2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gunaydiiiiin
sancim var benim.. hem belimde hen karnimda.. dun aksam aciyi fazla kacirdim.. hafif ishal de oldum.. ondan mi baska bi sey mi var bilemedim.. aile hekimime mesaj attim.. nst var mi diye . Var da gidip cektireyim diyorum..

Günaydınnn
Dün akşamdan beri karnım ağrıyo benimde.belimde yada kasıklarda şuan için bişey yok.ama karnımdaki sancı mı bilemiyorum.gaz sancısınada benziyo gibi.dün akşam uzanırken rahattım,şimdi iş yerinde yine sıkıntı

asmakilit haberdar et bizi mutlaka, bence yoktur aile hekiminde nst, sen hastaneye git derim.
bu arada gece wc için kalktıgımda gördüm, sol memişimden süt gelmiş

asmakilit haberdar et bizi mutlaka, bence yoktur aile hekiminde nst, sen hastaneye git derim.
bu arada gece wc için kalktıgımda gördüm, sol memişimden süt gelmiş
Yokmuş nst.. ama ben daha iyiyim.. acıdan oldu ya.. tatli tatli yedim aksam, simdi de acı acı.......
Benim memişlerde iş yik simdilik.. ne sertlik ne büyüme ne süt..

Canim agri derken nasil bir agri? Kasilma gerilme gibi bir sey mi? Gaz sancisi ise azicik yuru ve wc ye git bol bol. Oturur pozisyonda agri oluyor yatis pozisyonu en guzeli.

Canim agri derken nasil bir agri? Kasilma gerilme gibi bir sey mi? Gaz sancisi ise azicik yuru ve wc ye git bol bol. Oturur pozisyonda agri oluyor yatis pozisyonu en guzeli.
Ya kasılmada karnın sert oluyomuş sanırım heryeri.öyle bir sertlik yok.doktor bel ağrısı ve kasık ağrısı değilse çok sıkıntı değil demişti.sanırım gaz sancısı ama tuvalet sorunumda yok şuan.karnım mı büyüyo noluyo anlamadım ki.iş yerinde ayaklarımı uzatıp direk dik oturma pozisyonundan çıkıyorum.

Gunaydiiiiin
sancim var benim.. hem belimde hen karnimda.. dun aksam aciyi fazla kacirdim.. hafif ishal de oldum.. ondan mi baska bi sey mi var bilemedim.. aile hekimime mesaj attim.. nst var mi diye . Var da gidip cektireyim diyorum..
Doktordan çıkınca haberdar et olur mu ? Geçmiş olsun ama afiyet de olsun

Hastane çantamı hazırladım . Sadece 2-3 tane eczanelik eksiğim var , ped hasta külodu ve terlik . Diğer herşeyi yıkadım ütüledim minik hurçlar aldım bebişinkiler bi hurçta benim pijama gecelikler bi hurçta çantaya koydum . Dolabını da Odası'nı da yerleştirdim . Evdeyim ya sıkıntıdan hepsini bitirdim 2 gündür :) mama tavsiyeleri için de çook teşekkürler inşallah sütüm olur ve yeter ama ben her ihtimale karşı aldım yine de . Emzik nuk aldım biberon avent ve Dr. Brown aldım . Rabbim sağlıkla kullandırmayı nasip etsin .

Valla elim gitmiyor benim. Daha bebek odasi icin pazar gunu boyaci gelecek, bir oda boyanacak alt tarafi, kolay olsun nasilsa tasinicaz diye duvar kagidindan da vzgectim simdi de boyaci yok.
Bugun yine kasilmalarim cok, esim 3 gun izinli odadaki ivir zivirlari tasnif ediyor falan. Doktora mesaj attim daha donmedi, bu kasilmalar korkutuyor beni.
Sen bu biberon vs internetten mi aldin? Ben kapi susu dahil kalan her seyi internetten almaya karar verdim, eminonune mumkun degil gidemicem cunku.
seninle gunlermiz ayni, sende kasilma agri yok mu hic?

Biberon ve diğer şeyleri e-bebekten izmirden aldım . Kapı süsü çikolata kurabiyeyi internetten alıcam . Karar verdim neleri yaptıracağını . Temmuza bi girelim nasipse , sipariş vericem .
Bende de var kasılma ve Ağrı , kasık ağrım bel ağrım hemen hemen hergün oluyor , kasılma da öyle . Nerdeyse haftada bir hastaneye gidiyorum nstye panikle . Çok Ayakta kalmamaya dikkat ediyorum yoksa ağrım çok artıyor .

Ya kızlar ben karnimin agrisiyla kasilmayi ayirt edemiyorum.karnimin alt tarafinda bir agri var.bole arada sanci gibi geliyo gidiyo ama agri devamli var orda iki gundur.gazdan dolayi mi dedim ama duzenli tuvalete cikiyorum kabizlikta yok.kasilmayla nasil ayirt edicem.internette okudum bikac yerde daha cok korktum karninin bi yeri toplaniyorsa kasilma fln demisler.ben genelde o toplanmayi bebek yapiyor biliyorum poposunu faln dayayip ayagiyla itttirip cikinti olusturuyo bi yerde.bunun kasilma oldugunu solemisler.doktora bile nasi tarif edicegimi bilmiyorum

Karnın semsert oluyorsa elini bastırınca içine girmiyorsa kasılmadır. Genelde tamamında hissedersin karnının. Bir yerde toplanma gibi değil aslında.

ebebek internet sitesinden alirim olmazsa.. susleri google a ne yazip arayacagimi bile bilemedim, bebek hastane kapi susu mu yazsam Doktorla gorustum telefonla, cok riskli haftalar dedi. Magnezyum diasporal sase 300luk ten alip gunde 3-4 kez icin dedi, ishal yapmak disinda yan etkisi yoktur, bebege de gecmez dedi. Ayrica ilik dus, istirahat ve zorda kalirsaniz minlset alin dedi. Bunlara ragmen gecmezse gelin nst ve acilma muayenesi yapalim dedi. Bakalim dus aldim, magnezyumu yedim uzaniyorum.. sen de dikkat et kendine..

canim kasilmayi yasarsan anlarsin, toplanma bebegin hareketiyle ilgili, basi, ayagi falan dayayinca bir yere sadece orasi sertlesip kabariyor. Kasilmada tum karnin oldugu gibi tas gibi kesiliyor. Dokundugun her yeri sert oluyor. Ayaktayken adim atamiyorsun, uykumdan uyaniyorum bazen. Bu kasilmalar saatte 4 kereden fazla ve herbiri 40 saniyeden uzunsa erken dogum belirtisi olabiliyormus. iste boyle..

Selam hanımlar çanta hazırlıkları başlamış ben daha ne kendime ne bebişe hiçbirşey almadım cumartesi annemle kızkardeşim gelecek onlarla yaparız artık bişeyler. Bugün canım ne isterse yedim hiç pişman değilim pizza ardından çiğköfte ( çok acıymış inşallah dokunmaz)
Nefes alamıyorum midem mi küçüldü nedir gözüm doymadı eve gidip magnum yemeyi planlıyorum.
Sancı yorulunca bende çok oluyo hala kasıklarımdaki kemikler ağrıyo. Magnezyum içmiyorum sirkeli su gibi tadı var onu içmektense ağrıyı çekerim daha iyi

Lulinda opera kızlar açıklamalarınız için çok saolun.karnımın her yeri sert değil,alt kısımda devamlı bi sancı gibi ağrı mevcut.bütün gün google a bişyler yazıp araştırmaktan yoruldum valla

Ben de magvital içiyorum günde 2 kere , 1 saatten fazla da ayakta kalmamaya çalışıyorum , sonrasında da yatıyorum sürekli . www.melegineli.com adlı bir site var . Ben oradan alıcam kapı süsünü . Çikolata ve sabun da yaptırıcam istersen onların da adreslerini verebilirim . Daha önce Arkadaşlarımın yaptırdığı yerler, Güvenilir ve güzel:)

Cikolatayi son anda almak lazim bence sicakta bozulabilir. Sabun olabilir, adresini verir misin? N11.com da kapi susu cok vardi, ayrintili bakamadim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…