2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Seninki artik emeklemeye baslamistir icerde :)

Diyorum zaten senden kucukler okula baslicak sen hala fetus haldesin diye ama..

Gunaydin kizlar
opera valla sabahlari bi umutla bakiyorum foruma bu gece dogurmus olabilir diye :)

Uzerimde normal dogum yapan ilk topik uyesi olacak olmanin agirligi var. Beklenti buyuk benden, guveninize layik olmaya calisiyorum

Diyorum zaten senden kucukler okula baslicak sen hala fetus haldesin diye ama..

Uzerimde normal dogum yapan ilk topik uyesi olacak olmanin agirligi var. Beklenti buyuk benden, guveninize layik olmaya calisiyorum

Bende her sabah senden haber almak için açıyorum burayı:) hayırlısı bakalım, beyefendi ehlikeyf:))

Gece sarjim bitmis. Oglani da sabah anneme satip uyumustum. Simdi kalktim oglani yikadim emzirdim uyuttum derken telefonu sarja takip actim hemen dedim opera ya dogurduysa ve benim habwrim olmadiysa.. ama fisss.. hatunda hala bi numara yok.. dogursana artik kiziiiiimmmm... oglum arkadas istiyoo..

Yarin aksam kontrol var, doktora cati muayenesi yap allasen benim kocadan hayir yok dicem

Aslında böyle durumlarda tam tersi çocuğa daral geldiği için kendini atmak istiyor dışarı. Biz kaç seferdir zar zor tuttuk içerde

ben de 30 haftalıktan beri tutmaya calıştım hep ilaçlar, fitiller..
sonra 1 agustosta saglık sigortası poliçem yenileniyor diye ayın 1'inden önce doğmasın diye yalvardım..
şimdi de doğsun artık diye yırtınıyorum..
ayın 23'ünü gecip başak burcu olmasın, eşimin ve ablamın izinlerine uygun olsun derken derken.. küstü çocuğum banaaa

kızlar bu arada Lulinda dan haber yok kaç gündür..
whatsappdan yazdım, aradım ulaşamıyorum, eşine yazdım iletilmedi bile. mail attım, skype'tan aradım..
tansiyondan falan bahsetmişti ya çok merak ediyorum. sizi de endişelendirmeyim diye bir sey demiyordum ama..
nerde bu kız????????????

01inci çok çok tebrikler hayırlı uğurlu olsun, bahtı, tahtı, şansı hep açık olsun. Bol sütlü, gazsız, sancısız, günler dilerim. Bizim için de sev onu...

Lulinda okurken içim gitti yazdıklarına. Benim idol hamilem, idol annem birazcık kaldı sık dişini... Ali ile düzeniniz oturtunca yüzünde açan gülücükler hepsini unuttursun sana. GAyretler diliyorum. Sevgiler gönderiyorum.

Kuzucukları kucaklarında anneler harikasınız hepiniz... Evlatları için olmazı oldurtacak kadar güçlü görünüyorsunuz buradan... Hep güçlü olun, olmazlar ise mümkünse hiç olmasın hayatınızda... Mis koklaşmalarınızla sarhoş olun :)

opera "Allah kurtarsın" hahahah duramadım yine. Doktoruna çatı muayenesinde kolaylıklar diliyorum doğurtmak üzere muayene edeceğinden haberi yok :) Zamanında en güzelinden olsun doğumun... Heyecanla bekliyorum ben de. Kısmet hangi güne bakalım :) Çok sevgiler

Bende ulaşamadım

Bak opera benimki de erkek ve inşallah başak burcu olur. Aslan ukalalığını hiç çekemem!
Daha senin var ama üç-dört gün. Bir de yanılma payı olabilir. geç de doğabilir yani.

Canım dusukten sonra öyle oluyor ben göbek bakımını dusukten sonra hep yaptım alkol sıkıp içindeki mendil le kuruladim hergün yikamayada devam ettim yikarken gobegindeki kuru kanları da yıkadim dikkatlice şimdi iyi göbeği dr ların bazıları göbek düşmeden yikamayin bazıları yıkayın diyor ben hep yıkadim valla zaten hastanede de isilik olunca hemşire de yıkadi ondan aldigim cesaret ve annem ve kayinvalideminde yikayalim rahatlariyla dedim kaç çocuk buyutmusler onlar ne derse o hergün yiladik

Kizlar Lulinda ya ulastim iyiymis. Sadece lohusa depresyonu azcik sert geciyormus o kadar

Bence sen dogurdun da bizden sakliyosun sanki

Sabah da ev islerine yardimci gelen kadin geldi, kapiyi actim, dogurdun mu dedi.
Haaa dogurdum cocuk icerde uyuyor da ben seni kandirmak icin karnima yastik koydum dedim

Bak opera benimki de erkek ve inşallah başak burcu olur. Aslan ukalalığını hiç çekemem!
Daha senin var ama üç-dört gün. Bir de yanılma payı olabilir. geç de doğabilir yani.

Biz kari koca aslaniz da onun icin aslana kastiriyoruz

Bgn sordum doktora. İlk temizlenirken gümüş nitrat çubuğuyla temizlemişler. Meğerse onun siyahlığıymış gördüğümüz. Yıkayabilirsiniz dediler. Nihayet bu akşam yıkıcaz çocuumu. Annemi bekliyorum. 11. Gün bugün. Göbek düştükten sora boşuna beklemişiz. Biraz da doktor panik yaptırttı tabi. Sünnet için de çarşambaya gün aldık. Başka sünnet yaptıran var mı tecrübeleri alalım?

Biz sunnet isini ileriye biraktik bi sorun olmadigi surece tabiki.. Okula baslarken diye dusunuyorz anlicagi yasta olsun dedik bakalim hayirlisi

Hisar İntercontinental Hospital’dan Doç. Dr. Salih Somuncu, sünnet için en uygun dönemlerin 6-15 ay, 2-4 yaş ve 7-10 yaş arası olarak açıkladı. Doç. Dr. Salih Somuncu, “Sünnet cerrahi bir müdahale olsa da çocuk gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Özellikle belli yaş grupları arasında yapılması çocuğun zihinsel gelişimi için önemlidir. 4-6 yaş döneminde erkek çocukların ruhsal-cinsel gelişimi açısından kritik bir dönemdir. Çocuk örselenmeden ruhsal-cinsel gelişimini tamamlayabilmesi için tıbben zorunluluk olmadıkça 4-6 yaş arasında sünnetten kaçınılmalıdır” dedi.

Sünnet, erkek üreme organının en uç kısmını örten deri ekinin usulüne uygun ve steril şartlarda yapılan cerrahi bir işlem ile çıkarılması olarak tanımlanabilir. Aileler içinse sünnet bir gurur kaynağı. Toplumumuzda çocukların erkekliğe ilk adımı attıkları gün olarak kabul gören sünnet ile ilgili en çok merak edilen soruların başında hangi yaşta uygulanması gerektiği geliyor. Doç. Dr. Salih Somuncu, sünnetin çocuk gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, “Özellikle belli yaş grupları arasında yapılması çocuğun zihinsel gelişimi için önemlidir. Bu nedenle tıbbi zorunluluk olmaksızın, isteğe bağlı sünnet için önerilen bazı yaş grupları vardır. Bu dönemler 6 ile 15 ay, 2 ile 4 yaş ve 7 ile 10 yaş arasıdır” diye konuştu.

4-6 Yaş Arası Kaçının
Bu dönemler dışında tıbbı zorunluluk söz konusu değilse sünnetin yapılmamasının tavsiye edildiği dönemler olduğunu ifade eden Doç. Dr. Somuncu, şunları söyledi: “4 ile 6 yaş arası dönem erkek çocukların ruhsal-cinsel gelişimi açısından kritik bir dönemdir ve ‘Penisle ilgili’ anlamına gelen “Fallik” dönem olarak bilinir. Bu dönemde erkek çocuk cinsel kimliğini oluşturmaya çalışmaktadır ve annesine duyduğu yakınlık nedeniyle babasından tepki görebileceği endişesi içindedir. Bu dönemde penisle ilgili geçireceği sünnet gibi bir işlemi, babası tarafından cezalandırılmak ve adeta erkeklik organının kesilmesi (kastrasyon) olarak görebilir. Bu dönemde travmatize edilmeyen erkek çocuğun daha sonra giderek annesine bağımlılığı azalır ve babasıyla özdeşleşerek cinsel kimliği konusunda karara varır. Çocuğun örselenmeden ruhsal-cinsel gelişimini tamamlayabilmesi için tıbben zorunluluk olmadıkça 4-6 yaş arasında sünnetten kaçınılmalıdır.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…