Başın saolsun canım Allah sabır versin nolur kendini sıkma üzme bebeğin için.kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladimopera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Başınız Sağolsun , Allah rahmet eylesin ... Üzülme men elde değil tabi ama kızını da düşün olur mu... Topaklanma bi tarafta ya da tam ortada oluyorsa o kasılma değil tatlım , benim de çok oluyor , artık büyüdükleri için poposu, başı , sırtı denk geliyor .10-15 Sn kadar Sürüyor, bazen hergün günde 20 kere falan oluyor bazen de hiç olmuyor . Kasılma ise tüm karında oluyor , tüm karnın komple sert oluyor Ahşap masa yüzeyi gibi , parmağın içeri batmıyor . O da günde 1-2 kere oluyor bende ve 10-20 Sn kadar Sürüyor . 20 sn den uzun sürerse bu tam sertlik ve 1 saat içinde en az 5-6 kere olursa hemen gel demişti doktorum .kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladimopera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Canım başınız sağolsun, Allah günahlarını affetsin inşkizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladimopera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Canım senin görünce hep sorasım geliyor. Bebişinin hareketleri nasıl? Benim.kız çok.sakin ya... Ben de her dk hissetmek istiyorum ama olmuyosevcanf basiniz saolun canim,Allah geride kalanlara sabir versin.
Topaklanma bndede oluyor genelde sag tarafta.en son gittigimizde o tarafta poposu vardi.
Başınız sağolsun canım Rabbim yattığı yerde dinlendirsin kalanlara sabır versin sen kendine dikkat et gideni getiremezsin ama içindeki can senin her türlü sıkıntını hisseder senin için o önemli onu düşünkizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladimopera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen canım kendine dikkat etCanim basiniz sagolsun.. lutfen uzuntuden uzak tutmaya calis kendini, cok zor biliyorum ama bebegin icin mecbursun, bak kasilmalar falan tetikleniyor yorgunluk ve uuzntuyle..
ben doktordan geldim kizlar, voltaren fitil verip 1 saat nst cekildi. Kendi doktorum da o
Arada bir normal dogum bir acil sezeryan yapti. Nst sonucuna gore 10 dk.da bir hafif sanci cikiyor. Bu kasilmalar doguma hazirlik kasilmalari da olabilir erken dogum sinyali de olabilir dedi. Rahim agzi kapali oldugu icin, icimiz rahat ama bir gecede rahim acilip su gelebilir, bunlari gorduk dedi.
Bu kasilmalati takip edicez, bol sivi ve istirahat dedi, erken dogum sinyali bile olsa takip edip zamaninda ciger gelistirici vs yaparak doguma hazirlariz, zaten 3-4 hafta en az surer dedi.
kisacasi her gebede oldugu gibi aniden erken dogum riski herkes kadar bende de var
eger erken dogum sinyali kasilmaysa benjmki, 3-4 hafta vaktimiz var
eger doguma hazirlik kasilmasiysa hic sorun yok 40 haftada da dogurabilirim
Belirsizlik yok mu ahhhhh...
Bundan sonra bol bol dinlen hafif yoruldun mu doktorun dedikleri gelsin aklina,belirsizlik zor Allah yardimcin olsun.insallah erken dogum olmazCanim basiniz sagolsun.. lutfen uzuntuden uzak tutmaya calis kendini, cok zor biliyorum ama bebegin icin mecbursun, bak kasilmalar falan tetikleniyor yorgunluk ve uuzntuyle..
ben doktordan geldim kizlar, voltaren fitil verip 1 saat nst cekildi. Kendi doktorum da o
Arada bir normal dogum bir acil sezeryan yapti. Nst sonucuna gore 10 dk.da bir hafif sanci cikiyor. Bu kasilmalar doguma hazirlik kasilmalari da olabilir erken dogum sinyali de olabilir dedi. Rahim agzi kapali oldugu icin, icimiz rahat ama bir gecede rahim acilip su gelebilir, bunlari gorduk dedi.
Bu kasilmalati takip edicez, bol sivi ve istirahat dedi, erken dogum sinyali bile olsa takip edip zamaninda ciger gelistirici vs yaparak doguma hazirlariz, zaten 3-4 hafta en az surer dedi.
kisacasi her gebede oldugu gibi aniden erken dogum riski herkes kadar bende de var
eger erken dogum sinyali kasilmaysa benjmki, 3-4 hafta vaktimiz var
eger doguma hazirlik kasilmasiysa hic sorun yok 40 haftada da dogurabilirim
Belirsizlik yok mu ahhhhh...
Her dakika bende hissetmiyorum canim ama genel olarak iki hafta onceye gore daha hareketli ve hareketleri biraz daha sert.bigun diger gunu tutmuyo.bi gece cok sakinken diger gece daha cok kipirdaniyo ama genel olarak surekli hareket halinde degil.belki bi iki haftaya daha sıklasırCanım senin görünce hep sorasım geliyor. Bebişinin hareketleri nasıl? Benim.kız çok.sakin ya... Ben de her dk hissetmek istiyorum ama olmuyo
kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladimopera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Selam kizlar, iyi haftalar..
bugun daha iyiyim, kendimi istirahate verdim. Ama sunu anladim, bir cantanin kapida hazir olmasi faydali olacaktir.
Bir de dun birisi normal dogum yapti, dogumhane kapisinda ailesi bekliyordu, iceriden cigliklar geliyordu. Ben de , yok, bu is bana gore degil derken bir anda cigliklar kesildi, bebek aglamaya basladi. Sonra bebegi cikardilar dogumhaneden nasil cin gibi bakiyordu. Ilk kez yeni dogmus bebek gordum, cok tatliydi yaaa..
oyy fena bi deneyim olmuş... ne desem bilemedim. çığlık mığlık...çantayı da hazırlayalım hazırlamasına da 40. haftaya kadar en az iki ay var. iki ay o eşyalar çantanın içinde kalmaz ki...
Ben de en azindan kendi esyalarimi bi cantaya koyayim diyorum. Erken dogun olsa Allah korusun, bebege zaten premature set alinmali.. ben dogumdayken hemen hallolur diye düşünüyorum.. ama halaaaa canta manta yok piyasada.. ben sadece düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?