2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim ki birde Tek tarafli sol kasiigim.. Bakalim hayirlisi
Hayırlı olsunn :) ben 8+ 5 te hem kese hem kalp atışını gördüm ve duydum , daha erken yani senin için , Lulinda nın dediği gibi o ağrılar tek ya da çift Taraflı hamilelik boyunca olabiliyor .. Değerin de gayet iyi , ben 10. Ve 12. Gün ölçmüştüm .. Ama 17. Gün için normal değerin :)

tamam gördüm dolabı da..
ben de aynen böyle bir seyler istiyorum.
bakalım ne için yola cıkıp neler alıp dönüyoruz eve, biz de bir gidelim de cicili bicili şeylere takılıp full oda alıp çıkarız gibime geliyor :)

Gunaydin kizlar.. doktordan ciktik simdi.. gayet iyiyiz.. 1676 gr ölçtü ama bence yanlis dedi.. 1500 civaridir dedi. cunku tum uzuvlari 30+5 falan cikarken kafa 33 haftalik cikiyo.. koca kafali oglum, nasil dogurayim ben seni.. pozisyon da tersmis.. olur da pozisyonunu duzeltir, dogum kanalina girer, kafasi küçülürse normal dogum düşünebilirmisiz.. dogum kanalina girdiginde kafa kemikleri birbirine yaklaşır kafa ölçümü küçülürmüş.. hadi bakalim bekleyip gorcez..

bence 1676 doğrudur zaten senin takvimde de 1650 yazıyor. bir de senin oğlanın azcık tosun oldugu düşünülürse 1500 gr az geldi bana. bak sanal olarak doktordan daha iddialı konusuyorum
bence sen normal doğumu unut şimdilik, olursa sürpriz olsun, sezeryana hazırla kendini. senin doktorun da pek normal için kasacak birine benzemiyor.
bizim de görüş gününe 2 gün kaldı, hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştık, tam bir ay dolmuş oluyor

tralleria Sagol canim Allah razi olsun inşallah zamanin da dogar prematüre doğan bebeklerin anneleri yogun bakim sürecinin zorlugundan bahsetmisler okadar üzüldüm ki sabırla bekleyislerini okuyunca. Bebeklerinin hayata tutunma mucadelelerini dusunsene kimi solunum cihazına bağlı Rabbim herkese zamanında almayi nasip etsin inşallah

Sağol canim benim Allah razi olsun alacağım mutlaka muck

gözün aydın maşallah,artık normal doğum için bekleyip görcen hayırlısı olsun.bizimde görüş günü cuma günü bi aksilik olmazsa.şeker yüklemeside o gün yapılacak bakalım

gucci85 hepsi çok güzeller kulplarıda çok cici olmuş.
ben dolabı biraz dhaa büyük düşünüyorum şimdilik daha uzun kullansın diye ama hiç bişeye tamda karar veremedim
şifonyer belki alırım diye düşündüm.beşik karyola kısmı tamamen flu şuan bende

Lulinda geçenlerde aldığın hamile yastığını paylaşmıştın.kullanımından memnun musun?Bende almayı düşünüyorum da o modelden memnunsan ondan alıyım yoksa düz karın desteği alıyım diye düşündüm

asmakilit maşallah doğumunuda Allah gönlüne göre versin bende normal istiyorum ama doktor son haftalarda alttan muayene edip ona göre karar verecekmiş bana kalırsa benim doktorda normal için kendini kasmayacak.
gucci85 aldıkların çok hoş şeyler seni epey idare eder baya uyguna almışsın çocuk okula giderkende kullanır. Kulplar çok tatlı yaa bayıldım. Ben alışverisi napıcam bilmiyorum yarım saat ayakta kalamıyorum.

Inşallah hiç gerek kalmayacak öyle şeylere ... Ayrıca sana doğması muhtemel olarak söylediği tarihte 34. Hafta oluyor ki o haftadan itibaren küvöz ve yoğun Bakım gerekmiyormuş , bende kasılma Ağrı olduğu için erken doğum olursa diye konuştum doktorla o söyledi . Burda Kızlardan biri de söylemişti . Ama eminim herşey yolunda gidecek :)

Kızlar kordon kanı saklama işlemi için ne düşünüyorsunuz. Biraz araştırdım fiyatı biraz tuzlu sadece toplanması ve nakil için 3000-4000 tl saklanması içinde her yıl 100$ civarı ödeme gerekiyor. Fiyatlar firmalara göre değişiyor. Milliyette de bi yazı gördüm saklamayı düşünüyordum ama vazgeçicem sanırım kararsız kaldım.
http://www.milliyet.com.tr/kordon-kani-bankaciligi-pembenar-yazardetay-aile-1761957/

gulsennnn az önce 34 haftalik premature dogum yapan bir arkadaşımla görüştüm.. bebişi kuvezde sadece 1 gun kontrol amacli tutmuslar.. tek derdim emzirmek oldu, bebegin cenesi cabuk yoruldugundan az emiyordu, sık emiyordu dedi.. 3 kg olunca sıkıntı kalmıyor dedi..

Tunaydın kızlar:)
Hepsi çok güzeller. Güle güle kullanın. Kulplara bayıldım:)

Seninki dombili Şekerim, doğrudur o ölçü. Bizim oğlan da koca kafalı ama sanırım bütün bebekler öyle. Doktorun dediği gibi kanalda daralıyor. Sonuçta 10cm açıklıkla normal doğuma alıyorlar. Bu arada normal doğum yapıp yapamayacağın ancak çatı muayenesinden sonra belli olurmuş. 4,5kilo doğuran da var sonuçta. O tamamen senin fizyolojine bağlı. Bence sen kendini nasıl doğum istiyorsan öyle hazırla ve bunu da doktoruna her gittiğinde hatırlat. Pozisyon alması içinde daha zamanı var bence daha değişir. Bizim yoga hocası 34. haftadan sonra otururken hep koltuğun ucuna oturup göbeği aşağı verin diyor. Bir de dört bacak pozisyonunda hafif hafif sallanmak işe yarıyormuş döndürmek için.
Ben memnunum canım. Ters te kullanıyorum. Uzun tarafı sırtıma alıp kısa tarafı Göbek altı yapıyorum bazen daral geliyor önümde:)

Biz de kararsızdık ama karar verdik sonunda bağış yapacağız. Amerika da bıraksam da bize bir faydası yok çünkü. Başkasına yarasın.

bende çok istiyorum ama fiyatı pahalı olduğu için cesaret edemedim araştırmaya

Sağolun kızlar inşallah bu su sorunu kısa sürede hallolur. Yürüyüş yapmaya dahi korkuyorum haftada bir kez bebek sahilinde eşim sağolsun beni gezdiriyor hava alıyorum enazindan. Ctesi günü dedemin senesi için 1 saatlik yola bile gidemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah. Desteklerinize yürekten teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…