2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

opera sevcanf marpesa doguma 8 hafta var. 40 hafta üzerinden hesaplaniyor ya.. 3 haftami yemiş oluyor hastane.. 36. Haftanin içindeymisim gibi hesapliyor. Halbuki 33. Hafyanin icindeyim ya.. doguma 8 hafta var, 3 hafta kalana kadar calisabilir demesi lazimdi.. bi de muhtemel dogum tarihi yazilmamis hic.. sevcanf senin raporunda muhtemel tarih yaziyor mu?? Bi de eke koydum raporu tekrar duzenlemek icin hesaplama falan yapilmasi lazim demişler eşime.. sanirsin uzaya roket firlatacak..

Eklentiler

• IMG-20150612-WA0001-1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm
Benimkinin testislerinde su toplanmasi var. Hidrosel. Bobrekle ilgili bi sey soylemedi ama 0.5 lik bir fark da cok problem olmaz sanirsam.. sıkma canını..

Evet anladim simdi, devlet elinden bir is yapacaksan adami aglatirlar valla..
Kolay gelsin, hastane kucuktur kolay halledersin diye umut ediyorum..

Kızlar merhaba, beni hatırlar mısınız bilmiyorum hamile değilim diye bunalıma girip 2 gün sonra yanıldığını anlayan pimpirikli anne ben uzun zamandır sizi takip ediyorum yaşadıklarınız bana resmen rehber oluyor. Öncelikle artık sona yaklaştığınız şu günlerde hepinize kolaylıklar diliyor, sağlıkla vaktinde evlatlarınızı kucağınıza almanızı diliyorum. Bana gelince artık 17. Haftasına girmiş bi hamileyim günler su gibi akıp geçiyor, keseydi kAlp atışıydı derken bugun cinsiyeti öğrendik..daha doğrusu cinsiyetleri karşınızda iki oğlan anası olacak M mayfly şaşkınlık,mutluluk ancak böyle durumlarda bir arada yaşanabilirmiş..şükürler olsun rabbime..hamileliği sizinle paylaşmıştım cinsiyetleride paylaşmak istedim..umarım hepinizin harik doğum haberlerini de okumK ve moralime moral katmak nasip olur..herkese sevgiler

tamam şimdi anladım bende,operanın dediği gibi devlete işimiz düştü mü yandık demektir.Stres yapma mecbur düzeltilecek

Kızlar transfer oldm bugün ve pembe kan azcık geliyor çok değil normalmi dondurulmuşlarla oldm ilkinde duşuk yapmıştm şuanda korkuyorm tutarmı tutmazmı dusermı dıye

Kızlar transfer oldm bugün ve pembe kan azcık geliyor çok değil normalmi dondurulmuşlarla oldm ilkinde duşuk yapmıştm şuanda korkuyorm tutarmı tutmazmı dusermı dıye
Merkezde transfer sonrası az bir kanamanın olması normal denmişti.İnşallah hayırlı haberler verirsin.

Sizde oldumu açkk pembemsi merkezden gelince oldu kırmızı kan değl pembemsi kan azcık peçeteye geliyor zorlamadan da olablır gbıde sızlerde başınıza geldimi böyle bişey

[QUOTE="asmakilit, post: 4136215, member: 639105"c=258692] opera [/USER] sevcanf marpesa doguma 8 hafta var. 40 hafta üzerinden hesaplaniyor ya.. 3 haftami yemiş oluyor hastane.. 36. Haftanin içindeymisim gibi hesapliyor. Halbuki 33. Hafyanin icindeyim ya.. doguma 8 hafta var, 3 hafta kalana kadar calisabilir demesi lazimdi.. bi de muhtemel dogum tarihi yazilmamis hic.. sevcanf senin raporunda muhtemel tarih yaziyor mu?? Bi de eke koydum raporu tekrar duzenlemek icin hesaplama falan yapilmasi lazim demişler eşime.. sanirsin uzaya roket firlatacak..[/QUOTE]

tatlım benim direk calisamaz raporu aldığım için tarih yok oyüzden uzerinde

Sizde oldumu açkk pembemsi merkezden gelince oldu kırmızı kan değl pembemsi kan azcık peçeteye geliyor zorlamadan da olablır gbıde sızlerde başınıza geldimi böyle bişey
Bende olmuştu hatta 5. Haftada falanda olmuştu pembemsi kan 2-3 gün sürmüştü damla damla doktor normal demişti korkma tutacağı varsa tutar sen moralini hep yüksek tut olumlu düşün dua et.

Bende olmuştu hatta 5. Haftada falanda olmuştu pembemsi kan 2-3 gün sürmüştü damla damla doktor normal demişti korkma tutacağı varsa tutar sen moralini hep yüksek tut olumlu düşün dua et.
Çok teşekkür ederim hayırlı doğumlarınz olsun inşallah. Allah bana da nasip eder ilki duşmuştu şuan çok korkuyorum

Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm
mrb buyume sızın bobrektemı bebegınmı? nmö de war sag bobrekte buyume dr um aylık ultrason takıbı ıstedı urologtan kontrolunde

mrb buyume sızın bobrektemı bebegınmı? nmö de war sag bobrekte buyume dr um aylık ultrason takıbı ıstedı urologtan kontrolunde

Merhaba, bebekte buyume var . Erkek bebekte gorulme skligi fazlaymis. Oyle okdum nette. Takip edilmesi gerekiyor dedi. Haftaici kendi doktorma da gidecegim. Insallah hepimiz icin herkes icin yolunda gider her sey

Evet canım bizde oldu , hem bebişte hem bende . Normalmiş , Çay kahve tamamen bırak suyu 3,5 lt iç günlük dedi . Ayrıca mümkün olduğu kadar soluna yatarak dinlen ya da uyu dedi . Ben 30+3 teyim, şükür bebişte sorun kalmadı , bende de çok az varmış . Hayırlısıyla senin de geçer merak etme , bol bol su iç . Geçmiş olsun .

Kızlaaaarrrrr!!!
Size berbat, korkunç, ölümcül, katlanılmaz bir haberim var: ilk çatlaklarımı gördüm
hem de aldıgım 9 kiloya ragmen hiç büyümemiş olan popomda.. az önce dışarıdan geldik tam banyoya girecektim şöyle bir bakayım dedim kendime, bir de ne göreyim popomun bir tarafında hem de epey içeride sanki kaımışım da 4-5 parmağımla tırnaklamışım gibi kırmızı bir seyler.. çatlak da kırmızı başlıyormuş sonra beyaz beyaz alıyormuş
oraya yağ,krem sürmek aklıma bile gelmemişti, yapacak bir sey yok..
ben yandım siz yanmayın canlarım

Ayyy ben de popoma surmuyorum hic.. pantolon iz yapmış olmasin. Ben de sabahlari karnimda kırmızı izlerle uyaniyorum bazen.. sonra geciyo.. banyodan sonra tekrar bak..

opera benimde popoma surmek hic aklima gelmemisti bazen baldır kısmıma suruyorum ama onun disinda popo gogus hic surmuyorum tirstim simdi bnde

ewt cnm mümkün olduğunca bebişle kullanayım izni diyorum. 36. haftayı doldurduğumda ayrılıcam bir sıkıntı olmazsa. zor olacak sıcaklarda ama bebişlere değer

Uyumak hayal oldu artik.. sanki 5 saat spor yapmışım da hamlamışım gibi ağrıyor bacaklarim.. deli olcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…