0/3 ay tek delik olacak canım birde Dr Brown'un gaz önlüyor ben ondan aldım diğer bütün markalar gaz yapıyormuş bebeklerde..avent i alan arkadaşım kullanamadı Dr Brown'un aldı bebek rahatladı..mamajoo yu inceledim hoşuma gitti baya iyi yorumlar var. bi de türk malı.. türk malı almayı daha cok tercih ediyorum.. anlamadığım emzik yeni doğan ayrı mı oluyo, yoksa 6 aya kadar standart mı?? alacağım biberonun emziği yeni doğana uyumlu mu onu anlayamadım.. ne olur ne olmaz, doğum çantasında bulunsun bi tane diye alayım dedım..
Çok güzelmiş ama çok baktım araba böylesini görmedimSelam ikizleri olan arkadaşlar,
Burada çok karşılaştığım bir marka var city select. Tr var mı bilmiyorum ama çok kullanışlı görünüyor. Her yöne dönüyor. Bebeklerin ikisi de eşit görüşte:)
http://www.thenaptimereviewer.com/2013/02/tip-get-most-bang-for-your-buck-with.html
Çok sert oldu yahuBuyur canım
Takılıyorum ateş basmasından dolayı uyuyamıyorum.. Sen niye uyuyamadınnnYok kız Estağfurullah sert yapar mıyım hiç
Ateş basması var enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım oda kaşıntı yaptı ağda ya gittim dün onun acısı var yani bugün perişanları oynuyordum canım
Geçmiş olsun sahada biraz daha serin gidebilirdi benim için mahsuru yok normalde sıcağı ve yazı çok severim ama hamile olunca iyi olmuyor hem oruç tutacaklarada iyi olurdu serin havaOyy senin sıkıntıların çok bende geçen hafta antibiyotik kullandım.. Bugün test yaptırdım geçmiş çok şükür.. Bugün istanbul ayrı bi sıcak ya.. Yaz gelmiş bugün onu anladım şuan,.
Bende emmelerini çok istiyorum ama süt hemen gelmiyormuş yenidoğan sarılığı olmasın diyede mutlaka mama veriyorlarmış.. Amcamın kızı 41. Haftada normal Doğumu bekledi olmayınca sezeryanla yaptı o da ilk bir hafta mecbur mama verdi süt gelmemiş aç kalmış bebek..Gunaydiiiiin...
ya inşallah biberon kullanmamiza hiiiiiccc gerek kalmaz.. cuk cuk cuk emerler inşallah.. sezeryan olup da süt gec gelir belki diye aldim bi tane.. ilerde su verirken kullanirim dedim..
Oyy yorganla mı ben dün gece artık camı balkonu açtım bu gece daha sıcak olacağa benziyorGunaydin kizlar..
gece sicakti gercekten ve biz hala yorganla yatiyoruz..
bugun pike moduna gecmeyi kagaya koydum
Oyy yorganla mı ben dün gece artık camı balkonu açtım bu gece daha sıcak olacağa benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?