Gunaydin ve iyi haftalar kizlar..
ben de bir kere yasadim bir daha yasamadim burun kanamasi.
gypsy84 toplamda kac kilo aldin sen? Bebisin pozisyonu sende de makat gelis su an sanirim.
Ayni durumdayiz, ben de bu ay hizli kilo aldim, bebis de normalden iri ve ileri durumda. Karnim buyuyp geriliyor. Kremlere agirlik vermem lazim..
Demek Lazım aslında . Bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar... Siz nazlısınız diye , sanki ben bilerek isteyerek Ağrı çekiyorum . Insanlar çok tuhaf olabiliyor bazen!!Tarla muhabbeti yapanlara söyle, benim anneannem de her yere atla gidermis, siz niye araba kullaniyorsunuz?? O zamanlar kadinlar çapa yaparmış, işleri oymuş. şimdi ogretmenlik, bankacılık, memurluk yapiyor.. ne yapalim yani iş yerinde mi doguralim?? Tovbe tovbe
bende çok begendım renklerı çok güzel güle güle büyüsün içinde aynı takımı bende düşünüyorum kızada erkegede olur nasılsa iki buyuyen beşik dolap ve şifonyer olarak almayı planlıyorum kaça geldi cnm bu takım..
Bendede ara ara adet sancısı oluyo özellikle ayın 24-28 arası günlerde. O günler benim normal adet dönemimdi ama hamile kaldığımdan beri her ay yine aynı sancıyı çekiyorum vucut ne istekliymiş acı çekmeye hayret bişey yani
Burnum hergün kanıyor doktor bazı gebelerde ödem burun damarlarınıda etkiliyo kan sulandırıcı da kullandığım için normal olarak kanıyo alıştım artık. Geçen tahlil için kan verdim hemşire bant yapıştırdı koluma ayağa kalkınca kan damardan bi fışkırdı bant falan kâr etmedi heryer kan oldu bide doktor kanım az diye ilacı 2ye çıkardı.[/QUOTE
panik atak olucam , gece gece Kanı görünceinşallah olmaz bi daha ... Benim hemen hemen her gece ağrım oluyor , bazen Şiddeti fazla oluyor , o zaman uyutmuyor . Alıştım :)
3500 verdik. 3 kapılı gardrop, rafı, avize ve perdesi dahil. zaten uyku setiyle yatağını da hediye ediyorlar. çok pahalı değil sanırsam. hepsi de takım oldu bir daha onu ona uydurmak zorunda kalmadım. zahmetsiz oldu.
Ikeanin besiklerini ben de hic begenmedim. O citalarini al dizinde kır..İkea ya dün gittik bebek mobilyalarını çok beğenmedim iki kapılı dolabı çok küçüktü kaliteli değildi bi kaç yıl sonra kullanılmaz. Beşiğide kullanışlı gelmedi.
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın canım. Karyolanın altı yataklı mı?Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
http://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/teddy
sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
yatagi da 300 tl. Malzeme de ahsap yani mdf ve sunta degil.
kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk
ayrica G gelartikannecim dedigin yontemi deniycem umarim ise yarar.
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın canım. Karyolanın altı yataklı mı?
Bilmiyorum ki canım, öbürünün fotosu var mı?Evet ama ben yatak koymayip cekmece gibi kullanmayi dusunuyorum.
sence bunu iade edip mothercare mi alayim?
Toplamda 600 tl.fark ediyor ve anladigim kadariyla mothercare daha kucuk.. alirsan daha az sure kullanacaksin demekki.. bir sure sonra dolabi sifonyeri yetmez.. yatak zaten buyumuyor.. bence aldigin cok guzel bir takim.. hic kafani karistirma derim ben..Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk
Toplamda 600 tl.fark ediyor ve anladigim kadariyla mothercare daha kucuk.. alirsan daha az sure kullanacaksin demekki.. bir sure sonra dolabi sifonyeri yetmez.. yatak zaten buyumuyor.. bence aldigin cok guzel bir takim.. hic kafani karistirma derim ben..
Beğendiysen daha kurcalama boşver. Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı zaten.Insan suntaya mothercareden fazla para verme psikolojisini hazmedemiyor demekki :)
Lulinda mothercarein fotosunu cekmedim.
mobilya alacaklar bir gotsin baksin bence ben kendi aldigimizi begendim valla , sadece icime kurt dustu o kadar
Oda takımlarımız aynıKizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?