doktordan geldim ikinci nst çekildi,böylece nst nasıl birşey öğrenmiş oldum.sancı falan yokmuş çok şükür.idrar tahlilide yapılmıştı oda temiz.karnımın ağrısının net bir nedeni yok çok fazla rahatsız ederse bilgim olsun dedi doktor.şimdilik böyle bakalım
hadi inşallah,pazartesiydi kontrol seninde iyi haberler ver bize.artık iki haftada bir olcakmış kontrolAman hadi cok sukur.. darisi basima :)
Buarada biz bu dolap ve sifonyeri almaya karar verdik
hadi inşallah,pazartesiydi kontrol seninde iyi haberler ver bize.artık iki haftada bir olcakmış kontrol
Gözün aydın , çok sevindim .. Iyıce dinlen:)doktordan geldim ikinci nst çekildi,böylece nst nasıl birşey öğrenmiş oldum.sancı falan yokmuş çok şükür.idrar tahlilide yapılmıştı oda temiz.karnımın ağrısının net bir nedeni yok çok fazla rahatsız ederse bilgim olsun dedi doktor.şimdilik böyle bakalım
Siparis verice bugun, bebek odasi gibi renkli olsun istemedik boyle bembeyaz istiyodum uzun sure kullanim acisindan bi tek besiklerimiz kaldi nasillarrrBuarada biz bu dolap ve sifonyeri almaya karar verdik
saolasın canım,iş yerinde uzanıp dinlenemiyorum ama oturduğum yerden ayaklarımı uzatıyorum işim çok yoğun değil ama yinede sabah kalkıp işe gelmek yoruyorGözün aydın , çok sevindim .. Iyıce dinlen:)
çok hoş canım,güle güle kullanın inşallah.bende senin gibi düşünüyorum bu tarz bir dolap alıcam kısmetse yada netten sipariş vericem.bu haftasonu iyi hissedersem kendimi beşiğini halledelim diyorum bakalım.bebek arabası var bide onuda netten araştırıyorum ama görmek lazımSiparis verice bugun, bebek odasi gibi renkli olsun istemedik boyle bembeyaz istiyodum uzun sure kullanim acisindan bi tek besiklerimiz kaldi nasillarrr
Tesekkurler canim bizde nette gorup begendik esim magazaya gidip bakicakti ama siparis uzerine uretiyolrmis ama begendik yani bugun vericek siparisini insalah guzel gunlerde kullaniriz..çok hoş canım,güle güle kullanın inşallah.bende senin gibi düşünüyorum bu tarz bir dolap alıcam kısmetse yada netten sipariş vericem.bu haftasonu iyi hissedersem kendimi beşiğini halledelim diyorum bakalım.bebek arabası var bide onuda netten araştırıyorum ama görmek lazım
nerden sipariş verdin canım? genelde bu tarz dolaplar hepsiburada da falan görüyorumTesekkurler canim bizde nette gorup begendik esim magazaya gidip bakicakti ama siparis uzerine uretiyolrmis ama begendik yani bugun vericek siparisini insalah guzel gunlerde kullaniriz..
Yani gormeden almak hic yaptigm bisey degil aslinda esim konusmus magazayla gidip gorucektik ama siparis uzerine uretiyorz demisler yani esimde alalim diyo fiyat da uygun olunca magazadan gelicek sonucta bi sorun olursa halledilir diye dusunuyorz bakalm risk alicaz
Modalife mobilya canim.. Insalah begendigimiz gibi cikar..nerden sipariş verdin canım? genelde bu tarz dolaplar hepsiburada da falan görüyorum
Geçmiş olsun canım.Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyeceklerbir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?