2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

mamajoo yu inceledim hoşuma gitti baya iyi yorumlar var. bi de türk malı.. türk malı almayı daha cok tercih ediyorum.. anlamadığım emzik yeni doğan ayrı mı oluyo, yoksa 6 aya kadar standart mı?? alacağım biberonun emziği yeni doğana uyumlu mu onu anlayamadım.. ne olur ne olmaz, doğum çantasında bulunsun bi tane diye alayım dedım..

0/3 ay tek delik olacak canım birde Dr Brown'un gaz önlüyor ben ondan aldım diğer bütün markalar gaz yapıyormuş bebeklerde..avent i alan arkadaşım kullanamadı Dr Brown'un aldı bebek rahatladı..

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 36
Ateş basması var enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım oda kaşıntı yaptı ağda ya gittim dün onun acısı var yani bugün perişanları oynuyordum canım

Ateş basması var enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım oda kaşıntı yaptı ağda ya gittim dün onun acısı var yani bugün perişanları oynuyordum canım

Oyy senin sıkıntıların çok bende geçen hafta antibiyotik kullandım.. Bugün test yaptırdım geçmiş çok şükür.. Bugün istanbul ayrı bi sıcak ya.. Yaz gelmiş bugün onu anladım şuan,.

Oyy senin sıkıntıların çok bende geçen hafta antibiyotik kullandım.. Bugün test yaptırdım geçmiş çok şükür.. Bugün istanbul ayrı bi sıcak ya.. Yaz gelmiş bugün onu anladım şuan,.
Geçmiş olsun sahada biraz daha serin gidebilirdi benim için mahsuru yok normalde sıcağı ve yazı çok severim ama hamile olunca iyi olmuyor hem oruç tutacaklarada iyi olurdu serin hava

günaydın güzel anneler ve bebişleri... yarın öbür gün yağış geliyormuş gözümüz aydın..:) soğuktan şikayet sıcaktan şikayet nolacak halimiz bilmem

Gunaydiiiiin...
ya inşallah biberon kullanmamiza hiiiiiccc gerek kalmaz.. cuk cuk cuk emerler inşallah.. sezeryan olup da süt gec gelir belki diye aldim bi tane.. ilerde su verirken kullanirim dedim..

Gunaydiiiiin...
ya inşallah biberon kullanmamiza hiiiiiccc gerek kalmaz.. cuk cuk cuk emerler inşallah.. sezeryan olup da süt gec gelir belki diye aldim bi tane.. ilerde su verirken kullanirim dedim..
Bende emmelerini çok istiyorum ama süt hemen gelmiyormuş yenidoğan sarılığı olmasın diyede mutlaka mama veriyorlarmış.. Amcamın kızı 41. Haftada normal Doğumu bekledi olmayınca sezeryanla yaptı o da ilk bir hafta mecbur mama verdi süt gelmemiş aç kalmış bebek..

Gunaydin kizlar..
gece sicakti gercekten ve biz hala yorganla yatiyoruz..
bugun pike moduna gecmeyi kagaya koydum

Günaydın hanımlar. Ankaraya çok şükür aşırı sıcaklar uğramadı. Akşam olunca evde çorapsız gezilmiyo :) yaz sonuna kadar böyle devam edebilir bi mahsuru yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…