2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

zaman gectikce agirlasmaya basladigimi hissediyorum yataktam donmek bile 10 dak sabah bir ktampla uyandim ağlayarak allahtan esim hemen masaj yaptida gecti biraz ama hala yürürken aciyo

zaman gectikce agirlasmaya basladigimi hissediyorum yataktam donmek bile 10 dak sabah bir ktampla uyandim ağlayarak allahtan esim hemen masaj yaptida gecti biraz ama hala yürürken aciyo
Benim krampima esim 1 defa masaj yapti gun boyu agridi.. simdinkramp girdiginde büküp gecmesini bekliyorum, agri yerlesmiyor. Bi dene istersen.

Kızlar uzun araştırmalar sonucu sipariş ettiğim krill yağı geldi. Doktorum önermişti. Balık yağından 6 kat daha güçlüymüş. Yanında ayrıntılı tanıtım kitapçığıyla geldi.

Kızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.

Kızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.
Muhtemelen rahmin genislemeye baslamasindan dolayidir.. bu donemlerde, lekenlenme yoksa panik yok.. anlaştık mı?? Stres yok.. guzel guzel hayaller olumlamalar var..

Muhtemelen rahmin genislemeye baslamasindan dolayidir.. bu donemlerde, lekenlenme yoksa panik yok.. anlaştık mı?? Stres yok.. guzel guzel hayaller olumlamalar var..
Cnm çok tesekkurler içimi rahatlattın. Lekelenme yok. Yürüyünce oluyor.birde ikiz bnm :) belki daha fazla kasık ağrısı oluyordut.

kızlar çatlak oluşan var mı?
ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da

ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da
Ben de daha oluşmadı ama son ayları bilemem. Inşallah böyle gider.

ben gecen hafta evdeydkenhic krem.surmedim ve ne goreyim 2 3 tane morarma baslamis hemen baslasim tekrar ama ne olur bilmem

cnm bence ihmal etme..hergün kullan derim..ozellikle gobek arka simit bölge ve kalcalar..bazilarinda son aylarda oluyo. .hatta bi arkadaşım catlagi dogumdan eve gelince fark etmiş. .göbek altında. .yani dogumdan sonrada gozukebilir..sen gene kullan hergün

Gunaydin hanimlar.. dun yine her doktor sonrasi yaptigimiz gibi yürüyüşe baslasik.. gecenin 10'unda, simsek ve gökgürültüleri eşliğinde yürüyüş yaptik.. sonra eve geldik üstüne bi de romantik dakikalar nasil yattigimi uyudugumu bilemedim.. çişe bile kalkmadim valla..
bu arada bende de catlaknyok simdilik.. doktira her gittigimizda hemsire, ayyy ne guzel diye diye nazar etmezse tabii.. banyodan sonra biooil suruyorum diger gunler bebeyagi aksam yatmadan once.. bu konuda cok da istikrarli degilim tabii..neyse ben sacimi yapayim, işe gideyim..

ben gecen hafta evdeydkenhic krem.surmedim ve ne goreyim 2 3 tane morarma baslamis hemen baslasim tekrar ama ne olur bilmem

morarmayla mı başlıyor??? ben daha dikkatli inceleyeyim kendimi bari..

olacaksa oluyor yazıyor aslında her yerde, biz etkisini azaltmaya çalışıyoruz sadece

Herkes uyuyor mu ? Bu uykusuzluk ne kötü bişe ya ((

sen Lulinda yla takıl bence, o da uyuyamıyor sinirleri bozulur insanın valla ben uyuyamayınca çok çekilmez oluyorum..

ayyy biz de çok romantik dakikalar geçirdik akşam.. herkes tabletini, telefonunu almış çıt çıkmıyordu evde. gece de o mutlulukla öküz gibi uyumuşuz

Günaydın kızlar
Bende bugün ruyamda resmen uçuyordum kuşlar gibi :) bir bakayım ne demekmis buarada bebeğim artık çok sert vuruşlar yapıyor. Mezureyle tekrar olctum karnimi 103cm olmus biray önce 98-100arasiydi. Tütü Maşallah kirkbinkere

ben hiç ölçmedim ya.. benim tek ölçütüm baskül. ahhh izmir bütün dengelerimi altüst etti benim yaaa...

Günaydın kızlar kalp ekosu istenmişti bizden dün çektirdik hiç iyi haberler alamadık maalesef üzgünüm..kardiyoloji konseyine çağrıldık ve KORDOSENTEZ yaptırmamız önerildi.. Ben bu testi yaptırmak istemiyorum malum riskleri mevcut aranızda yaptıran var mı kızlar ??

kardosentezin ne olduugnu bilmiyorum, ben de kardiyoloji muayenesi oldum, bütün sülalem kalp krizi gecirdiği için ve doğumda kalbe çok yükleniliyor diye. kalp kapakçıklarında doğuştan gevşeklik çıktı, çarpıntılarımın sebebi de oymuş ama seninkinin ne gibi zararı var bilmiyorum. senden neden eko istenmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…