2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Teşekkür ederim kızlar aslında bu durum hepimize ders olsun yalnız pek gezmemek lazım. Arabanın önüne düştüm Allah korudu duramayabilirdi. Eşim bide dalga geçiyo avm gezicem deyip duruyodun ne oldu. Dedim töbe sensiz bi yere gitmem
Bide doğum çantasına kısa kollu gecelik öneriyor hemşireler. Pedi değiştirmesi ve pansuman yapması kolay olsun serum takılırken sorun olmasın diye. İç çamaşırlarıda yüksek belli olsun sezeryan doğumlarda dikişlerin üstüne gelmesin diyorlar.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
D _defne_ Görüş günü nasıl geçti canım?

Ben kisa kollu aldim.. yaz sicaginda iyi olur diye.. onu da actim kullanmaya basladim yaniyorum geceleri.. internetten bi tane daha siparis ettim..

Biz geldik görusten guzel gecti cok sukur ikiside cok iyi kuzularimin haftalariyla uyumlular ikiside 1350-1360 gr dedi doktormz boylari 35 cm mis onuda kendim baktim FL boyundan.. opera cim ikisi birarada resim yok malesef tam dicektim ikisini beraber bi,gorsek diye gec kaldm doktrm birakti usg yi dedim neyse artik bidahakine artik iki haftada bir kontrolumuz bidahaki kontrolde buyuk ihtimal ciger gelistirici igne olucaz bizden bukadar

yefens gecmis olsun canim dikkat etmek lazim ben artik bi,hastaneye gidiyorm okadar esim markete bile goturmuyo otur oturdugun yerde diyo

gözün aydın canım,herşey yolundaymış inşallah böylede devam eder.

gözün aydin ikiz olmalarina ragmen kilolari faln çok iyi..maşallah. ..

asmakilit gecelik hangi siteden siparis veriyosn memnunmusun? Internetten alisveris sevmesemde mecbur kalirsam disari cikamazsam alirim belki..

Gözün aydın canım maşallah kuzulara nazar değmesin

Kızlar bende bugün sabah 5te bel ağrıyla uyandım öğlen üçe kadar geçmedi Dr aradım hemen gel dedi net bağladılar sancı çıkmadı sonra idrar tahlili istedi Dr idrar yolları enfeksiyon kapmış ondanmış sancı yarın sabah da kültür veri cem bakalım hayırlısı

Ben kisa kollu aldim.. yaz sicaginda iyi olur diye.. onu da actim kullanmaya basladim yaniyorum geceleri.. internetten bi tane daha siparis ettim..
Ben çantaya koydum kısa okulu gecelik bugün ebeye sordum sonda takılıyormuş ya gecelik daha rahat oluyormuş birde lohusa pedi koy dedi

Ben çantaya koydum kısa okulu gecelik bugün ebeye sordum sonda takılıyormuş ya gecelik daha rahat oluyormuş birde lohusa pedi koy dedi
Aaaa hazir mi cantan?? Ben daha oturuyorum tembem tembel.. gerci oglanin takimlari daha gelmedi annemde.. 1 ay sonra gelecek.. bi durum olsa ben dogururken eşim soluğu avm de alacak gecmis olsun bu arada bol bol su iç.

Gecmis olsun buarada korkutuyolar bazen..

Aaaa hazir mi cantan?? Ben daha oturuyorum tembem tembel.. gerci oglanin takimlari daha gelmedi annemde.. 1 ay sonra gelecek.. bi durum olsa ben dogururken eşim soluğu avm de alacak gecmis olsun bu arada bol bol su iç.
Elime geçeni koyuyorum unutmayayım kızın çantasında da bir bezi eksik erken doğum riski olunca hazırlayayım dedim aslında hasta neyle evimin arasında bir apartman var bağırsak herkes birşey getirir ama ben yinede tedbirli olmak istiyorum bugün bayağı korktum hastaneye gidince sağol canım içi yorum bol bol suyumu

01inci cok fena aklimi çeldin. Gittigidiyor a bakıyorum sabahtan beri.. fikrim tamamen degisti.. dusundum.. bir suru arkadasimin bebek sekerini sakladim.. sonra bi gun kaldirdim attim.. sekerlinolamlar bozulmuş, diğerleri tozlanmis.. uzun yıllar saklayan da yoktur sanirim..
iyice ucuza.mi kaçsam diye dusunmeye basladim.. ne dersiniz kızlar.. kokulu taşlardan sabunlardan, tanesi 70 kuruşluk modellere kadar düşünmeye basladim.. atilacak sonuçta.. amaaan nasil da dandik der mi ki insanlar??

asmakilit bence annenler için hatıralık özel bişeyler yaptır sonuçta torunun deyip onlar saklar diğerleri için bebek çikolatası yaptırırsın saklamak isteyen saklar istemeyen yer ağzı tatlanır

canim nasilsin?Dun yazmissin kalsiyum ve magnezyum kulllaniyorum diye bana doktorum yazdi magvital ve calsiday kramplarim var diye ama ben kalsiyum ilacinin gebelik te etkisini okuyunca korktum icemedim senin doktorun niye vermisti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…