2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladim opera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Başınız Sağolsun , Allah rahmet eylesin ... Üzülme men elde değil tabi ama kızını da düşün olur mu... Topaklanma bi tarafta ya da tam ortada oluyorsa o kasılma değil tatlım , benim de çok oluyor , artık büyüdükleri için poposu, başı , sırtı denk geliyor .10-15 Sn kadar Sürüyor, bazen hergün günde 20 kere falan oluyor bazen de hiç olmuyor . Kasılma ise tüm karında oluyor , tüm karnın komple sert oluyor Ahşap masa yüzeyi gibi , parmağın içeri batmıyor . O da günde 1-2 kere oluyor bende ve 10-20 Sn kadar Sürüyor . 20 sn den uzun sürerse bu tam sertlik ve 1 saat içinde en az 5-6 kere olursa hemen gel demişti doktorum .

sevcanf canim başınız sağ olsun.. Allah kalanlarina uzun ömür nasip etsin.. dikkat et kendine.. tralleria nin dedigi gibi topaklanma bende de oluyo.. hatta benimki alıştı dürtmesem hep öyle duracak..
opera gecmis olsun.. saat 7 de bir daha cekilecek demişsin.. noldu cekildi mi??

Kızlar hazir bebeleri de yaomisken kocalari atsak mi acaba diyorum?? Biz de 3.kez gittigimiz e bebekten 1 çöp almadan geri ciktik.. her seyi nette alayim da gorsun bakalim..

sevcanf basiniz sagolsun allah rahmet eylesin...
Yaa bu sertlesme bende de cok oluyo toplanma degil butun karnim sem sert oluyo 10 sn surmuyodr yani geciyo sonra ama sanki sık olmaya basladi

sevcanf basiniz saolun canim,Allah geride kalanlara sabir versin.
Topaklanma bndede oluyor genelde sag tarafta.en son gittigimizde o tarafta poposu vardi.

yefens tralleria asmakilit Allahrazi olsun esim gitti ben evd3 kaldim yanindada olamadim

Canim basiniz sagolsun.. lutfen uzuntuden uzak tutmaya calis kendini, cok zor biliyorum ama bebegin icin mecbursun, bak kasilmalar falan tetikleniyor yorgunluk ve uuzntuyle..

ben doktordan geldim kizlar, voltaren fitil verip 1 saat nst cekildi. Kendi doktorum da o
Arada bir normal dogum bir acil sezeryan yapti. Nst sonucuna gore 10 dk.da bir hafif sanci cikiyor. Bu kasilmalar doguma hazirlik kasilmalari da olabilir erken dogum sinyali de olabilir dedi. Rahim agzi kapali oldugu icin, icimiz rahat ama bir gecede rahim acilip su gelebilir, bunlari gorduk dedi.
Bu kasilmalati takip edicez, bol sivi ve istirahat dedi, erken dogum sinyali bile olsa takip edip zamaninda ciger gelistirici vs yaparak doguma hazirlariz, zaten 3-4 hafta en az surer dedi.
kisacasi her gebede oldugu gibi aniden erken dogum riski herkes kadar bende de var
eger erken dogum sinyali kasilmaysa benjmki, 3-4 hafta vaktimiz var
eger doguma hazirlik kasilmasiysa hic sorun yok 40 haftada da dogurabilirim

Belirsizlik yok mu ahhhhh...

kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladim opera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm
Canım başınız sağolsun, Allah günahlarını affetsin inş

sevcanf basiniz saolun canim,Allah geride kalanlara sabir versin.
Topaklanma bndede oluyor genelde sag tarafta.en son gittigimizde o tarafta poposu vardi.
Canım senin görünce hep sorasım geliyor. Bebişinin hareketleri nasıl? Benim.kız çok.sakin ya... Ben de her dk hissetmek istiyorum ama olmuyo

Başınız sağolsun canım Rabbim yattığı yerde dinlendirsin kalanlara sabır versin sen kendine dikkat et gideni getiremezsin ama içindeki can senin her türlü sıkıntını hisseder senin için o önemli onu düşün

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen canım kendine dikkat et

Bundan sonra bol bol dinlen hafif yoruldun mu doktorun dedikleri gelsin aklina,belirsizlik zor Allah yardimcin olsun.insallah erken dogum olmaz

Canım senin görünce hep sorasım geliyor. Bebişinin hareketleri nasıl? Benim.kız çok.sakin ya... Ben de her dk hissetmek istiyorum ama olmuyo
Her dakika bende hissetmiyorum canim ama genel olarak iki hafta onceye gore daha hareketli ve hareketleri biraz daha sert.bigun diger gunu tutmuyo.bi gece cok sakinken diger gece daha cok kipirdaniyo ama genel olarak surekli hareket halinde degil.belki bi iki haftaya daha sıklasır

başınız sağolsun cnm. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin inşallah. ölüm de doğum da allahtan, kendine dikkat et sen...

Günaydın kızlar herkese. artık işte son aya girdim. gittikçe zorlaşmaya başladı. elimdeki işleri toparlamaya çalışıyorum gittikten sonra arkamdan konuşmasınlar diye çok sık giremiyorum artık nete o yüzden. ama hepsini okumaya çalışıyorum.

esilaecrin cnm geçmiş olsun. hemen kötü düşünme.. bu bebişlerin kimi önden kimi arkadan gidiyo. allahın izniyle o biliyodur geleceği en iyi zamanı annesini üzmez. sen de moralini bozup onu üzme. biz bu topikte neler atlattık. çok şükür 30lu haftalara geldik. bebişler de uslu çıktı üzmediler annelerini. ufak tefek nazlanmaları olacaktır tabi.. bundan sonra da hep güzel şeyler konuşulacak inşallah.

Lulinda son haftaların tadını çıkar central parkta. bizim yerimize de dinlen..

asmakilit allah herkese öyle komşu versin. pastana da bayıldım:) bu arada benim de karşı komşum 5,5 aylık hamileymiş. 1 senenin sonunda iki göbekli karşılaşıp tanıştık sonunda:) daha evliliklerinin bi senesi dolmamış bu arada:) oldu mu oluyo işte..

opera sen de kervana katıldın hadi bakalım. bende de oluyo da ben mi anlamıyorum acaba diyorum kasılmaları. genelde uyurken sağdan sola dönerken falan bıçak saplanır gibi oluyo ama onun dışında anlattığınız gibi sertleşme falan çok hissetmiyorum galiba. zaten ne yıkama ne ütüleme ne çanta hazırlığı falan hiçbir şeye başlamadım. ama anlattıklarınızı duyunca korktum. sanırım yavaştan hazırlasak fena olmayacak.

hele ki şu bebek şekeriydi, hediyelikti falan hiçbi fikrim yok. sanırım alışverişe çıkar gibi doğuma gidicem elimi kolumu sallaya sallaya

Selam kizlar, iyi haftalar..
bugun daha iyiyim, kendimi istirahate verdim. Ama sunu anladim, bir cantanin kapida hazir olmasi faydali olacaktir.
Bir de dun birisi normal dogum yapti, dogumhane kapisinda ailesi bekliyordu, iceriden cigliklar geliyordu. Ben de , yok, bu is bana gore degil derken bir anda cigliklar kesildi, bebek aglamaya basladi. Sonra bebegi cikardilar dogumhaneden nasil cin gibi bakiyordu. Ilk kez yeni dogmus bebek gordum, cok tatliydi yaaa..

oyy fena bi deneyim olmuş... ne desem bilemedim. çığlık mığlık... çantayı da hazırlayalım hazırlamasına da 40. haftaya kadar en az iki ay var. iki ay o eşyalar çantanın içinde kalmaz ki...

Ben de en azindan kendi esyalarimi bi cantaya koyayim diyorum. Erken dogun olsa Allah korusun, bebege zaten premature set alinmali.. ben dogumdayken hemen hallolur diye düşünüyorum.. ama halaaaa canta manta yok piyasada.. ben sadece düşünüyorum

oyy fena bi deneyim olmuş... ne desem bilemedim. çığlık mığlık... çantayı da hazırlayalım hazırlamasına da 40. haftaya kadar en az iki ay var. iki ay o eşyalar çantanın içinde kalmaz ki...

hem de epidural normal yapıyordu kadın, yemin ederim avaz avaz bagırıyordu.. hani epiduralsiz doğururum diyenlere söyleyim dedim

canım senin Rüzgar çok şükür hem kilo hem hafta olarak kurtardı kendini, dediğin gibi premature sete ihtiyac bile olsa birisi alıp getirir.. ben her seyini su an yıkayıp ütülemesem de bir gecelik, emzirme sütyeni, külodunu yıkayıp koyacagım kenara. canta hazırlamak dediğin atla deve bisey değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…