Günaydın kızlar ... Bende de hergün yeni bir ekşın oluyor . Dünden beri bi böyle çakırkeyifmişim ya da grip olunca olur ya sersemlik hali var . Nefes darlığı da . Kan değerlerime ve tansiyonuma bakıldı normal , Bebeğin suyu ve hareketleri de normal . Son haftalardayız ondan mı acaba ? Doktorum yurtdışında mesaj attım cevap bekliyorum . Bu tarz Şeyler yaşayan var mı ??
Biz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim
Evet bayılacak gibi oluyor insan, bende baş Dönmesi de yapmıyor sersemlik var , uyku hali ... Sağsalim bi geçirsek şu son haftaları da inşallah .. Sağol canım , cevabın için ..bende de geçen akşam olmuştu. iki votka kola devirmişim gibi başım dönüyodu. bütün akşam geçmedi. dün gece de esnerken gidiyorum sandım nefes alamadım. kafası kaburgalarımı sıkıştırıp duruyo. dönmedi de inatçı keçi. normaldir diye birşey de sormadım doktora ama nefes darlığı kötü.
Gözün aydın , inşallah zamanında doğacaklar :) şimdiden dinlen doğduklarında aranacak bu günler herkes öyle diyor ... Çok geçmiş olsun tekrar :)Biz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim
geçmiş olsun canım,benim ekşınlarda haftalık oluyor.geçen hafta 3gün aralıksız karnım ağrımıştı.bu haftada midem sıkıntılı.akşamları işten eve gidince hiç halim olmuyor öle koltukta sızıp kalıyorum genelde zaten.nefes darlığı başlamadı bende daha önümüzdeki haftalarda olur heralde.dikkat et kendineGünaydın kızlar ... Bende de hergün yeni bir ekşın oluyor . Dünden beri bi böyle çakırkeyifmişim ya da grip olunca olur ya sersemlik hali var . Nefes darlığı da . Kan değerlerime ve tansiyonuma bakıldı normal , Bebeğin suyu ve hareketleri de normal . Son haftalardayız ondan mı acaba ? Doktorum yurtdışında mesaj attım cevap bekliyorum . Bu tarz Şeyler yaşayan var mı ??
az kaldı canım olsun dinlenerek geçirirsin bu günleriniBiz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim
hadi geçmiş olsun.. forsat bu fırsat yat dinlen. bida çok ararız bugünleri. bebişler de anneleri yorulsun istemiyo demek ki
Gözün aydın , inşallah zamanında doğacaklar :) şimdiden dinlen doğduklarında aranacak bu günler herkes öyle diyor ... Çok geçmiş olsun tekrar :)
az kaldı canım olsun dinlenerek geçirirsin bu günlerini
Biz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim
Sagol canim aynen oyle 1 gun bile kiymetli..gecmis olsun canim, ben de yatiyorum dinleniyorum. Karnimizda ne kadar dursa kârdir diyoruz..
bebeğe bayıldım harika olmuş.. tepsiye ben de bakayım bi ara gidip..Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorumyakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.
Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)
Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..
Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim
12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))
Hepinize sevgiler:))
Maşallah kuzuya , ne güzel tarih belli olmuş benim kontrol 8 temmuzda o Zamsn karar vericez inşallah :)Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorumyakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.
Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)
Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..
Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim
12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))
Hepinize sevgiler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?