amın cnm ınsallahG gelartikannecim canım geçmiş olsun doğurana kadar böyle endişe içinde olcaz galiba Rabbim küçük meleklerimizi korusun inşallah.
amın cnm ınsallah
Kızlar slm. Haftasonu arkadaşın düğünü İçin ankaradaydım ancak okudum yazılanları. Odayı beğendiğinize çok sevindim:)
asmakilit çok ii yakalamışsın yerim onun hareketlerini ben. Ama doğunca çok koşturcak seni peşinden belli. HaZırlıklı ol
G gelartikannecim geçmiş olsun cnm. Artık ağır döneme girdik, sanırım hepimizin hareketlerini yavaşlatması laZım.
Cumartrsi günü doktorda randevum vardı. Son ay 1,5 kilo almışım, bebiş de 600 gr almış 1500ün üstüne çıkmış. Bi hafta öndeymiş kuzucuk. Tosuncuk mu olucak başıma ne.. Üç hafta sonraya randevu verdi. 36. Haftadan itibaren kafası aşağıya inmeli dedi. Normal doğum için şimdilik bi engel görünmüyomuş çok şükür
Geçmiş olsun , gözün aydın sıkıntı edecek birşey değilmiş .. :)
Yine regl ağrısı gibi bir Ağrı ve hala ayaktayım . Galiba son 2 ay böyle geçecek , uzattım ayaklarımı tv izliyorum . Bir de üstüne burun kanaması başladı bugün , akşamüzeri bi oldu bir de yarım saat kadar önce tuvalete kalktım burnum akıyor sandım baktım kan , normalmiş ama bi korkuttu o ayrı . Aranızda başka yaşayan var mı burun kanaması ? Sağlıkla Temmuz ayının ortasını görmeyi Allah'ım nasip eder inşallah , 34. Haftayı doldururum .
En zor döneme girdik artik.. 4 hafta onxe takla at desen atardim ama simdi sağımdan soluma zor dönüyorum.. gece uyumadim ben de.. işi ektim simdi biraz.. yatıyorum.. yarim saate kalkip işe gircem..Yine regl ağrısı gibi bir Ağrı ve hala ayaktayım . Galiba son 2 ay böyle geçecek , uzattım ayaklarımı tv izliyorum . Bir de üstüne burun kanaması başladı bugün , akşamüzeri bi oldu bir de yarım saat kadar önce tuvalete kalktım burnum akıyor sandım baktım kan , normalmiş ama bi korkuttu o ayrı . Aranızda başka yaşayan var mı burun kanaması ? Sağlıkla Temmuz ayının ortasını görmeyi Allah'ım nasip eder inşallah , 34. Haftayı doldururum .
Teşekkürler , ben de İnternet'ten baktım bayaa normal diyor ama insan bi panikliyor görünce .. Evet az kaldı , sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım benim:)geçmiş olsun canım. burun kanaması ben yaşamadım ama normalmiş. Vücuttaki kan oranı %50 oranında artıyormuş. Geri sayımda son 80 günegirdik. Çoğu bitti azı kaldı. biraz daha dayanıcaz artık...
Dikkat etmek gerekiyor , etrafta sürekli bana "annelerimiz zamanında tarlada Çapa yaparmış hatta annemi anneannem tarlada doğurmuş "diyenlerle doluEn zor döneme girdik artik.. 4 hafta onxe takla at desen atardim ama simdi sağımdan soluma zor dönüyorum.. gece uyumadim ben de.. işi ektim simdi biraz.. yatıyorum.. yarim saate kalkip işe gircem..
Tarla muhabbeti yapanlara söyle, benim anneannem de her yere atla gidermis, siz niye araba kullaniyorsunuz?? O zamanlar kadinlar çapa yaparmış, işleri oymuş. şimdi ogretmenlik, bankacılık, memurluk yapiyor.. ne yapalim yani iş yerinde mi doguralim?? Tovbe tovbeDikkat etmek gerekiyor , etrafta sürekli bana "annelerimiz zamanında tarlada Çapa yaparmış hatta annemi anneannem tarlada doğurmuş "diyenlerle dolubu da ekstra sinir bozucu . Ha gayret hepimize , sağlıkla doğsunlar :)
Yine regl ağrısı gibi bir Ağrı ve hala ayaktayım . Galiba son 2 ay böyle geçecek , uzattım ayaklarımı tv izliyorum . Bir de üstüne burun kanaması başladı bugün , akşamüzeri bi oldu bir de yarım saat kadar önce tuvalete kalktım burnum akıyor sandım baktım kan , normalmiş ama bi korkuttu o ayrı . Aranızda başka yaşayan var mı burun kanaması ? Sağlıkla Temmuz ayının ortasını görmeyi Allah'ım nasip eder inşallah , 34. Haftayı doldururum .
Bendede ara ara adet sancısı oluyo özellikle ayın 24-28 arası günlerde. O günler benim normal adet dönemimdi ama hamile kaldığımdan beri her ay yine aynı sancıyı çekiyorum vucut ne istekliymiş acı çekmeye hayret bişey yani
Burnum hergün kanıyor doktor bazı gebelerde ödem burun damarlarınıda etkiliyo kan sulandırıcı da kullandığım için normal olarak kanıyo alıştım artık. Geçen tahlil için kan verdim hemşire bant yapıştırdı koluma ayağa kalkınca kan damardan bi fışkırdı bant falan kâr etmedi heryer kan oldu bide doktor kanım az diye ilacı 2ye çıkardı.
Telefondan yazdığım için becerememiş olabilirim ama buda büyüyen karyolası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?