Fotosunu yolluyorum. Icinde 1 fisfis bi de steril kgit mendiller varGöbeği düştü :))) annem görmüş gece 2 gibi Altını alırken... Aile hekimliğindeki ebe Göbek düştükten sonraki gün gel Demişti sabah götürücem hemen . fıs fıstan bahsetmedi hiç belki verir , markası falan ne olmazsa doktoruna sorarım ?
Kızlar başım kalabalık yazamadım yarın saat 8:30 da randevum var sezeryan için hazırlıklı gel dedi. Nst de sancım çıktı cumayı beklemez dedi. Hal böyle olunca işler hızlandı yazmaya vakit bulamadımopera senden önce doğuruyorum galiba.
marpesa yefens hadi bakalim kızlar hayirli dogumlar olsun.. az lohusa depresyonlu bol sütlü. yefens sanci olmasi iyi sütün cabuk gelir. Bi yerde dogum baslamis sayilir.
opera bi sen kalcan ha.. 42. Haftaya kadar yolu var desek eylulu bulursun sen.. ben de dayimin dogum gununde dogurdum. 55 sene sonra anneannemle ayni gun dogum yapmis oldum. Ama umarim seninki bugun olmaz. Babayla ayni gun iyi degil bence. Allah gecinden versin esine bi sey olsa oglun sittin sene dogum gunu kutlayamaz hatta kabus olur. Tut sen bi gun daha
Aktariliyor. 37. Hafta itibariyle ne zaman dogum olursa olsun toplam 16 hafta izinlisinKızlar şu izin konusuyla alakalı bişey sorcam, 32 haftadan 37. Haftaya kadar çalıştık diyelim, ve doğumdan son 3 haftası zorunlu izinliyiz zaten, ama ola ki erken doğum olursa 38.haftada doğurursak 5 haftalık önceki iznimiz sonraya aktarılır mi
Haydi geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasinBebegim cok sukur dun aksam hastaneden cikti, birazcikta emmeyi ogrendi ama hala hep uyuyor zorla besliyoz kilo vericek diye cok korkuyorum insallah vermez. Bugun 9. Gunumuz hic yikamadik gobek bagimizda dustu, benim kiloda hamilelik oncesine gore +1 fazlam kaldi hic bukadar kolay verilecegimi dusunmemistim. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah saglikla buyurler
Bebegim cok sukur dun aksam hastaneden cikti, birazcikta emmeyi ogrendi ama hala hep uyuyor zorla besliyoz kilo vericek diye cok korkuyorum insallah vermez. Bugun 9. Gunumuz hic yikamadik gobek bagimizda dustu, benim kiloda hamilelik oncesine gore +1 fazlam kaldi hic bukadar kolay verilecegimi dusunmemistim. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah saglikla buyurler
Aynen ya uyandirmak icin neler yapardik simdi de pış pış larla uyutmaya calisiyoruz hic aklima gelmezdi ozamanlar uyutmaya calicagmHaydi geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasin
Uyandırmak için sırtını sertce cimcikleyebilir veya ayak altina fiske vurabilirsin. Biz de baslarda uyandiramadik ama simdi de uyutamiyoruz. Oynatmaya az kaldi....
Aynen ya uyandirmak icin neler yapardik simdi de pış pış larla uyutmaya calisiyoruz hic aklima gelmezdi ozamanlar uyutmaya calicagmbizim yarin kirkimiz cikiyoooo zaman geciyo gercekten
@ozlemo248 ben uyandirmak icin mamadan once altlarini acardm biraz ise yariyo
Kızlar başım kalabalık yazamadım yarın saat 8:30 da randevum var sezeryan için hazırlıklı gel dedi. Nst de sancım çıktı cumayı beklemez dedi. Hal böyle olunca işler hızlandı yazmaya vakit bulamadımopera senden önce doğuruyorum galiba.
Haydi geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasin
Uyandırmak için sırtını sertce cimcikleyebilir veya ayak altina fiske vurabilirsin. Biz de baslarda uyandiramadik ama simdi de uyutamiyoruz. Oynatmaya az kaldi....
Hadi gozunuz aydin canim.. her gecen gun daha guclenecek buyuyecek..
Sen eskisinden zayif olacaksin bu gidisle
Insalah canim sizinde az kalmi valla bizim bi 15 gun surmustur sonra yavas yavas toparlandilar bizimkiler premature oldugu icin suan masaallah ya alarm gibiler mama saatleri geldi mi basiyolar cigligi kizimi uyutmakda zorlaniyorm ozellikle oglun kolay uyuyoda duzene gircekler merak etme az daha sabir aglardim o gunlerde ben hep boylemi olcak diye geciyo amaDefnecim benim bebiste zar zor uyanıyor senin nekadar sürdü bu uykulu hali kirkiniz çıkıyor demek darısı başımıza bizim bugün 18.gunumuz artik göz göze gelmeye başladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?