2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

toplamda 10 kio aldım cnm. bundan sonra da aylık 1,5 kilo üzerine çıkmamaya çalışıcam. bakalım becerebilirsem. 67 kiloyum şu an. psikolojik olarak 70i görmek istemiyorum. zaten normla kilomun 3-4 kilo fazlasıyla hamile kaldım şu estrofemler progestanlar yüzünden. karnım benim de gerildi çok. kreme her akşam devam. banyo sonrası da niveanın nemlendiricisini kullnaıyorum. iki üç hafta içinde de göğüs ucu kremine başlıcam

Demek Lazım aslında . Bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar... Siz nazlısınız diye , sanki ben bilerek isteyerek Ağrı çekiyorum . Insanlar çok tuhaf olabiliyor bazen!!

3500 verdik. 3 kapılı gardrop, rafı, avize ve perdesi dahil. zaten uyku setiyle yatağını da hediye ediyorlar. çok pahalı değil sanırsam. hepsi de takım oldu bir daha onu ona uydurmak zorunda kalmadım. zahmetsiz oldu.

gerçekten çok iyiymiş internetten değil dimi kendı mağazasından mı aldın izmirde karabağlarda varmış bende gidip inceleyecegım artık..

İkea ya dün gittik bebek mobilyalarını çok beğenmedim iki kapılı dolabı çok küçüktü kaliteli değildi bi kaç yıl sonra kullanılmaz. Beşiğide kullanışlı gelmedi.

İkea ya dün gittik bebek mobilyalarını çok beğenmedim iki kapılı dolabı çok küçüktü kaliteli değildi bi kaç yıl sonra kullanılmaz. Beşiğide kullanışlı gelmedi.
Ikeanin besiklerini ben de hic begenmedim. O citalarini al dizinde kır..

opera cnm basina karabiber koyup bi tulbentle baglamayi denedinmi hic bnm migrenim var ilac hic icmedim ck sukur dusun gebeligimin basindan beri migrenim icin bu karabiber kolonya karisimi ile.

Bn anlatayim tatlim bi dene gercktn iyi geliyor. 3 4 yaprak rulo peceteyi koparik katliyorum alnima koyck gbi limon kolonyasi sikiyorum islatyrm onu guzelce.alnima sakaklarima gelcek kisimlarina bolca sikiyrm kolonyayi . Sonrada uzerine karabiber serpiyorum hertarafina gelcek sekilde o peceteyi alnima yapistirip tulbentle bi tur bagliyrm kafami cok sikmadan. Ilk 20 dk fln mentollu bi etkiyle yakiyo dayan cikarma sakin yarim saatte hic biseyim kalmiyo ck sukur. Dene lutfen bunu ins iyi gelir sanada tatlim bn ck faydasini gordum ck sukur. opera

cokkkkkkk yoruldum artık izne ayrilsam diyorum..2.tetonozu oldum kolum ağrıyo..dinlenemiorum hic bende bitane daha var. ..tadini çıkarın bu günlerin. .karninizda sizle geziyo.ne agliyo..ne yeemek istio..ne çiş yapio..ne yatak ıslatıo...anneeee kakam bitti diye bagirmio...
Allah eksiklikgini göstermesin tabiki..sevgisi herseye deger...

ama bol bol dinlenin..hiccccc kalkmayin..uyuyun..

Selam kızlar,
Gelemedim bu aralar. Yurtdışından bir arkadaşım geldi. Onunl geçiriyorum günlerimi. Ama bugün eve zor attım kendimi, yorulmuşum.

Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep, gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
http://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/teddy

sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
yatagi da 300 tl. Malzeme de ahsap yani mdf ve sunta degil.

kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk

ayrica G gelartikannecim dedigin yontemi deniycem umarim ise yarar.

Çok güzelmiş. Güle güle kullanın canım. Karyolanın altı yataklı mı?

Toplamda 600 tl.fark ediyor ve anladigim kadariyla mothercare daha kucuk.. alirsan daha az sure kullanacaksin demekki.. bir sure sonra dolabi sifonyeri yetmez.. yatak zaten buyumuyor.. bence aldigin cok guzel bir takim.. hic kafani karistirma derim ben..

Insan suntaya mothercareden fazla para verme psikolojisini hazmedemiyor demekki :)
Lulinda mothercarein fotosunu cekmedim.
mobilya alacaklar bir gotsin baksin bence ben kendi aldigimizi begendim valla , sadece icime kurt dustu o kadar

bizde yavas yavas kocamin inadini kirdim nihayet ve e bebekten organik organik ciciler aldim kızıma daha biraksa neler aliridmda zor tuttu valla

Insan suntaya mothercareden fazla para verme psikolojisini hazmedemiyor demekki :)
Lulinda mothercarein fotosunu cekmedim.
mobilya alacaklar bir gotsin baksin bence ben kendi aldigimizi begendim valla , sadece icime kurt dustu o kadar
Beğendiysen daha kurcalama boşver. Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı zaten.
Bizim oda küçük, ben de boyut sıkıntısı olacak gibi. Bakalım:) Benim koca bu ev bize yetmeyecek deyip duruyor bu aralar ama hiç gitmeye niyetim yok 50cm lik bebe yüzünden:)

Oda takımlarımız aynı bizde sadece şifonyer yok , odada bir de koltuğumuz var çünkü . Biz de 2.350 ye aldık , uyku seti ve içine koyacak yatak dahil buradaki caploonba mağazasından . Sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…