Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
http://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/teddy
sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
yatagi da 300 tl. Malzeme de ahsap yani mdf ve sunta degil.
kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk
ayrica @gelartikannecim dedigin yontemi deniycem umarim ise yarar.
bizde yavas yavas kocamin inadini kirdim nihayet ve e bebekten organik organik ciciler aldim kızıma daha biraksa neler aliridmda zor tuttu valla
Oda takımlarımız aynıbizde sadece şifonyer yok , odada bir de koltuğumuz var çünkü . Biz de 2.350 ye aldık , uyku seti ve içine koyacak yatak dahil buradaki caploonba mağazasından . Sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah
biz odalari bile aldik, kocana bizden bahset sen. Bir kere almaya baslayinca bir daha duramiyorsun
Ya esimde sunta olmasin diyip duruyo onun icin mdf ciye yaptircaktik sunta bebek icin saglikliymis desem guler bana simdi sasirdim bende mobilyacimi dedi canim? Buarada takim cok guzel bence de hic bozma guzel gunlerde kullanin insalah...Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk
Anne yanı gibi olan Ahşap beşiklerden mothercare'in , bi arkadasım verdi , bir süre beşikte yatak odasında yatırıcam ama Odası'nı da alalım istedik . Yatak büyüyebilenlerden , ilerde de kullanırız diye düşündük, aldık .opera oda cok guzelmis sade ve şık güle güle kullanin.bu sekilde oda alanlara sorayim bebek dogdugu zaman yatak odasinda yatirmicak misiniz direk odasinda mi yaticak yoksa bu aldiginiz yatagi once yatak odasina mi koycaksiniz.ben o konuda baya kararsizim.yatak odam bu sekilde buyuk yatagi almaz zaten
hayirli olsun çok şık bi oda olmuş..fiyatida uygunmus...biz 5 sene once 2500 e almıştık..Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
Anne yanı gibi olan Ahşap beşiklerden mothercare'in , bi arkadasım verdi , bir süre beşikte yatak odasında yatırıcam ama Odası'nı da alalım istedik . Yatak büyüyebilenlerden , ilerde de kullanırız diye düşündük, aldık .
evet cnm kendi mağazasından pazarlıkla aldıkgerçekten çok iyiymiş internetten değil dimi kendı mağazasından mı aldın izmirde karabağlarda varmış bende gidip inceleyecegım artık..
Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep,gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
Tam tesadüf olmuşInan soktayim su an.. zaten bin tane marka icinde ayni markanin ayni modelini almisiz, bize de arkadas mothercarein yatak yani icin besigini verdi ilk 5-6 ay yanimizda yatiracagiz. Bir de ayni gun doguralim tam olsun :)
opera oda cok guzelmis sade ve şık güle güle kullanin.bu sekilde oda alanlara sorayim bebek dogdugu zaman yatak odasinda yatirmicak misiniz direk odasinda mi yaticak yoksa bu aldiginiz yatagi once yatak odasina mi koycaksiniz.ben o konuda baya kararsizim.yatak odam bu sekilde buyuk yatagi almaz zaten
Ay yapabildiysen ne guzel.. kimisi yapamaz.. huylanir.. valla ne yalan soyleyim ben de düşünüyorum.. yataktan dogrulmak iyice zorlasmaya basladi.. kilot gibi satilanlardan var.. onlardan mi alsam acaba?? Kocadan gizli yapmak sart amaKızlar dün çok komik birşey yaptım ben. Gece habire tuvalete kalkıyorum ya, transferde tuvalete kalkmamak için Yaşlıların kullandığı alt bezlerinden almıştım. Gece bezledim kendimi
Zaten bir iki damla çıkıyor diye. Varmış gibi hissediyordum, gittiğimde birşey çıkmıyordu.
Tabii kocayı uyuttuktan sonra yaptım bunu. Ama ne yalan söyliyim rahat ettim valla:)
İşte o kilot gibi olanlardan kullandım:) Gizlilik şart aman deyimAy yapabildiysen ne guzel.. kimisi yapamaz.. huylanir.. valla ne yalan soyleyim ben de düşünüyorum.. yataktan dogrulmak iyice zorlasmaya basladi.. kilot gibi satilanlardan var.. onlardan mi alsam acaba?? Kocadan gizli yapmak sart ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?