Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyeceklerbir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon
SağolGecmis olsun canim, umarim ilac iyi gelir yoksa te izlenmesi icin yuzu koyun da yatiramayacaklari icin zor olabilir. Uzme kendini bebisin iyi olsun da..
Kapo susunun resmini atabilirmisin canim ya oraya bende baktim ama internetten guvenip siparis veremedim nasil bisey gelir diye eminonune gitmem de imkansizGunaydin kizlar. Hergun takip ediyorum ama yazamiyorum telefondan zor oluyor. Kapi susumu pelin bebekten yaptirdim magazasi eminonu havuzluhandaymis ama ben netten siparis verdim kaz tuyu ikiz kapi susu cok guzel tuluyle beraber 50 tl. Cikolata olayini arastiriyoruz daha karar veremedik.
Kapo susunun resmini atabilirmisin canim ya oraya bende baktim ama internetten guvenip siparis veremedim nasil bisey gelir diye eminonune gitmem de imkansiz
bugün doktora gittim ben.karnım hala ağrıyo bazen hafifliyo ama genel anlamda rahatsızlık hep mevcut.Bebeğimize bakıldı.1545 gr olmuş.Nst istedi doktor.Çektirdim ama sonucu gösteremedim ameliyata girmiş sonra asistanı başka bir doktora gösterdi öğleden sonra tekrar çekilecek yemeğinizi yiyip tekrar gelin dedi.neden tekrar çekilcek bi sorun mu var bilemiyorum öğle yemeğinden bi saat sonra faln tekrar gidicem
Sağol canım allah razı olsun daha iyisi sizlerin kuzulara olsunçok güzel cnm. güle oynaya sağlıkla büyüsün inşallah...
Bebekler dönme pozisyonuna geçtikleri zamanda karnın aşağıda olurmuş karnının resmini çeksene
Göbek çizgi de ne güzel benim olmadı
Asistan bişey demedi ya bende gerekli bilgiyi ondan alabileceğimi düşünmediğim için üstelemedim.Bi saate yine gidicem bakalım.Benim de pazar gunu 3 kez cekilmisti. Asistan falan hicbir sey soylemedi mi?
Az once karsi komsum ugradi, bu olanlardan haberi yok, senin gobegin asagi inmis dedi. Bu asagi inme efsanesi nedir ya?
Yok kız dört tane doğum yapmış tecrübe diyelim eskiler bazı şeyleri Dr daha iyi biliyor Dr sadece kitaba bağlı kalıyorlar eskiler toplumun her türlü kesimini bızıklıyorlar onların yüzünden çoğu zaman tıp yetersiz kalıyor bak sana bir örnek vereyim geçen hafta enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım ve yan etki olarak vajinamda kaşıntı başla di Dr travazol kullan dedi ama geçmedi görümcem sirkeli suyla yıka dedi geçtiBenim cizgi de kalemle cizilmis gibi :)
Senin gorumcen doktor mu? Benimki jinekolog ama esimle aralari limoni, arayalim diyorum kabul etmiyo kocam.
Yok kız dört tane doğum yapmış tecrübe diyelim eskiler bazı şeyleri Dr daha iyi biliyor Dr sadece kitaba bağlı kalıyorlar eskiler toplumun her türlü kesimini bızıklıyorlar onların yüzünden çoğu zaman tıp yetersiz kalıyor bak sana bir örnek vereyim geçen hafta enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım ve yan etki olarak vajinamda kaşıntı başla di Dr travazol kullan dedi ama geçmedi görümcem sirkeli suyla yıka dedi geçti
Aynen bende baktim da sorun var heralde cogu resimde acilmiyoduBen de baktim ama fiyatlar yazmiyordu. Sitede sorun mu vardi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?