2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hahahaha bilgin adam demek ki :)
Bir de benim kocamla benzermiş. 7 göbek İstanbul'luyum dediğinde anlamıyorlar, sevdiceğimin bir köyü bile yok oysa ki :)))))))) (Bu arada ironi şu ki İstanbul'dan hiç hazzetmiyor o da ayrı muamma, köy köy yaşanacak köy aranıyoruz ya sevgili kayınvalidem "içine köylü kaçmış ama nereden kaçmış bilmem" der)

Benim kocamın soyu sopu İstanbullu, aslen nerelisin sorusunu abartan taksiciye atarlanıp "Bizanslıyım" demişliği bile var

marpesa gözün aydın canım seninle doğum takvimimiz çok yakındı aynı gün doğurduk. Benim oğlan dün gece tartıldı 300 gr vermiş bu kadar hızlı vereceğini beklemiyordum. Doktor 2 saat sonra tekrar tartacak sütüm yetmediği ve Bebek çok hızlı kilo verdiği için mama takviyesi verecekmiş.

Geçmiş olsun. Ben de geçenlerde acilde aldım soluğu. Oluyor böyle yanlış alarmlar. Bol su için, dinlenin tavsiyem. Doktora gitmeye çekinmeyin bir daha olursa.

Şu an günün geçmiş mi bulunuyor opera? Bu arada lulinda 7 saat sancı çektikten sonra sezeryana alınmış. Benim merak ettiğim neden normal doğum o kadar uğraştıktan sonra sezeryana dönüyor? Ne sorun olabiliyor? Kendimizi öyleyse hazırlamamız lazım.

Şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Sana da çok geçmiş olsun.

Hadi hayırlısı... Umarım herşey senin için sağlıklı ve kolay bir şekilde hallolur.

Lulinda çok tebrik ediyorum seni. 7 saat uğraştım normal doğum için demişsin. Sonra ne oldu da sezeryana aldı bu Amerikalılar? Bizde olsa herhalde hemen sezeryan derlerdi. Benim de az kaldı. Sabırla bekliyorum. Bir yandan da hazır mıyım değilmiyim doğuma hala emin değilim :)

Lulinda sanci ve kanamayla doguma gitti fakat acilmasi 1-2 cm idi. 7 saat beklediler, sanci verdiler ama acilma olmayinca ve kanama artip tansiyon 17lere cikinca mecburen sezaryene almak zorunda kaldilar.
Normal dogum basladiktan sonra bebegin kalp atislarinda ciddi inis-cikislar, yogun kanamalar, tansiyonun riskli rakamlara gelmesi ve acilmanin saglanamamasi gibi sebeplerden dolayi sezaryene donus olabiliyor malesef.
Hazirlikli olmak lazim..

uyku problemi bizdede var.ama bizinki gazdan die dusunuyorum..ama geneede o agziyla aranip duruo..yanii aç giibi davranio ikiniyo uyumuyo..belki seninkininde sıkıntısı olabilr..bu ara bişey kesfettim..yüz üstü yatırınca daha uzun uyuyo..ama bende yaninda duruyorum..bide emzik verdiniz mi bilmiorum ama benim en büyük yardimcim..diger oglumdada kullanmistim..zor bıraktık..ama genede onsuz düşünemiyorum..

selam şekerler benim gazli kızımla hicbise yapamaz oldum annemle gunduzleri kocamla geceleri 2 kişi idare edemiyoruz gazi gelip aglamaya basladimi onun disinda cok şükür iyiyiz ilk baslarda uyandirmak icin yapmadıgimiz kalmayan boncuk şimdilerde uyancak diye aklimizi aliyor ama cok sukur bin şükür bu gunlerimize pazartesi kalca ultrasonu ve ilk asimumiz var bakalim kolay gecer insallah once hastaneye ordan saglik ocagina bakalım gerci arabada gezmeye bayılıyoruz hep gezsin findik hanim bir gorseniz gozleri mavi boncuk boncuk bi bakiyo bana icimi eritiyor

Ooo siz bitaneyi idare edemiyosunz biz napalim iki tane findikla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…