Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüsün inşallahHerkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
ben normalde sıcağı çok severim,kış ayları benim için kabustur.herkes sıcaktan yakınır ben çok sıcaklarda bile mutlu olurdum.iş yerinde herkes klimasını açar ben odamda klima bile istemedim okadardı yani ama şuan böle kapalı hafif esen havalar çok hoşuma gidiyorGünaydın kızlaarr..
beni bu havalar mahvetti yaa.. yine kapalı hava ve ben cok keyifsizim
Merhabalar , hayırlı ve uzun , sağlıklı bi Ömrü olsun inşallah . Darısı Başımıza ... Rabbim Bugünleri görmeyi nasip etti çok şükür , mis kokusunu benim için kokla .. Öpüyorum çok :)Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
Mudoda görmüştüm çok güzel bebek askıları vardı , ben de haftasonu gidip alıcam :)kızlar şimdi oda moda tamam da gardrobu yerleştirmek için bebek askısına ihtiyacım var. bulamıyorum... tek derdimiz bu olsun tabifikri olan var mı?
Çok teşekkür ederim fikir için. Baktım dün.. gayet kullanışlı gözüküyor. Refluğ, kusma gibi sorunları olmadıkça doktorlar pek önermiyorlar ama bu yine de hoşuma gitti.http://www.e-bebek.com/baby-jem-reflu-yastigi_BJE-132 ben e bebekten alacağım.. emzirdin mesela yatağında değil bunun üstünde taşımasıda kolay oluyor..
Kizlar aksamdan beri sekermalzemecisi.com diye bir siteyi inceliyorum. Cok ucuz.. bi goz atin derim. Hani dogumda dagitilacak hatiraliklar icin..
bi de karar veremedim, baby shower da bebekli anahtarlik mi vereyim, seramik kucuk kutu mu??
Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
Masalah kuzulara bizimde bugun kontrolumuz bakalim bizmkiler nasillar bisey sorucam canm ikisinin hareketleri arasinda fark varmi biri daha az hareketli digeri daha cok gibi.. Mesela benim sagdaki kiz kipir kipir ama soldaki oglan ona gore daha az hareketli. Kafama takicak bisey buluyorm illakikızlar dün kontrolümüz vardı bebeklerimi gördüm çok şükür gayet iyiler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 28 cm haftasıyla uyumlular çok tatlı kuzularım rabbim sağlıkla devam ettırsın sağlıkla alalım kucagımıza..
Masalah kuzulara bizimde bugun kontrolumuz bakalim bizmkiler nasillar bisey sorucam canm ikisinin hareketleri arasinda fark varmi biri daha az hareketli digeri daha cok gibi.. Mesela benim sagdaki kiz kipir kipir ama soldaki oglan ona gore daha az hareketli. Kafama takicak bisey buluyorm illaki
Ben figuru kendim keceden yapicam.. bi de tanesi 1 tlden aza geliyor figurlu bile olsa.. 100 tanesi 80 tl falan oluyo.. bi de ben bir internet alisveris canavari olarak gittigidiyor dan hic alisveris yapmadim.. cok cahil kaldim o site icin.ama bunlar malzeme olarak satılıyor şekerini tülünü vs sen koyuyorsun sanırım. ozaman pahalıya gelmiyor mu canım? gitti gidiyor da ki mağazalarda herşeyi hazır (isimlik, tül,şeker) 1,5 - 2 tl zaten
Gözün aydın. Ne güzel artık mis kokulu oğlun kucağında. Darısı başımıza, doğum hikayeni de bekliyoruz fırsat bulursan.Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
Ben figuru kendim keceden yapicam.. bi de tanesi 1 tlden aza geliyor figurlu bile olsa.. 100 tanesi 80 tl falan oluyo.. bi de ben bir internet alisveris canavari olarak gittigidiyor dan hic alisveris yapmadim.. cok cahil kaldim o site icin.ekledigim resimdekine benzer bi sey yapcam.. kendim yapmayi cok seviyorum.
gözün aydın maşallah canım,sorunsuz devam eder inşallahkızlar dün kontrolümüz vardı bebeklerimi gördüm çok şükür gayet iyiler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 28 cm haftasıyla uyumlular çok tatlı kuzularım rabbim sağlıkla devam ettırsın sağlıkla alalım kucagımıza..
ben normalde sıcağı çok severim,kış ayları benim için kabustur.herkes sıcaktan yakınır ben çok sıcaklarda bile mutlu olurdum.iş yerinde herkes klimasını açar ben odamda klima bile istemedim okadardı yani ama şuan böle kapalı hafif esen havalar çok hoşuma gidiyorbide iş yerinde olunca sıcağı hiç kaldıramıyorum
kızlar dün kontrolümüz vardı bebeklerimi gördüm çok şükür gayet iyiler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 28 cm haftasıyla uyumlular çok tatlı kuzularım rabbim sağlıkla devam ettırsın sağlıkla alalım kucagımıza..
soğuk hiç önemli değil ama güneş yoksa mutluluk haram bana
gözün aydın maşallahusg fotosu atmadınız bize ikiz anneleri yaaa çok merak ediyorum nasıl oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?