2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar başım kalabalık yazamadım yarın saat 8:30 da randevum var sezeryan için hazırlıklı gel dedi. Nst de sancım çıktı cumayı beklemez dedi. Hal böyle olunca işler hızlandı yazmaya vakit bulamadım opera senden önce doğuruyorum galiba.

Fotosunu yolluyorum. Icinde 1 fisfis bi de steril kgit mendiller var

Eklentiler

• 20150818_131534.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
marpesa yefens hadi bakalim kızlar hayirli dogumlar olsun.. az lohusa depresyonlu bol sütlü. yefens sanci olmasi iyi sütün cabuk gelir. Bi yerde dogum baslamis sayilir.
opera bi sen kalcan ha.. 42. Haftaya kadar yolu var desek eylulu bulursun sen.. ben de dayimin dogum gununde dogurdum. 55 sene sonra anneannemle ayni gun dogum yapmis oldum. Ama umarim seninki bugun olmaz. Babayla ayni gun iyi degil bence. Allah gecinden versin esine bi sey olsa oglun sittin sene dogum gunu kutlayamaz hatta kabus olur. Tut sen bi gun daha

hemen doğurmam lazım, tur bindirmeye başladınız siz artık bana şaka bir yana hayırlısı olsun canım, sağlıkl al kucagına inşallah, habersiz bırakma bizi iki satır da olsa yaz

bu konu bir kere daha konuşulmuştu, eşime anlatmıştım ben, ikimizin doğum gününün aynı olması bence cok hoş olur demişti. onun doğum gününe rastlayan bir günde ölsem kutlama yapamaz ama doğum gününü kutlarken beni de yad eder dedi.
hakikatten de, mesela rahmetli kayınpederim cok severdi diye onun doğum gününde onun sevdigi kadehte rakı içer eşim, birlikte onun anısına kadeh kaldırırız falan..
zaten bugün doğacagı da yok oğlanın.

Kızlar şu izin konusuyla alakalı bişey sorcam, 32 haftadan 37. Haftaya kadar çalıştık diyelim, ve doğumdan son 3 haftası zorunlu izinliyiz zaten, ama ola ki erken doğum olursa 38.haftada doğurursak 5 haftalık önceki iznimiz sonraya aktarılır mi

Aktariliyor. 37. Hafta itibariyle ne zaman dogum olursa olsun toplam 16 hafta izinlisin

Bebegim cok sukur dun aksam hastaneden cikti, birazcikta emmeyi ogrendi ama hala hep uyuyor zorla besliyoz kilo vericek diye cok korkuyorum insallah vermez. Bugun 9. Gunumuz hic yikamadik gobek bagimizda dustu, benim kiloda hamilelik oncesine gore +1 fazlam kaldi hic bukadar kolay verilecegimi dusunmemistim. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah saglikla buyurler

Haydi geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasin
Uyandırmak için sırtını sertce cimcikleyebilir veya ayak altina fiske vurabilirsin. Biz de baslarda uyandiramadik ama simdi de uyutamiyoruz. Oynatmaya az kaldi....

Hadi gozunuz aydin canim.. her gecen gun daha guclenecek buyuyecek..
Sen eskisinden zayif olacaksin bu gidisle

Uyandırmak için sırtını sertce cimcikleyebilir veya ayak altina fiske vurabilirsin. Biz de baslarda uyandiramadik ama simdi de uyutamiyoruz. Oynatmaya az kaldi....
Aynen ya uyandirmak icin neler yapardik simdi de pış pış larla uyutmaya calisiyoruz hic aklima gelmezdi ozamanlar uyutmaya calicagm bizim yarin kirkimiz cikiyoooozaman geciyo gercekten
@ozlemo248 ben uyandirmak icin mamadan once altlarini acardm biraz ise yariyo

Defnecim benim bebiste zar zor uyanıyor senin nekadar sürdü bu uykulu hali kirkiniz çıkıyor demek darısı başımıza bizim bugün 18.gunumuz artik göz göze gelmeye başladik

Hakkinda hayırlısı olsun canım Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Cnm okadar ugrasiyoz ki, uykucu benim bidik bide kucuk dogdu ondan uykuya duskun ayaklarini kasiyoz yok uykuya devam, dunden beri emmeyi ogrendi, 20 dk bir gogus 20 dk diger gogus deniyor ya benimki hep agzinda tutuyo iki cekiyo 5 dk duruyo bende doyup doymadigini anlamadigim icim sagip biberonla zorluyorum neyapcagimi sasirdim tabi acemi anneyizde

Hadi gozunuz aydin canim.. her gecen gun daha guclenecek buyuyecek..
Sen eskisinden zayif olacaksin bu gidisle

Sagol cnm, dogumdan 1 gun once dogumhanenin orda normal doguma disardan sahit oldum, Anne dogurdu ve disari cikarken o yuzundeki rahatlama ifadesini sana tarif edemem gulerek cikti dogumdan, rahat bir dogumdu darisi senin basina

Defnecim benim bebiste zar zor uyanıyor senin nekadar sürdü bu uykulu hali kirkiniz çıkıyor demek darısı başımıza bizim bugün 18.gunumuz artik göz göze gelmeye başladik
Insalah canim sizinde az kalmi valla bizim bi 15 gun surmustur sonra yavas yavas toparlandilar bizimkiler premature oldugu icin suan masaallah ya alarm gibiler mama saatleri geldi mi basiyolar cigligi kizimi uyutmakda zorlaniyorm ozellikle oglun kolay uyuyoda duzene gircekler merak etme az daha sabir aglardim o gunlerde ben hep boylemi olcak diye geciyo ama

He heee yine dogurmadim
Kontrol iyi gecti, suyu falan iyiymis. Nst ve vaginal muayene yok.
Cuma tekrar bakalim diyip yolladi.
Kocamin dogum gunu sebebiyle yemege gidecektik fakat igrenc otesi trafik nedeniyle ancak ozdilek avm'ye gidip yemek yiyip kahve icip donduk eve. Kendime yetiskinler icin boyama kitabi ve boyalarindan aldim oyalanayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…