2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

merhaba.canım açlık şekerini çlçtürmek için tamamen açmı gidiyoruz ?nasıl bakılıyo aç tok?tşk
Eet cnm ben sabah aç gittim önce açlık baktılar. Sonra bi bardak şekerli su ve bi saat bekledikten sonra yeniden kan aldılar

Geçmiş olsun, herşey yolunda çok şükür. Yorulunca onlar da yoruluyor. Bugün ben de evden 10.00 çıktım, 19.00 döndüm eve. Bütün gün ayakta. Bizimki de uykuda sanırım:)

Gözün aaydın valla, çok iyi çıkmış değerlerin.

Bu sitede lohusa pijamaları var bana uygun geldi. Sizin aldıklarınız nasıldı bunlara benziyormuydu http://www.lohusasepeti.com/kategori/lohusa-pijama/2
Bu ürünlerin aynıları var orada. Aşağı yukarı 20-25tl daha ucuz. Git-gel yorgunluğa nazaran alınabilir internetten. Bugün opera ile Altını üstüne getirdik hanın. Şansen benim anam ağladı:)
Yanlız bazı modelleri denemek lazım. Mesela kare yaka gibi olanlar göğsün çok sağında solunda olabiliyor. Emzirirken çıkartmak zor. En Güzeli düğmeler ortadan açılan ve göğüs altına kadar inen düğmeliler veya omuzdan açılanlar.

Günaydın herkese ... Her sabah bel ağrısıyla kalkıyorum şu anda da var... Karnımda da sanki taş bağlamışım gibi ağırlık .. Ama çooook şükür çok dua ettim bugünler için :)

Gunaydiiiin rahim kasilmasi dedikleri seyin ne, nasil bir sey oldugunu öğrendim.. Karnimiz birden sertlesip kaskati oluyor ya, oymuş meğer :) ben de icimde bi seyler büzüşecek falan saniyordum

nasıl yani?? rahim kasılmasında karın mı sertleşiyormuş?
o zaman karın kasılması desinler adına ahahah

Bu kansizlik beni cok korkutuyo ya hemoglabin degerm 9 cikmis acayip halsizim yaa siyah uzum yiyorm simdi insalah toparlrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…