Anne sutude ayni ml dir galiba ama mama anne sutune gore daha uzun tok tuttugu icin daha gec acikir sen 30 ml le basla bebegin yeme durumuna gore ayarlarsn
Hayirli olsun yazabildiginde detaylarida bekliyoruzzKizlar ben doğurdum oglumla iyiyiz çok şükür. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar taze annelere kolaylıklar :)
Depend harika bişey canım külot gibi zaten acayip rahat oluyor ilk zamanlar ancak o yeter kanama için.Kizlar depend kulot aldim, ilk gunler ise yaradi mi sizler almistiniz ben daha simdi alabildim.
Ebebekten ciktik, kuvetini de aldik nihayet..
Ben internette baya bi araştırıp aventin otomatiğini almıştım cnm. Am hastaneden çıkmadan süt henüz az olduğu için ancak hastanenin profesyonel makinası ile çekebildik. Sonra da nolur nolmaz diye 1 aylığına kiralık. Ameda yanılmıyosam markası. Çok memnunum. Bi aydan sonra aventle devamAranızda süt pompası kullanan var mı. Ben Lansinoh tekli elektrikli olanından almayı düşünüyorum yorumlarını okudum millet memnun gibi. Birde kraft easy var ebebekte kullanıcı yorumları iyiydi kararsız kaldım azıcık.
Kizlar ben doğurdum oglumla iyiyiz çok şükür. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar taze annelere kolaylıklar :)
Insalah cnim biraz buyusun oyle bi kaldircak ki hic merak etme 2 gundur bizi mahvediyi bizimkile gerci oglumn gunahini almiyim yavrum o cok sakin annesini uzmuyo hic ama meyra hanim dun aksam 60 ml mama yed 1 saat sonra kiyameti kopardi sasirdik bizde megerse hanfendi doymamis bidaha yedirdik bu sabah yine oyle artik saate falan bakmiyorz zaten aciktimi basiyolar ingayiii :)Artik icebildigi kadar zorla agzina vericez, benimki zaten beni hic uyandirmiyor devamli saat kurupbkalkiyorum Ben uyandiriyorum hallyirlisiyla buyurler insallah
Hadi gozunuz aydin allah anali babali buyutsunKizlar ben doğurdum oglumla iyiyiz çok şükür. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar taze annelere kolaylıklar :)
Insalah cnim biraz buyusun oyle bi kaldircak ki hic merak etme 2 gundur bizi mahvediyi bizimkile gerci oglumn gunahini almiyim yavrum o cok sakin annesini uzmuyo hic ama meyra hanim dun aksam 60 ml mama yed 1 saat sonra kiyameti kopardi sasirdik bizde megerse hanfendi bidaha yedirdik bu sabah yine oyle artik saate falan bakmiyorz zaten aciktimi basiyolar ingayiii :)
Çantana emzirme yastığı da koyabilirsin opera, bana e bebekten minik bitane hediye almışlardı çok küçük arkasında firfirli bir lastiği var koluna takıyor bebeginin basini oraya koyup emziriyorsun, ben çok küçük diye beğenmedim dolaba koydum 3 gundur kullanıyorum çok rahatmis küçük yer kaplamıyor lastiği koluna taktığın için emzirirken kaymiyor en önemlisi de bebeğin başı ile senin kolun birbirine degmedigi için bebeğin terlemiyor. Hastaneye götürmezsen bile evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum ben koca yastıklara koyuyordum kızımıDogurmadim daha uleeennnn
Bu oglanin keyfi yerinde valla anca bel ve adet agrisi var nisan falan geldigi yok
Kilo verimi bizde de oldu ama sonra toparliyolr merak etme yalniz sarilik degeri cok dusuk hastaneye yatmak icin biz 13 le yatmadk niye yatirdilarkiMasallah cnm azcik guclensinde, bugun hastaneye geldik sarilik icin kuveze alindik uzuldum cok o damar yolu bulucaz diye cok aglatmislar Ben bakamadim bile, bizimki az kilo almis 2200 pazar gunu dogdu, carsamba 1950, cuma 1970 bugunde 1999 gr cikti doktor cok az buluyor gun asiri kilo alimini sarilik degeride 9.7 bugun oyle olunca serum ve isik alicak kuzum rabbim baska dert vermesin AMA uzuluyo insan
Senin isin daha zor tabi 2 tane bidik rabbim sana bagislasin, Ben bir taneyle ilk 5 gun uyumadim birsey olucak korkusuyla tabi sonra vucut dayanamiyor Anne olmak bambaskaymis rabbim herkese nasip etsin insallah
gözün aydın..Allah anali babalı büyütsün...Kizlar ben doğurdum oglumla iyiyiz çok şükür. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar taze annelere kolaylıklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?