2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bizde yavas yavas kocamin inadini kirdim nihayet ve e bebekten organik organik ciciler aldim kızıma daha biraksa neler aliridmda zor tuttu valla

biz odalari bile aldik, kocana bizden bahset sen. Bir kere almaya baslayinca bir daha duramiyorsun

Aaaa cok sevindim, zatn fabrika torbalidaymis, ben de torbalida 2 sene yasayip oyle evlendim ya kan cekti heralde :)
Sifonyeri biz de almicaktik sonra yerimiz varken alalim dedik, duvardaki rafi, yatagi, yatak tekstili dahil bizim de.

opera oda cok guzelmis sade ve şık güle güle kullanin.bu sekilde oda alanlara sorayim bebek dogdugu zaman yatak odasinda yatirmicak misiniz direk odasinda mi yaticak yoksa bu aldiginiz yatagi once yatak odasina mi koycaksiniz.ben o konuda baya kararsizim.yatak odam bu sekilde buyuk yatagi almaz zaten

biz odalari bile aldik, kocana bizden bahset sen. Bir kere almaya baslayinca bir daha duramiyorsun

bu hafta cuma son çalışıyorum kısmetse şekerim izne çıkayım yavaş yavaş basliycaz artık beğendim gerci beşik ve dolabini sadece onlari alcam yerim yok zaten çünkü bide yatak odasina ilk zamanlar yanimda yatsin diye ucuz yollu bi besik bakalim kismetse kocama kalsa haziran sonunda baslarmis dedim az daha bekle beraber gidin kizla begendigini alsin bari

Ya esimde sunta olmasin diyip duruyo onun icin mdf ciye yaptircaktik sunta bebek icin saglikliymis desem guler bana simdi sasirdim bende mobilyacimi dedi canim? Buarada takim cok guzel bence de hic bozma guzel gunlerde kullanin insalah...

Anne yanı gibi olan Ahşap beşiklerden mothercare'in , bi arkadasım verdi , bir süre beşikte yatak odasında yatırıcam ama Odası'nı da alalım istedik . Yatak büyüyebilenlerden , ilerde de kullanırız diye düşündük, aldık .

hayirli olsun çok şık bi oda olmuş..fiyatida uygunmus...biz 5 sene once 2500 e almıştık..

Inan soktayim su an.. zaten bin tane marka icinde ayni markanin ayni modelini almisiz, bize de arkadas mothercarein yatak yani icin besigini verdi ilk 5-6 ay yanimizda yatiracagiz. Bir de ayni gun doguralim tam olsun :)

Gece uyku konusunu kapattik sanirim artik.. Bütün kemiklerim ağrıyor. Sanki hepsini tek tek mengene ile sıkıştırıyorlar.. gittim eczaneye sabah, kalsiyum ve magnezyum aldim.. gidalarla olacak iş degil artik.. delirmek üzereyim.. mudurumle konuştum ben bu gidisle 37. Haftaya kadar dayanamam dedim.. sana saat soran mi var, geç gel ama yeterki gel dedi.. sabahları biraz dinlenip oyle gelicem işe.. bakalim..
sevcanf ay ne iyi etmissin izin alarak.. ben bunkadar opsiyonla artik izne cikicam da diyemem..

gerçekten çok iyiymiş internetten değil dimi kendı mağazasından mı aldın izmirde karabağlarda varmış bende gidip inceleyecegım artık..
evet cnm kendi mağazasından pazarlıkla aldık nakit aldık ama ondan biraz da o kadar fazla düştüler. normalde liste fiyatı 4100 müydü neydi.

[QUOTE="asmakilit, post: 41220037, member: 63910bildiklerimonusunu kapattik sanirim artik.. Bütün kemiklerim ağrıyor. Sanki hepsini tek tek mengene ile sıkıştırıyorlar.. gittim eczaneye sabah, kalsiyum ve magnezyum aldim.. gidalarla olacak iş degil artik.. delirmek üzereyim.. mudurumle konuştum ben bu gidisle 37. Haftaya kadar dayanamam dedim.. sana saat soran mi var, geç gel ama yeterki gel dedi.. sabahları biraz dinlenip oyle gelicem işe.. bakalim..
sevcanf ay ne iyi etmissin izin alarak.. ben bunkadar opsiyonla artik izne cikicam da diyemem.. [/QUOTE]

cnm benim zaten baştan kötü bir Oykum olduğunu bildiklerimden sagolsun en bastan beri herkes cok anlayisliydi dr da izin vermedi cik sen dedievde dinlen bakalim pzt badanaci gelcek yavas yavaş bitirelim islerimizi

Canım aldıklarını çok beğendim mothercare dekilere de baktım bence aldıkların daha güzel ve kullanışlı. Oda yapmasım geldi valla imrendim ufaklığı yaza kadar yanımda tutucam yaz başı oda konusunda bişeyler düşünürüm artık. 3+1 evim var ama odaları kutu gibi ıvır zıvır eşya çok eşim hiçbirinden vazgeçemiyo bende haliyle ne yapacağımı şaşırdım.

Inan soktayim su an.. zaten bin tane marka icinde ayni markanin ayni modelini almisiz, bize de arkadas mothercarein yatak yani icin besigini verdi ilk 5-6 ay yanimizda yatiracagiz. Bir de ayni gun doguralim tam olsun :)
Tam tesadüf olmuş olur mu olur valla , aynı günde doğum... Aramızda 1 gün var , şehirler farklı olmasa aynı hastane bile denk gelebilirdi

cnm bu çok güzel hiç değiştirme bence. güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah. büyüyen karyolanın yanındaki çekmeceler de çok iş görüyor.

Kızlar dün çok komik birşey yaptım ben. Gece habire tuvalete kalkıyorum ya, transferde tuvalete kalkmamak için Yaşlıların kullandığı alt bezlerinden almıştım. Gece bezledim kendimi
Zaten bir iki damla çıkıyor diye. Varmış gibi hissediyordum, gittiğimde birşey çıkmıyordu.
Tabii kocayı uyuttuktan sonra yaptım bunu. Ama ne yalan söyliyim rahat ettim valla:)

valla o konuda ben de çok kararsızdım ama şu anki kararım bebeği ilk günden itibaren odasında yatırmak. yanına minik bir açılan tek kişilik koltuk siparişi verdim. olmadı ben yanında yatarım. zaten yatağımda da yatsam 5 adımda yanındayım. şimdi bir de yatak odama beşik almak istemiyorum. üç beş ay sonra boşa çıkacak nereye koyacağımı şaşırıcam. zaten evde fazla eşyaya tahammülüm yok :) bakalım bikaç gün denerim, baktık olmuyor ufak ucuz yollu bir beşik ayarlarız herhalde.

bir de ben başta yiğitlik yapıp eşime" ben bu çocuğu 2 yıl bekledim, kimsenin hiçbirşeyini kullanmak istemiyorum, herşeyi özenerek kendim almak istiyorum" dedim. o zamanlar görümcem elinde ne varsa bana vermekte ısrarcıydı (yatak, bebek arabası, tulumlar...vs.) eşim de sağolsun sen nasıl istersen öyle olsun, içine sinsin dedi. tabii sonrasında beşik vermek isteyen arkadaşlarımın da böylelikle önünü kapamış oldum:)

Ay yapabildiysen ne guzel.. kimisi yapamaz.. huylanir.. valla ne yalan soyleyim ben de düşünüyorum.. yataktan dogrulmak iyice zorlasmaya basladi.. kilot gibi satilanlardan var.. onlardan mi alsam acaba?? Kocadan gizli yapmak sart ama

Ay yapabildiysen ne guzel.. kimisi yapamaz.. huylanir.. valla ne yalan soyleyim ben de düşünüyorum.. yataktan dogrulmak iyice zorlasmaya basladi.. kilot gibi satilanlardan var.. onlardan mi alsam acaba?? Kocadan gizli yapmak sart ama
İşte o kilot gibi olanlardan kullandım:) Gizlilik şart aman deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…