2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Çok sevindim, Gözünüz aydın!

Hayirli ugurlu olsun.. emzirme konusunda vazgecme. Cenesi guclenecek zamanla.ara ara memene tut hem kokunu alir hem de emme refleksi tetiklenir. Bizimkine her seyi verdik kafasinallak bullakdu. Meme, bineron, emzik, silikon meme basi.. biraz mikirdandiktan sonra hepsini emiyo..

Maşallah bacım Allah size bağışlasın. Evladını kucağına almışsın ya gerisi tatlı telaşlar en kısa sürede huyu suyu oturur beslenmesi düzene girer.
Allahım dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin.

Bence de emzirmekten vazgecme. Hic olmazss ten temasinizin devam etmesi icin meme ver.
Hayirli olsun, saglikla anali babali buyusun insallah

hele bide anneee die evde sesleri yükselmeye başlasın onun gulmeleri konismalariyla ev çınlasin..eşimle oglumdan önce biz ne yapiyomusuz ne kadar sıkıcı bi hayatimiz varmış demiştik..Allah acılarını göstermesin.Bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin..

hayırlı ömürlü olsun ..beninde 36.hafta dogdu..emmesi giderek guclenio..emzirmeye devam.

Amiiin..
Bi sey sorcam, bizim minik her iki memeyi 15er 20 ser dakika emiyor, aradan 15 20 dakika geciyor sanirsin hic emmemis.. boş mu emiyo çabuk mu sindiriyor anlamadim. O kadar emmenin uzerine yarim saat geciyo sağdığım sütü veriyorum en az 60 cc.. ondan sonra da biraz mıkırdayıp uyuyor.. silikonla emziriyorum ya, sütü cektigi anlasiliyor, silikon kaznede süt oluyor.. sen ne dersin bu duruma.. doymuyor mu, arsızlik mi yapiyor?? Annem doymuyor bu cocuk dedikce cinnet getiriyorum. O kadar ineklik yap, saatlerce emzir sıpa doymasin.. zoruna gidiyo insanin.

Cok sagolun arkadaslar insallah biran once toparlar 2200 dogdu oyuzden cok gucsuz, biberonla bile emerken nefes nefese kaliyo biraz kilo alsa cok sevinecem

ben sadece tek meme veriorum..onuda 10dk bile emmiyordur..biraz sonra tekrar mizirdanio diger memeyi veriorum agzinda evirio cevirio her yer süt oluyo..emmiyo yani..sonra uyursa 1.5 saat bazen 1 saat uyuyo..kaka sayumizda azaldi..bende doymuyomu ki diyorum ama bezler baya islanio..
bence sıkıntı sadece doyma ile alakali değil..gaz sancisi yüzünden de uyuyamiyolar..bazen emzik veriorum uzun uzun uyuyo..ac olsada tok olsada o saldirmasi hep var..içgüdüsel olabilir..olmazsa bi sağlık ocagina gidip kilosu na baktir..kilo aliyorsa doyuyor demektir..internette baktim günlük 700 800 cc yeter dio..o kadarda cikiodur heralde diyorum..

Cok sagolun arkadaslar insallah biran once toparlar 2200 dogdu oyuzden cok gucsuz, biberonla bile emerken nefes nefese kaliyo biraz kilo alsa cok sevinecem
Benim kizimda 2000 dogdu 1 hafta 10 gun siringayla beslemistik biz cok zordu sonra biberona alistilar emmeyi ogrendiler rahatladik biraz sabir gerekiyo ilk gunler. Allah anali babali buyutsun insalah..

Bak az once olani anlatayim. 1 memeyi 15 dk emdi. Altina baktik, guzel hem kakali hem cişli.. popoyu yikadik uzerini degistik, diger memeyi 15 dk emdi. Gazinj cikardik 50 cc de mama verdim denemek icin. Onu da icti guzelce.. simdi hala araniyo. Emzik veriyorum. Onu da agzinda tutamiyo düşürüyor elimle desteklemem lazim. Sanki usttem iciyo alttan cikiyo.

karnı gayet güzel doymuş olmasi lazim..sadece emmek icin yapio o zaman..pek emici çıktı rüzgar bey.bende yikadim emzirdim şimdi hatta kendisi geri çekildi..uyur gibiydi bidaha aranmaya başladı..bende emzigi verdim tabi bizim kide hemen almio..simdi uyuklamaya başladı..yani aranma olayi bizdede devamli var..ssali kontrol var kilodan anliycaz doyup doymadigini..ama kaka ve Çişten doyduguna inaniyorum..diger oglum mis gibiymis valla..sütüm de fiskirirdi onda bunda öyle degil..emer garg die gazini cikarir uyurdu..2 saat bisey demezdi..bu biraz değişik çıktı..
sağdığın zaman kac cc cikiyodu sütün..emzirip arada mama yeirne sütünü versen

Kizlar depend kulot aldim, ilk gunler ise yaradi mi sizler almistiniz ben daha simdi alabildim.
Ebebekten ciktik, kuvetini de aldik nihayet..

Benim kizimda 2000 dogdu 1 hafta 10 gun siringayla beslemistik biz cok zordu sonra biberona alistilar emmeyi ogrendiler rahatladik biraz sabir gerekiyo ilk gunler. Allah anali babali buyutsun insalah..

Bizde siringa kullandik 3-4 gun simdi biberon AMA zorla hep uyuyor, pazar gunu dogdu 2200 gr, carsamba gunu 1950 gr cikti, dun gittik 1970 gr sarilik testide 10 cikti doktor yatircakti yatirmadi, yarin duruma gore bakicak.insallah biran once toparlar. Seninkiler biberondan sonra emmeyi ogrendiler mi?? Benim sutte fazla AMA ememiyo gucsuz kuzum
Seninde hayirli olsun rabbim sana bagislasin kuzulari.

Kizlar depend kulot aldim, ilk gunler ise yaradi mi sizler almistiniz ben daha simdi alabildim.
Ebebekten ciktik, kuvetini de aldik nihayet..

Bende alicaktim AMA benim bidik zamansiz gelince o kadar sey eksik kaldiki hicbirseye firsat olmadi. Hastaneden hasta bezi tarzi birsey veriyorlar, 2. Gunden itibarende normal pet kullandim

Sagol canim hepimizinkini bagislasin inslah Tabi hem biberon hem gogsumu emiyolr ama sutum az ana yemegimiz mama yani alisacak emmeye merak etme yeni ogrenicek daha

Masallah cnm, bende biberonla veriyorum suan zorla.. Ilk zamanlar kac saatte bir kac ml iciyordu??
2.5 3 saatte 1 30 ml le basladik ilk ama simdi 60 70 ml zaten simdi aciktimi dirwk agliyolr veriyorz mamayi seninde oyle olcak merak etme

Hayırlı olsun canım güle güle büyütün sen emzirmeye çalış o bir şekilde emer sağmakla bir süre sonra süt azalır bebek emdikçe çoğalır allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Lulindacığım Ali sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah üzülme kendini sıkıntıya sokma rabbim herşeyi bir düzene sokmuş sütün bolca gelir inşallah bana nasıl bir duygı diye soranlara anlatılmaz yaşanır diyorum rabbim isteyen her kuluna nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…