Olmadi ama simdi.. ne demek moralim yerlerde.. olmaz oyle sey.. guclu olacaksin ki bebiş senden guc alsin.. ne olursun biraz daha gayret. Her sey cok guzel olacak emin ol.. o cok kuvvetli bir bebek.. neler gordu geçirdi. Annesinin de kuvvetli olmasi lazim.. rabbim yar ve yardimcin olsun.. umit kesmek, kotu seyler düşünmek yok.. anlastik mi?? Hepimiz yaninda duaciniz öpüyorum göbüştenKızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
Kızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
Canim bunlar bebegini kaybedecegin anlamina gelmiyor ki allah korusun suan dogsa bile zaten yasar kesinlikle sadce biraz kuvezde kalir okadar kotu dusunme sakin rabbim yardimcin olsun 30. Haftada dogan bebekler var evet zor bi surec ama caresiz degil yani benim de erken dogum ihtimalim var ama iyi dusunuyorm insalah allah daha beterinden korusun korkma hicbisey olmaz..Kızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
canim masallah oglun iyice buyumus ne guzel sen yolun sonuna geldin sanirim benim de ozellikle uykuda gelip ayaga kalkinca bicak saplar gibi kasikla gobegin alt kismi arasinda agrim oluyo yuruyunce aciliyorum oyuzden magnezyum verdi doktorum sen de kullaniyo musun bana magnezyum eksikliginden olabilir oyuzden veriyorum dediBundan sonra surekli agrilar olacak.. artik agrilar rutine bindi diye kimse bahsetmiyor sanirim.. benim gun icinde çeşit çeşit sancim oluyo mesela.. regl sancisi gibi olani var, alttan bıçak saplanmis gibi olani var, bel.agrisi var, kasik agrisi var.. duzenli ve kasilmayla beraber olmayinca sallamiyorum.. dinlenince geciyor.. beni en cok perisan kedenlerden biri de oturur pozisyondan ayaga kalkinca olan tam rahim agzi, vajina tarafinda olan siddetli agri.. yürüyüp hareket ettikce geciyor ama ilk kalkista cok fena oluyo.. doktorum tum bunlara normal dedi bu arada..
Kırkbinkere maşallah Rüzgar beye canı sıkılmasın durabildiği kadar dursun içeride o dudaklar çok can yakacak deseneBiz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruzkocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
@gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.
Selam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymiseve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.
Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruzkocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
@gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.
Esilacığım geçmiş olsun hemen karamsarlığa kapılma allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın inşallah 2015 te doğum yapacaklar topiğinde biri vardı onun ikiz di rahim ağzı kısalığı yüzünden dikiş attılardı son bir ay dikişler attı ama o sürekli dinlendi 36 hafta doğum yaptı maşallahı var onunda bebeklerin hatta bebeklerden biri diğerine göre geri deydi sen şimdiden pes edersen olmaz hem kendine hem de bebeğine daha çok zarar verirsin iyi beslen sürekli sol tarafına yat az kaldı canım yüz dük yüz dük kuyruğuna geldik günler yaklaştıkça korkularımız çoğalıyor haklısın ama korkularımızın bizi ele geçirmesine izin vermeyelim iyi düşünelim iyi şeyler olsun bebeklerimiz ve kendimizi emanet edebilecek en büyük ve yüce mevkiye rabbime emanetler üzülme canımKızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
Kızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
Canım benimde kese için vajinal yapılmıştı kalp atışı için normal bir sorun olmadı çok şükürMerhaba güzel anne Adayları bişey sormak istiyorum size keseyi görmek için vajinal ultrason yapılınca tehlikeli olup düşüğe neden oluyormuş doğrumu
Anne bakımı candır .. Hiiç yorma artık kendini , ben de ayakta çok kaldığımın ertesi gecesi kendimi acilde buluyorum . Artık daha hassas olmamız gereken haftalar ... Benim de alttan muayene oldu ama usg ile baktılar 2 kere , elle yapılmadı . Jel de ne jelmiş arkadaş , ben Progestan kullanmıştım fitil olarak o ne alemde bilmemSelam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymiseve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.
Canımmmm ... Çok gecmiş olsun , sakın yıpratma kendini çünkü senin Kızın çoook güçlü defalarca kanıtladı bunu , eminim sağlıkla zamanında kucağında olacak . Benim çok yakın bi arkadasım 1.450 gr doğum yaptı , 29. Haftaydı ... Şimdi 3 Yaşında ve yaşıtlarından hiçbir farkı yok , çok da sağlıklı akıllı bi çocuk . Gönlünü ferah tut, herşey yolunda gidecek:)Kızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorumve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...
caniminici cok zor bebeğine bisey olcak korkusu seni cok iyi anlıyorum benim bir erken dogum kaybum oldugu icin ama. icine kotu dusunceler girmesine izin verme hep konus ona ne kadar ihtiyacin olduğunu anlat dinler o annecigini dogumdada güzel bir hastane ve iyi yogun bakim sartlarinda Allah korusun erken bile dogsa o tutunur hayata icini ferah tut yeter cok opuyorum kizinida senide
Merhaba güzel anne Adayları bişey sormak istiyorum size keseyi görmek için vajinal ultrason yapılınca tehlikeli olup düşüğe neden oluyormuş doğrumu
Eki Görüntüle 1556432 Eki Görüntüle 1556433 bizde dün ankaradaydık bende suluhan dan bunları aldım
opera cim 30 haftalik doğum yaptim ama kızım 27 hafta ile uyumluydu 925 gr doğdu minnacik bir melekti 33 gün dayanabildi ama hastane secimimiz falan yogun bakimda mikrop kapti ve vefat etti
Estağfurullah cani yarinda kaybettigim gün ama yeni bir umudum var kendimi Uzerek aglayarak ona haksizlik ettiimi düşünüp önüme bakıyorum Allahin izniylecanım üzdüm seni kusuruma bakmabaşınız sağolsun, güzel kızına uzun ömür versin Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?