Sagol canim insalh..saol cnm inş senın kuzucuklarında keyfi yerındedır benımde soldaki oğlan daha hareketlı sağdaki kız daha sakin ılllakı fark oluyo hareketlerınde takma cnm kafana bırının yerı daha rahattır aldıgı pozısyon ondan yavas hareketleri oluyodur bence..
İyiyim canım. İnternet Paketim hemen bittiği için çok sık giremiyorum Ama takip ediyorum yazdiklarinizi.5 gün önce doktor randevum vardı Her şey yolundaymis şükürler olsun.haftasına göre önden gittiğini söyledi doktor. 37. Hafta da doğum şeklini söylerim dedi7 Mart tan beri yoksun. Nerelerdesin, iyi misin?
Çok şükür herseyin yolunda gitmesine sevindim. Ama arada bir ce de bize:) Isme karar verdiniz mi canım?İyiyim canım. İnternet Paketim hemen bittiği için çok sık giremiyorum Ama takip ediyorum yazdiklarinizi.5 gün önce doktor randevum vardı Her şey yolundaymis şükürler olsun.haftasına göre önden gittiğini söyledi doktor. 37. Hafta da doğum şeklini söylerim dedi
Ikizdi bire düşmüştü. Bahceci de yaptirmistin değil mi. Allah hayirli evlat eylesin canim, darısı bizim basimizaHerkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedimekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın
Ayşe sena kizimin adiÇok şükür herseyin yolunda gitmesine sevindim. Ama arada bir ce de bize:) Isme karar verdiniz mi canım?
Mudoda görmüştüm çok güzel bebek askıları vardı , ben de haftasonu gidip alıcam :)
Selam canım, nasılsın? Nasıl geçti diğer doktorla görüşmen?İnşallah yoksa işin içinden çıkılacak gibi değil .. Hakkımızda hayırlısı inşallh..
arkadaşlar birsey soracagim
ozel saglik sigortasından ozel hastanede rapor aldiniz diyelim onu gidip ozel il saglik mudurlugunden onaylatiyormusunuz?
yoksa sirketiniz ozel hastanenin verdiği raporu kabul ediyor mu ?
opera bugun doktorumuz verirse ikisi bir arada atarim resim benim doktorda bi acayip dogru durust bi resim vermiyo..
İşyerinden izin almak için mi alıyorsun bu raporu? Özeli de kabul ediyorlar diye biliyorum ama bence işyerine sorsan daha doğru bilgi alırsın.yârdim arkadaşlar
İşyerinden izin almak için mi alıyorsun bu raporu? Özeli de kabul ediyorlar diye biliyorum ama bence işyerine sorsan daha doğru bilgi alırsın.
Kızlar bugün saat 1 de hastanenin doğuma hazırlık ve bebek eğitimi vardı. Eşim taksiyle git dedi ben dolmuşa bindim 10 dk da yürürüm hava güzel dedim. Dolmuştan inince bi an başım döndü yere kapaklandım bişey olmadı biraz sol dizim kanadı morardı ama sinirlerim bozuldu hastaneye gidene kadar çocuklar gibi içli içli gözüm dolu dolu yürüdüm utanmasam ağlayacaktım.eşimin yanına taksiyle geldim. Olanları anlattım kızdı ama bişey demedi zaten acısını çekmişim. Bir daha tek bi yere çıkmam tırstım yani.
Eğitim güzel geçti doğum, bebek bakımı emzirme falan anlatıldı. Millet kocasını koluna takmış gelmiş benimkini kessen gelmez. Doğumdan sonra anneyi 15 gün duygusal kriz bekliyormuş. Herşeye ağlayacakmışız. Birde yenidoğan sünneti hakkında bilgi verdiler. İlk 30 günde yapılırsa 2 günde iyileşiyormuş. Göbeği düşene kadar banyo önermiyorlar sünger banyosu yaptırın diyorlar. Süt arttırıcı masaj gösterdiler. Aklımda kalanlar bunlar.
geçmiş olsun canım,dikkat etmek lazım artık bundan sonra son döneme girdik.Bizim buralarda eğitim olsa bende tek olsam giderdim ama yokKızlar bugün saat 1 de hastanenin doğuma hazırlık ve bebek eğitimi vardı. Eşim taksiyle git dedi ben dolmuşa bindim 10 dk da yürürüm hava güzel dedim. Dolmuştan inince bi an başım döndü yere kapaklandım bişey olmadı biraz sol dizim kanadı morardı ama sinirlerim bozuldu hastaneye gidene kadar çocuklar gibi içli içli gözüm dolu dolu yürüdüm utanmasam ağlayacaktım.eşimin yanına taksiyle geldim. Olanları anlattım kızdı ama bişey demedi zaten acısını çekmişim. Bir daha tek bi yere çıkmam tırstım yani.
Eğitim güzel geçti doğum, bebek bakımı emzirme falan anlatıldı. Millet kocasını koluna takmış gelmiş benimkini kessen gelmez. Doğumdan sonra anneyi 15 gün duygusal kriz bekliyormuş. Herşeye ağlayacakmışız. Birde yenidoğan sünneti hakkında bilgi verdiler. İlk 30 günde yapılırsa 2 günde iyileşiyormuş. Göbeği düşene kadar banyo önermiyorlar sünger banyosu yaptırın diyorlar. Süt arttırıcı masaj gösterdiler. Aklımda kalanlar bunlar.
Gecmis olsun kuzum.. bu dönemde tansiyon ve kn sekeri düşmesi sık olur.. dikkat etmeli artik.. koca lafindan çıkmıcan.. benim ki de doktor dönüşü taksiye bin der, ordan iş yerine 50 tl yazar en az.. ben de binmem.. ama iste üçe beşe bakmicaz artik..Kızlar bugün saat 1 de hastanenin doğuma hazırlık ve bebek eğitimi vardı. Eşim taksiyle git dedi ben dolmuşa bindim 10 dk da yürürüm hava güzel dedim. Dolmuştan inince bi an başım döndü yere kapaklandım bişey olmadı biraz sol dizim kanadı morardı ama sinirlerim bozuldu hastaneye gidene kadar çocuklar gibi içli içli gözüm dolu dolu yürüdüm utanmasam ağlayacaktım.eşimin yanına taksiyle geldim. Olanları anlattım kızdı ama bişey demedi zaten acısını çekmişim. Bir daha tek bi yere çıkmam tırstım yani.
geçmiş olsun cnm..gecen gün banada oldu..başım döndü bayilacak yer bakindim etrafta..birden vucudum karincalandi elim ayağım tutmadi..pastane vardi girdim kendini sandalyeye attım. .eşimi aradim yetiş die..oda yardira yardira gelmiş. .polis anonsla yavaş git bile demisKızlar bugün saat 1 de hastanenin doğuma hazırlık ve bebek eğitimi vardı. Eşim taksiyle git dedi ben dolmuşa bindim 10 dk da yürürüm hava güzel dedim. Dolmuştan inince bi an başım döndü yere kapaklandım bişey olmadı biraz sol dizim kanadı morardı ama sinirlerim bozuldu hastaneye gidene kadar çocuklar gibi içli içli gözüm dolu dolu yürüdüm utanmasam ağlayacaktım.eşimin yanına taksiyle geldim. Olanları anlattım kızdı ama bişey demedi zaten acısını çekmişim. Bir daha tek bi yere çıkmam tırstım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?