ay kizlar az önce ne oldu...apartmanda çok güzel bi koku..hamur işi gibi..bu kim die komsuya falan sordum..bilmiom dedi..canm bi istediki anlatamam..arkasina kapim bir bir calmaya başladı..poaca yapan poaca getirmis bu mu koktiki die..gozleme yapan gözleme. .meyveler falan..onlar kokmadida cani isterse die hani..ayy gülüp duruorum...simarmak bu olsa gerek..ohhh yemek yapmiom ben bugün bunlari yeriz
Hayirdir o da mi hamile?? Onun da mi hormonlari coştu.. Ay deli bunlar.. evde iki cocuk bakicaz resmen.. sen sıkma canını.. dalgani gec bol bol.. keyfine bak.. bir sure sonra küsmesini sallamadigini gorunce barisacaktir.kızlar ben kocama anneler gününde küsmüştüm ya, hala konuşmuyoz biz.
ben o gün ağladım konuşmadım onunla, o da benle konuşmamaya başladı.
yemeği bile ayrı ayrı yiyoruz.. hiç sevmem küslüğü ama hep böyle oluyor ben ne zaman trip atsam o benden önce atıyor
şimdi gidip konuşmak da istemiyorum, özür dileyip gönül alacagına yaptıgına bak ya
Hayirdir o da mi hamile?? Onun da mi hormonlari coştu.. Ay deli bunlar.. evde iki cocuk bakicaz resmen.. sen sıkma canını.. dalgani gec bol bol.. keyfine bak.. bir sure sonra küsmesini sallamadigini gorunce barisacaktir.
Bodruma gel hafta sonu.. denize de gireriz.. ohh gezeriz bol bol..öyle olmuyor işte
izmire gideyim ben en iyisi, hava değişimine
Hava Değişimi iyi gelir bence de. O da özlesin biraz karısını, yokluğunu anlasın.öyle olmuyor işte
izmire gideyim ben en iyisi, hava değişimine
Benim kocamda öyle hem haksız hemde ergen kızlar gibi trip atar beni sinir ederkızlar ben kocama anneler gününde küsmüştüm ya, hala konuşmuyoz biz.
ben o gün ağladım konuşmadım onunla, o da benle konuşmamaya başladı.
yemeği bile ayrı ayrı yiyoruz.. hiç sevmem küslüğü ama hep böyle oluyor ben ne zaman trip atsam o benden önce atıyor
şimdi gidip konuşmak da istemiyorum, özür dileyip gönül alacagına yaptıgına bak ya
Ben isme ozel hediyelere bayılıyorum.. Uzerinde adinin yazili oldugu kartvizitlikler, cizdanlar, kalemler....Kızlar Cumartesi günü sevdiceğimin doğumgünü. Fikir verin ne alayım ya?
Benimki de sever ama iki günde isme özel bulamam diye düşündüm. Yemek yapmayı çok sever. Şef bıçağı alabilirim bulursam.Ben isme ozel hediyelere bayılıyorum.. Uzerinde adinin yazili oldugu kartvizitlikler, cizdanlar, kalemler....
hatta ben dogumdan sonra babalik hediyesi olarak uzerinde adinin yazili oldugu oltu tasi tesbih almayi düşünüyorum. Benimki bayılır tesbihe..
gözün aydın,şeker yüklemesi erken yapılmış haftana göre sanki bende ay sonu yaptırıcam bakalımkızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
Maşallah hadi gecmis olsun.. biraz tatliyi azalt yeterli.. hem kilo kontrolu icin de sart.. kisa bir sure hemkızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
ya onu da yapıyorum ama eski hallerine dönmüyolar artıkGunaydiiiiin
kizlar gece uyurken de ayaklarinizi azcik yukari kaldirin. Doktorum yan yatarken iki ayaginin arasina yastik koy dondukce de degistir dedi.. sabaha şişlik baya iniyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?