Güle güle kullanın hiçte öyle basit durmuyor kulplar mobilyanın havasını değiştirmiş şık bir takım olmuş
Benim krampima esim 1 defa masaj yapti gun boyu agridi.. simdinkramp girdiginde büküp gecmesini bekliyorum, agri yerlesmiyor. Bi dene istersen.zaman gectikce agirlasmaya basladigimi hissediyorum yataktam donmek bile 10 dak sabah bir ktampla uyandim ağlayarak allahtan esim hemen masaj yaptida gecti biraz ama hala yürürken aciyo
Muhtemelen rahmin genislemeye baslamasindan dolayidir.. bu donemlerde, lekenlenme yoksa panik yok.. anlaştık mı?? Stres yok.. guzel guzel hayaller olumlamalar var..Kızlar benim yürürken kasıgımda tuhaf bir agrı .boşluk hissi gibi birsey hissediyorum.rahim mi buyuyor acaba. Özellikle yürürken oluyor,kanama ve lekelenmem yok.
Cnm çok tesekkurler içimi rahatlattın. Lekelenme yok. Yürüyünce oluyor.birde ikiz bnm :) belki daha fazla kasık ağrısı oluyordut.Muhtemelen rahmin genislemeye baslamasindan dolayidir.. bu donemlerde, lekenlenme yoksa panik yok.. anlaştık mı?? Stres yok.. guzel guzel hayaller olumlamalar var..
Ben de daha oluşmadı ama son ayları bilemem. Inşallah böyle gider.kızlar çatlak oluşan var mı?
ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da
cnm bence ihmal etme..hergün kullan derim..ozellikle gobek arka simit bölge ve kalcalar..bazilarinda son aylarda oluyo. .hatta bi arkadaşım catlagi dogumdan eve gelince fark etmiş. .göbek altında. .yani dogumdan sonrada gozukebilir..sen gene kullan hergünkızlar çatlak oluşan var mı?
ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da
ben gecen hafta evdeydkenhic krem.surmedim ve ne goreyim 2 3 tane morarma baslamis hemen baslasim tekrar ama ne olur bilmem
cnm bence ihmal etme..hergün kullan derim..ozellikle gobek arka simit bölge ve kalcalar..bazilarinda son aylarda oluyo. .hatta bi arkadaşım catlagi dogumdan eve gelince fark etmiş. .göbek altında. .yani dogumdan sonrada gozukebilir..sen gene kullan hergün
Herkes uyuyor mu ? Bu uykusuzluk ne kötü bişe ya((
Gunaydin hanimlar.. dun yine her doktor sonrasi yaptigimiz gibi yürüyüşe baslasik.. gecenin 10'unda, simsek ve gökgürültüleri eşliğinde yürüyüş yaptik.. sonra eve geldik üstüne bi de romantik dakikalarnasil yattigimi uyudugumu bilemedim.. çişe bile kalkmadim valla..
bu arada bende de catlaknyok simdilik.. doktira her gittigimizda hemsire, ayyy ne guzel diye diye nazar etmezse tabii.. banyodan sonra biooil suruyorum diger gunler bebeyagi aksam yatmadan once.. bu konuda cok da istikrarli degilim tabii..neyse ben sacimi yapayim, işe gideyim..
Günaydın kızlar
Bende bugün ruyamda resmen uçuyordum kuşlar gibi :) bir bakayım ne demekmis buarada bebeğim artık çok sert vuruşlar yapıyor. Mezureyle tekrar olctum karnimi 103cm olmus biray önce 98-100arasiydi.Tütü Maşallah kirkbinkere
Günaydın kızlar kalp ekosu istenmişti bizden dün çektirdik hiç iyi haberler alamadık maalesef üzgünüm..kardiyoloji konseyine çağrıldık ve KORDOSENTEZ yaptırmamız önerildi.. Ben bu testi yaptırmak istemiyorum malum riskleri mevcut aranızda yaptıran var mı kızlar ??
sağol cnm, evet kulpları takınca çocuk odası olduğu belli oldu :)Güle güle kullanın hiçte öyle basit durmuyor kulplar mobilyanın havasını değiştirmiş şık bir takım olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?