- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Hadi bakalım Allah kurtarsinKızlar hastaneye gitmek için hazırlanıyorum dün akşam saçıma maşa yaptım makyaj malzemelerimi yanıma aldım :) sezeryan olacak mı olacaksa saat kacta bende bilmiyorum. Doktor gece 4 ten sonra bisey yeme hazırlıklı gel demişti öyle hazırlanladım ki kendimi artık bebegimi kucağıma almadan çıkmam hastaneden
Şaka bi yana kabızlık falan olmasın diye dün sadece çorba ve açık çayla idare ettim şimdi karnım davul gibi tuvalete çıkamıyorum gece de sitresten uyuyamadım. Benim için dua edinmarpesa canım sanada kolay doğumlar herşey güzel geçer inşallah. Fırsat bulursam yazarım.
Allah yar ve yardimcin olsun canim.. bebelerin fotosunu yollayin ha.. merak ederizBende hastaneye geldim kizlar,odaya yerlestik ameliyat hazirliklarim baslicak dualarinizi eksik etmeyin
Aynen ben de .. hep 2. 3. Çoçuk derdim hamileyken hele 1. Yi kucağına al konuşuruz derlerdi. Şimdi yine diyorum yasasin cok cocuk..
Evet ya evlat dünyadaki cennetmis diyorum kokusu, gülüşü herseyi ömre bedelmis aslında hayatın anlamiymis artık yaptığım hersey daha anlamlı geliyor hersey kızım için diyorum, Allahım isteyen herkese versin aratmasin inşallahAynen ben de .. hep 2. 3. Çoçuk derdim hamileyken hele 1. Yi kucağına al konuşuruz derlerdi. Şimdi yine diyorum yasasin cok cocuk..
Valla bana herkes diyor hatta doktorlar bile böyle çok vaka varmış çünkü, bu arada Allah 40. Seneleeinide görmeyi nasip etsinBugun kirkimiz cikiyo bizim herkes diyoki dikkat et hamile kalmayani 5 sene olmamis simdi olmasina ihtimal vermiyorn ama allah bilir tabi ki ol derse olur sizede boyle seyler soyluyolarmi.. Ben her ihtimale karsi dikkat ediyim de once ikitaneyi buyutelim allah isteyip de olmayanlara versin insalah..
Neler yapıyorsunuz kirkinda?? Tuzlama falan?? Var mi rituelleriniz?Bugun kirkimiz cikiyo bizim herkes diyoki dikkat et hamile kalmayani 5 sene olmamis simdi olmasina ihtimal vermiyorn ama allah bilir tabi ki ol derse olur sizede boyle seyler soyluyolarmi.. Ben her ihtimale karsi dikkat ediyim de once ikitaneyi buyutelim allah isteyip de olmayanlara versin insalah..
Kayinvalidemin tarifiyle yaptik once ben yikandim sonra bebekleri tek tek yikadm kucagima verdiler en sonda ikisi kucagimdayken ayri bi su hazirlamistik annem o suya okudu icine makas attik ellerini 4 defa suya sokup cikariyosn 10 20 30 40 diyosun sonra o suyu makarna suzgeci var ya ondan uzerimize doktuler ucumuzun adet yerini bulsun iste darisi herkesin basinaNeler yapıyorsunuz kirkinda?? Tuzlama falan?? Var mi rituelleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?