2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

opera iyiyim canim.. gitmedim doktora.. isten eve gelince de yattim.. acıdan oldu benimki
cikolatayi hacı şerif diye bi yerden internetten siparis edicem ben.. cok uygun fiyatlari. 70 madlen 40 tl.. eski köklü bi firma.. ikram tepsim sepetim var.. süsune gereksiz para vermek istemedim.. hediyelik olarak da sadece yakin cevreme sabun düşündüm. O da gittigidiyorda cok uygun var.. bi bakin oraya. Ben kendim yapacaktim ama iyiki bakmisim.. ugrastigima degmez..

Son günlerde acı bankada dokunuyor çikolatyıda hacı şerife bende baktım kutuya para veriyor sun ben madlenin mağazasında baktım 1 kilosu 36 TL hem de 3 gün önce haber verin üzerindeki deseni ve ismi belgenin dediler

Kızlar ben bu arada bugün çantamızın bütün eksiklerini tamamladım eşim odamızın tülünü ve storunu aldı çünkü benim kasılmalar arttı cuma günü kontrolümùz var günler yaklaştıkça sıkıntılar da çoğalıyor Rabbim hayırlısıyla hepimizi sağ salim kurtarsın

Eki Görüntüle 1559224
Odamız nasıl dayımız yapacak hediye
Ay cok guzel... mutlu mesut yasasin içinde..

Ya ogretmen olup da ya tatilde calisamaz raporu alacak mıyım diye soran sen miydin?? Kim oldugunu hatirlayamadim.. müdür arkadasa sordum. Alinmasi gerek dedi.. bilginize..

bende hastanede sadece cikolata ve kurabiye dagutmayi düşünüyorum lohusa serbetini falan hastane hazirliyomus zaten mevlutte hediyelik bişeyler dagitmak istiyorum kismetse

bende hastanede sadece cikolata ve kurabiye dagutmayi düşünüyorum lohusa serbetini falan hastane hazirliyomus zaten mevlutte hediyelik bişeyler dagitmak istiyorum kismetse

Dogumun ne zaman olacagi belli degil ki, cikolata kurabiyeyi ne zaman alacaksin?

Canım o gittiğin madlen mağazasının teli var mı sende ?ben istanbulda oturmuyorum bi arayıp siparişle ilgili bilgi almak istedim

Cikolatayi son anda almak lazim bence sicakta bozulabilir. Sabun olabilir, adresini verir misin? N11.com da kapi susu cok vardi, ayrintili bakamadim daha.
Çikolatayı en son alıcam zaten , evet bozulabilir bu Sıcakta . Instagramda sabundanmutluluk diye bir site var , ordan yaptırıcam , Aysun evler yapan kadının adı .

Dogumun ne zaman olacagi belli degil ki, cikolata kurabiyeyi ne zaman alacaksin?

cnm az cok sezaryen olcagim icin tarih belli kurabiyleri kiz kardeşim yaocak zaten kismetse bayrama yakin buzdolabinda sakliycaz cikolatalrida öyle alip dolapta sakalrim dedim ama bakalim kismet

Burda 250 gr madleni 50-60 tlye satiyorlar.. ateş pahasi hersey.. benim de bulabildigim en iyi site oydu..

Benim o uyuysmayanlar annemlere geldim, sahur Yaptılar yattılar ben hala ayakta gündüzde uyumuyorum sabah 9 da kalkıyorum yinede gece uyku yok.. Gecem gündüzüm karıştı

yağmurlu serin bir güne merhaba... ohh rahat bir nefes... asmakilit meleğineli sayfası çok şirinmiş. Ben de eminönünde kuru kahvecinin sokağında valonia diye bi çikolatacı var, ordan badem şekeri alıcam. çok lezzetli ve taze oluyolar. daha doğrusu muhtemelen son haftalarda eşime aldırtıcam. güzel bi sunumla şık olabilir. bu haftasonu oralara bi kez daha gitmeyi düşünüyorum. belki kafama göre bişiler bulurum. yoksa kendim evde çuval bezlerinden lavanta keseleri falan da yapabilirim. bayramdan itibaren boş olucam.

Gunaydin kizlar. Hergun takip ediyorum ama yazamiyorum telefondan zor oluyor. Kapi susumu pelin bebekten yaptirdim magazasi eminonu havuzluhandaymis ama ben netten siparis verdim kaz tuyu ikiz kapi susu cok guzel tuluyle beraber 50 tl. Cikolata olayini arastiriyoruz daha karar veremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…