sende bizdensin desene bizde cocuk odasini boyadik ama hic istedigimiz renk olmadi hem kiza hem erkege uysun dedik yesile yakin birenk begenmstk boyacida yesil mavi tonunda bi boyadik duvari resmen mavi oldu esim gitti rengini actirdi biraz falan bebek mavisi gibi bisey oldu ama biraz erkege yakin bi renk oldu genede benimde cok icime sinmedi ama yapcak bisey yok artikBenim kocam da aslan ve iki kedimiz var tam bir jungle olacak ev :)
Bu arada bebek odasinda bir gomme dolap var onu bebek mobilyasinin kulplarinda olan turkuaz rengine boyatalim duvari da soft ucuk yesil-mavi bir renk yapariz demistim. Odayi bir gorseniz hem dolap cok cart oldu hem de duvarlar falan sanki gormemisin oglu olmus havasinda..
mavi cilginligina hep karsiydim ama bu boya isi hic icime sinmedi
Sen begenmediysen baska ama millet gormemisin oglu olmus diye dusunsun birak bosver ama bence birden degisik geldi gozune alisirsin.bizde birazdan cikip gardolap bakicaz insallah daha hic buyuk esya almadik.odada olan eski olan dolabi cikarip yenisini koyariz diye dusunduk bide tekli baza var o odada cikarmicam onu.gardolapta duz beyaz bisy bakicam bakalim.besik ve park yatak konusunda hala kararsizim ama sanirim park yatak olcak herkes onu tavsiye ediyo.onuda yatak odama koycam.smdilik baska bisy almayi dusunmuyorum.gelecek sene yazın kendi evimize cikmayi dusunuyoruz insallah ozaman odasina yatak alip odasini daga guzel yaparim dedim.
Bu arada aslan burclari cok kolay burclar degil diye biliyorum :) hele kızları bakalim benim kizim sezeryan fln olursa aslan olur byuk ihtimal :)
sende bizdensin desene bizde cocuk odasini boyadik ama hic istedigimiz renk olmadi hem kiza hem erkege uysun dedik yesile yakin birenk begenmstk boyacida yesil mavi tonunda bi boyadik duvari resmen mavi oldu esim gitti rengini actirdi biraz falan bebek mavisi gibi bisey oldu ama biraz erkege yakin bi renk oldu genede benimde cok icime sinmedi ama yapcak bisey yok artik
opera Boya işlerinden nefret ederim. Kolay gelsin canım. Gerçi tek oda. Ben o işi eşime havale ettim. Ben buradayken halledecek. Bakalım nasıl birşey beni bekliyor:) Bebek odasına dair sadece halı aldım ben. Sanki çok elzemmiş gibi. Dönüşte hallederiz artık mobilya işini.
asmakilit Ikizlerden sonra ilk sen doğuracaksın sanırım. Doktorunun yaklaşımını çok beğendim. Azcık iri bebek olacak seninki kendi kendine de erken gelebilir. 38 de geliyormuş genelde iri bebekler.
Benim buradaki doktor da normal doğum yanlısı ama 41 de de gelmezse ve 3700gr ın üstündeyse sezaryan yapıyormuş. Bana da mantıklı geldi. Genelde sancılar gece başlıyormuş. Nasıl olacak çok merak ediyorum. Gelince anlarsın dedi doktor:)
Heyecan sardı, giderek az gün kaldı. Yarın tam 8 aylık hamile olacağım. Şaka maka bitirdik valla:)
Neden ters eklendi anlamadim telden ekledim diye heraldeEki Görüntüle 1566956
opera takimlarada goz gezdirdik fiyatlarisa fena degildi ama yanimdada kalsin istiyorum ya biraz buyuyen besigi direk odaya koymam lazm bide odadaki tekli bazayi cikardigimda koycak yer yok bu sebeple bole olabilir dedik.bu besigi 3 yasina kadar kullaniyomus.yani kendi evimize ciktigimizda da belli sure bunu kullancak seninkisi buyuyen besik miydi takimdi ama yatagi nasildi unuttum
G gelartikannecim bende yastik almadim eger ihtiyac olursa yan yatma yastigi alinir diye dusundum
Benimde karnım aşağı indi.. Bebelerden bitanesi başı aşağıda iyice inmiş ki yataktan dönemiyorum.. Kalkarken batıyor bişe.. Benim şükür bi 28. Haftada oldu korktum bi de geçenlerde ama çok şiddetli değildi.. Benim bi kaç gündür midem bulanıyor kusma yok ama baş ağrısında var..Gunaydinlar herkese, ilk is olarak hastane cikislarimizi yikadik bizde bugun babalari utulicek ve cantamizi hazirlicaz artik.. Benimkilerin sagi solu belli olmaz heran gelebilirler.. Kasilmalarm azaldi eskisi kadar sık olmuyo ama oluyo gene arada korkuyorum.. Karnim da baya asagida, ayaktayken ve otururken karnim semsert bu normalmi sizde de boylemi ?
Güle güle kullansınlar Inşallah :) benim karnım aşağıda değiş henüz ama kasılmalarım oluyor . Belki diğer ikiz anneleri seninle aynıdır , benim tek .. Eminim herşey yolundadır ,kasılmalar normal bu haftalarda .Gunaydinlar herkese, ilk is olarak hastane cikislarimizi yikadik bizde bugun babalari utulicek ve cantamizi hazirlicaz artik.. Benimkilerin sagi solu belli olmaz heran gelebilirler.. Kasilmalarm azaldi eskisi kadar sık olmuyo ama oluyo gene arada korkuyorum.. Karnim da baya asagida, ayaktayken ve otururken karnim semsert bu normalmi sizde de boylemi ?
Bütün alışverişi tamamlamıştık bizKizllaaar ebebek 250 tl aliswerise 100 tl cek weriyor aklinizda olsun.
Çok geçmiş olsun canım.. Dikkat etmen gereken zamanlarım başladı..devlet hastanesinde refakatçi olarak bile erkek almıyorlar.. Benim eşim Dr OLMASINA rağmen önlüksüz onu bile almadılar doğumhaneye.. Herşey çok sıkıntı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Dun yine aksiyon yasadik hanimlar.. dun sabah baslayan sancim gun boyu devam edip akşam en ust noktaya ulasinca iftar sonra kalk dedim kocaya, hastaneye gidiyoruz.. doktorumu aramadan, direk devlet hastanesine gittik.. sonucta doktorun diyecegi belli, nst cektir sonucu bildir.. neyse ebe hanim abla pek net, bilgili ve kendinden emindi.. cok begendim.. once acilmayi kontrol etti, alttan muayene siftahımızı yapmis olduk.. Sıkıntı yok dedi.. 30 dakika nst de en az 5 sanci hissettim ama cihaz hissetmedi.. gayet guzel dedi.. gece olursa yine gel ama bir daha bunkadar bekleme sancin oldugunda dedi.. ogrendim ki bodrumda yeni dogan yogun bakim yokmuş.. dogum baslarsa transfer edebilmemiz icin acikmanin en fazla 3 cm olmasi lazim aksi halde burda dogum yaparsin bebek sıkıntıya girebilir dedi.. sancilar siklasmadan bu haftalarda hemen hastaneye gel dedi..
bu sayede sanci odalarini ve dogum haneyi de gordum.. doktorlar acil bir durum yoksa doguma girmiyorlarmis. Sanci odası kucuk bi oda, 3 kisilik.. hemen yanı dogumhane ora tek kisilik.. ama benim hayallerimdeki dogum icin cok yetersiz.. ben neler neler kuruyorum kafamda.. sancıları zihnimden uzaklastirmak icin dizi bile seyretcem mesela.. muzik olsun, eşim olsun, annem olsun, plates topu olsun.. devlette eşimi iceri almadilar mesela.. tek kaldım nstde.. ay bi tuhaf oldum ama.. dedim simdi kucagimda bebekle esimin yanına ciksam.. şok olurdu ama pek de rahatlardi.. ona gore hava hoş zaten cok daha hoş olurdu.. ay cenem düştü.. oyle iste haberler..
Gecmis olsun canim yoklamis seninki deneme yapmis heraldeDun yine aksiyon yasadik hanimlar.. dun sabah baslayan sancim gun boyu devam edip akşam en ust noktaya ulasinca iftar sonra kalk dedim kocaya, hastaneye gidiyoruz.. doktorumu aramadan, direk devlet hastanesine gittik.. sonucta doktorun diyecegi belli, nst cektir sonucu bildir.. neyse ebe hanim abla pek net, bilgili ve kendinden emindi.. cok begendim.. once acilmayi kontrol etti, alttan muayene siftahımızı yapmis olduk.. Sıkıntı yok dedi.. 30 dakika nst de en az 5 sanci hissettim ama cihaz hissetmedi.. gayet guzel dedi.. gece olursa yine gel ama bir daha bunkadar bekleme sancin oldugunda dedi.. ogrendim ki bodrumda yeni dogan yogun bakim yokmuş.. dogum baslarsa transfer edebilmemiz icin acikmanin en fazla 3 cm olmasi lazim aksi halde burda dogum yaparsin bebek sıkıntıya girebilir dedi.. sancilar siklasmadan bu haftalarda hemen hastaneye gel dedi..
bu sayede sanci odalarini ve dogum haneyi de gordum.. doktorlar acil bir durum yoksa doguma girmiyorlarmis. Sanci odası kucuk bi oda, 3 kisilik.. hemen yanı dogumhane ora tek kisilik.. ama benim hayallerimdeki dogum icin cok yetersiz.. ben neler neler kuruyorum kafamda.. sancıları zihnimden uzaklastirmak icin dizi bile seyretcem mesela.. muzik olsun, eşim olsun, annem olsun, plates topu olsun.. devlette eşimi iceri almadilar mesela.. tek kaldım nstde.. ay bi tuhaf oldum ama.. dedim simdi kucagimda bebekle esimin yanına ciksam.. şok olurdu ama pek de rahatlardi.. ona gore hava hoş zaten cok daha hoş olurdu.. ay cenem düştü.. oyle iste haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?