bende baktım sabahtan beri ama yazan yok.
bende bugün aradım halı yıkamayı.işalah bugün yarın alıcaklar.annem haftaya gelicek perdeleri onunla yıkarız diye düşündüm.
Dün nst de sancım çıkınca psikolojik olarak sürekli sancım oluyo gibi geliyo.bide doğum iznine çıktım evde sürekli kendimi dinliyorum.
Dün doktor sezeryan olursa 18-19-20 ağustos gibi olur dedi.yarın nst ye gircem yine ve tekrar konuşucaz.
Ben daha dolap yerleştirme ve hastane çantası yapmamıştım.Bu aralar onları yapıcam inşallah,doktor öyle tarih söyleyince iyice yaklaştığını anladım biraz panik ve endişe var.hakkımızda hayırlısı
haklısın evdeyimde artık hepsi yıkalı ütülü zaten bavuluma koyayım.ben iki haftadır nst ye giriyorum.doktor biraz sezeryan yanlısı olduğu için sezeryan olursa diye tarihi paylaşıyo.bende sanırım normal doğumun stresini kaldıramıcam.sancıların çıkması normal dedi ama işte korkuo insannasıl tarih veriyor anlamadım.. benimki nst'ye bile sokmadı beni, bugün sürekli kasılmam oldu dedim, normal artık doğuma hazırlıyor vücut kendini dedi. sen bir an evvel cantanı hazırla, o hazır olunca gerisi olsa da olur olmasa da..
ben 30 haftalıkken hazırladım, arada değişiklikler yapıyorum ama kafam cok rahat etti..
Daha gecen gun yazmistim buraya tatli telaslariniz beni cok mutlu etti. Ins. Bende sizin gibi olabilirim diye. Ve cok sukur . 11.gunde yaptirdigim kan testim 318.4 cikti.ins. sorunsuz bir sekilde devam.ederde sizler gibi minigimi yada miniklerimi bende kucagima alabilirim
Selam kızlar,
Bizde ne gelen var ne giden:) Pazar gunu 40. Hafta bitiyor. Günde 3-4 km yürüyorum. Valla normalden daha cok spor yaptım hamileliğimde
Dün kontrol vardı. Ayın 15 ine kadar bekleme kararı aldık. Sonra suni sancıyla normal dogum deneyeceğiz.
2 tane 3.gun embriyosu. Degerim bana iyi gibi geldi ama insallah bir sikinti cikmaz..sizler tecburelisiniz ikiz olma durumu varmidir ki yoksa diger kan sonuclarina gore mi degerlendirilir.Aaaa hadi hayırlısıııı.. bana da nostalji oldu şimdi ama benim 9 gün 32 çıkmıştı :) 2 embriyo mu koydular?
ben 2 günde bir 1 km anca yürüyorum. bu arada dün doktor bana biraz güneşe çıkın dedi, solgun mu gördü yoksa başıma güneş geçirtip benden kurtulmak mı istiyor anlamadım
2 tane 3.gun embriyosu. Degerim bana iyi gibi geldi ama insallah bir sikinti cikmaz..sizler tecburelisiniz ikiz olma durumu varmidir ki yoksa diger kan sonuclarina gore mi degerlendirilir.
Selam Lulinda. Daha önce özelden de yazışmıktık seninle. İyi olduğuna sevindim. Benim bir ay önce bir erken doğum tehdidim oluştu ama sonrasında bu tehlike ortadan kalktı. Ben ama hala tetikteyim. Bir yandan da yoruluyorum. Bir yandan sağımda solumda ağrılar. Şimdi senin hala beklediğini duyunca çok şaşırdım. Doktor birşey tavsiye etti mi? Ananas, ahududu gibi meyveler de başlatabiliyor doğumu diye duydum. Ne kadar etkili olur bilmem. Cinsel hayatınızı da canlandırmanız akıllıca olabilir :)Selam kızlar,
Bizde ne gelen var ne giden:) Pazar gunu 40. Hafta bitiyor. Günde 3-4 km yürüyorum. Valla normalden daha cok spor yaptım hamileliğimde
Dün kontrol vardı. Ayın 15 ine kadar bekleme kararı aldık. Sonra suni sancıyla normal dogum deneyeceğiz.
opera doğuma giderken saçlarıma maşa yapıcam her türlü güzel durur manikür, pedükür bide göz makyajı oohh miss klima olayını özellikle sordum bi sakıncsı olurmu diye hava sıcak dogumdan sonrada bi hararet basıyomuş. Hemşire açabilirsin bebeği üşütücem diye korkma sakın sen emzirirken senin sıcaklığın bebeğede geçer dedi terlersiniz ikiniz içinde sıkıntı olur dedi.
marpesa sezeryan tarihini henüz almadım ama tahminen benimde 20-21-22 ağustos olur gibi seninle tarihler cok yakın. Sıra yavaştan bize geldi ayy çok heyecanlı opera eger normal zamanda gelirse seninlede çok yakınız bakarsınız üçümüzde hastaneden yazışırız
Hayirlisini istiyorum hep canim. Bem pozittif cikacagindan bile supheliyken bu sonuc bni sasirtmisti acikcasi. Ama saglikli olsum yeterki kucagimadda alabilyim. Tek cift hic oenmli degilopera günü yarın netleştircez.yarın nst ye giricem yine.sonrada doktorla konuşucaz.
ben dün sordum sezeryan olursam ayın kaçında olur diye 18-19 gibi dedi.20ye kalmaz dedi.bakalım yarın net bilgiyi paylaşıcam sizlerle
yefens tarihlerimiz çok yakın senle aynen,benden bi iki gün sonrada senin olur.ya tarih verirse o gün gelsinde önceden gelmesin başka birşey istemiyorum valla.
S sulltan benim 12.gün 412ydi değerim,tekil gebelikti.zaten bir embriyo transfer edilmişti.
Normal görünümlü sezaryanının iyi geçmesine çok sevindim. Memikler toparlar nasılsa, zaten tecrubelisin. Ömür Gedik e inat heryerde emzir bol bol:)slm kizlarr..
Öncelikle benden sonra @tralleria dogum yapmış sadece heralde..gözünüz aydın cnm..Hayırlı ömürlü olsun...
@WishhDuygu tablo harika
gelelim doğum hikayeme..sabahtan yazmıştım zaten sancim var dogurcam mi ne diye..aynen o sancilar devam ederken bi arkadaşıma gittim..onla ikramlik bardakalarimi falan susluyorduk..sancim siklasmaya basladi ama ben hic rwnk vermiorum..ben biraz yatiim dedim. ..yattim ama sanci 15 20 dkda gelio karnim sertlesiyo..o sira bi arkadas daha geldi..beni dinleyince manyakmisin kalk gidioruz bi nstye gir dedi..yok dedim alttan muayene eder şimdi gerek yok dedim..dr unu ara o zaman dedi..dr da git bi ebe baksin dedi..tmm dedim kocami aradim seni alamya geliorum dedim..o sanci yla birde araba surdumdogru hastane..nst sanci derken açılma olmadi ama sanci iyice fenalasti..biraz sonra ebe geldi nstyi toplamaya başladı..noldu dedim ekip toplaniyo yarim saate ameliyata dedi..başladım ağlamaya nasil yani die..herkesi aradik annemler yola herkes yola cikti Allahtan hazır bavulum evden geldi..bi baktim ameliiyathanediyim..ama sancim dibinde yani artik..arkasina dr geldi ve çok şükür 22.29 oglusumun sesi geldi..ayyy ne kadar küçük demisim..hemsire hayir gayet iyi dedi..basladim aglamaya zaten..ben aglarken resimlwrimizi cektiler..3 .120 gr 48 cm..emzirmede gene sıkıntı oldu Uçlar olmadigindan gene yara ve tahriş. .ama atlatiyoruz inşallah..işte bizde durumlar böyle..erken gelemsin diodum ama simdi iyikide erken gelmis diorum..olduda bitti bir anda işte..birde büyük oglumun kıskançlık krizlerini atlatirsak rahatliycaz..bizimki ciciklerini acsanda emsek demeye başladı..hepinizi öptük
Canım içini ferah tut. Senin de az kaldı. Inşallah sağlıkla kucaklayacaksın.Merhaba kızlar bende sabahtan beridir doktor daydım devlette acayip nst kuyruğu vardı.sonuç iyi,kilomuz 2360 ,suyum normalmis.ama doğum meçhul önce muhatap bulunmuyordu 37 -38.haftadan sonra karar verilirmiş .iş işten geçmeden inş doğru karar verirler hakkimizda hayırlısı.. Doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum bebisleriyle uzun sağlıkla ömürleri olsun ins
Allah gönlüne göre evlat versin canım. İkiz annelerimiz vardı erken doğum yaptılar ama bebişleri çok saglıklı ve mutlular. Tabii ikiz olunca buraya yazmaya vakit kalmıyor. Tatlı telaşlar benim kocam usg de bebeğin kalp atışını duyana kadar hamile olduguma inanamadı baktım yüzüne gözleri dolmustu ben zaten ağlıyordum.Hayirlisini istiyorum hep canim. Bem pozittif cikacagindan bile supheliyken bu sonuc bni sasirtmisti acikcasi. Ama saglikli olsum yeterki kucagimadda alabilyim. Tek cift hic oenmli degil
Tebriklerrrr. Kendi test sonucumu beklediğim günlere gittim birden:) İnşallah sen de güzel bir hamilelik sonucu kucaklarsın bebeğini/bebekleriniDaha gecen gun yazmistim buraya tatli telaslariniz beni cok mutlu etti. Ins. Bende sizin gibi olabilirim diye. Ve cok sukur . 11.gunde yaptirdigim kan testim 318.4 cikti.ins. sorunsuz bir sekilde devam.ederde sizler gibi minigimi yada miniklerimi bende kucagima alabilirim
Ikizin değerle pek alakası yok canım. Ancak kese görmede netleşir. Benim 15. Gün 2066 dıydı mesela. Tek oldu.2 tane 3.gun embriyosu. Degerim bana iyi gibi geldi ama insallah bir sikinti cikmaz..sizler tecburelisiniz ikiz olma durumu varmidir ki yoksa diger kan sonuclarina gore mi degerlendirilir.
Selam, en iyisi yürüyüş dedi doktor. Ananas ve hurmayı ben de duydum. Birkaç gündür yiyorum ama pek bir etkisi yok. Cinsellik mi, o ne:) Kasım'da kapattım ben o konuyu hahaha. Libido yerlerde:) Zaten eşim geleli 5 gün oldu. Ben 2 aydır Amerika dayım.Selam Lulinda. Daha önce özelden de yazışmıktık seninle. İyi olduğuna sevindim. Benim bir ay önce bir erken doğum tehdidim oluştu ama sonrasında bu tehlike ortadan kalktı. Ben ama hala tetikteyim. Bir yandan da yoruluyorum. Bir yandan sağımda solumda ağrılar. Şimdi senin hala beklediğini duyunca çok şaşırdım. Doktor birşey tavsiye etti mi? Ananas, ahududu gibi meyveler de başlatabiliyor doğumu diye duydum. Ne kadar etkili olur bilmem. Cinsel hayatınızı da canlandırmanız akıllıca olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?