızlar crinone jel kaçıncı haftaya kadar kullandiniz bana acil yardımcı olun lütfen.

Benimkinin sabahtan beri hiç hareketini hissetmedim ya paniklemeye başladım.Gece yatarken hissettim normalde sabahta hissediyodum,işe geldim kahvaltı yaptım öğle yemeğinide yedim hala bi hareket hissetmedim

marpesa azicik salla, dürtükle, biraz uzanmaya çalış, bi sagina bi soluna dön.. calkalansin, rahati kacsin.. fıkırdar muhtemelen..
arife1991 15. Haftaya kadar kullandim sanirim. Sonra hapa gectik.. aslinda 12. Haftadan sonra gereksizmis ama yine de tedbir olsun diye devam ediyorlarmis, sonradan ogrendim..

Ben çok sakar oldum ya, sizde de olan var mı? Elimdeki herşeyi düşürüyorum. Kedilerin suyunu koyarken döküyorum. Bu gidişle bebeği nasıl tutacağım ben?:)))
Sanki beynim ellerime hükmedemiyor:)

kendime öğle yemeği olarak omlet yapmak için yerimden kalkmadan son yazılanları okuyup, bende sakarlık yok unutkanlık var sadece demiştim.
iki yumurta koydugum kasedeki yumurtaları karıştırmak için çatal bıçak çekmecesini açtıgımda kaseyi elimden devirip, bütün çekmeceye, bamboo çatal kaşıklığa yumurtaları döktüm, diğer çekmece kapaklarına yumurta bulaştı.
onları alırken cam çay kaşıkları düşüp kırıldı.
ben koşarak uzaklaşmak istiyorum sadece

Canım ya ben 2 gündür biraktim ama rahmimde hafif ni agri oldu korktum. Ne hapi iciyosun. Halen devam ediyormusun peki

süt falan içtim şimdi bekliyorum.iş yerinde olduğum için uzanamıyorum salladım dürtükledim

Sonra ek birsey kullandin mi hap filan yada igne
Hayır sadece vitamin Elevit e devam ettim. Hamileliğin ilerleyen haftalarında calsiyum, Demir, magnezyum ekleniyor. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Progesteron a devam edenler de var. Bence doktoruna güven, dediğim gibi başkasının ne kullandığı çok önemli değil.

Kızlar benim popomun kemikleri ağrımaya başladı zor oturuyorum

aynısını bugün ben de düşündüm, sanki etlerim incelmiş de kemiklerim batıyor gibi oturdugum zaman.

Kızlar crinone jel kaçıncı haftaya kadar kullandiniz bana acil yardımcı olun lütfen.

12 hafta sabah akşam kullandım sonra 10 gün sadece sabahları 10 gün de gün aşırı sabahları kullanıp bıraktım ben

Canım ya ben 2 gündür biraktim ama rahmimde hafif ni agri oldu korktum. Ne hapi iciyosun. Halen devam ediyormusun peki
Hapi da cok kisa kullandim. Sadece ara ara kanama oldu o zaman ictim. Doktorum elimizde tek atimlik kursunumuz o, vucudunu disardan almaya alistirma, gerektigi zaman işe yarasin demişti. Birakman iyi olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…