Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah dedigin gbi olur cnm ♡ sagol.Tamami içgüdüsel tatlim.. Rabbim bunlari senin ruhuna kodlamis dogumdan sonra hepsi açığa cikiyor.. ben hastanede hic değiştirmedim altini hep hemsirelere yaptirdim, eve gelince de sadece ben değiştirdim.. hic korkma, hersey yaradilisinda var zaten..
Ne alt temizleme, ne emzirme, ne uykusuzluk.. hic birinden şikayetçi değilim ama şu gaz çıkarma isinden nefret ediyorum.. çıkmıyor meret.. saatlerce pıtpıtla dur..
Biogaia kullanıyorum.. cok cok memnunum.Gaz damlasi kullaniyor musun canim?
Biogaia kullanıyorum.. cok cok memnunum.
Canim o her bebegin ki bir olmaz bence hepsinin huyu farkli bi gun bi gunu tutmuyo bizimkilerin mesela bizde kirktan sonra pek bi degisiklik olmadi bebelerdeMemnunum demissin ama gazi neden cikmiyr o zaman? Bu gaz sorunsali yaklasik ne kadarlikken basliyor? Bizim 9. Gunumuz herkes baska bisey soyluyor. Duzenin oturmasi bir hafta 10 gun surer diyen var, 20gun diyen var, kirki cikana kadar surer diyen var. Kirkindan sonra da gazi baslar diyen var.
Herkes bisey soyluyor korkuyorum artik.
Slm merhaba canım bende 11 gün önce doğum yaptım daha önce sizin topikteydim canım bende hem emziriyorum hemde dr.browns biberonunu kullanıyorum bende ılk başta korktum memeyi bırakacak diye ama çok şükür her ikisinide alıyorBende emziriyorum ama çok sık istiyo ozamanda sütüm dolmamış oluyor doymuyor uykuya dalmıyo.biberona alışırsa memeyi almaz diye korktum.bende çalışıyorum mecbur alıştırmak gerekiyor.ben dr browns ın 60lık biberonunu kullanıyorum doğru yapıyorumdur inşallah
Canım tahinin üste çıkan yağı da göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormus doğum yaptığım hastanedeki hemşire söylemişti ben kullandın çok memnun kaldım halada kullanıyorumcanim doğranmış ve zeytin yaginda kavrulmus soğan dahabiyi oluyo..bide 1 kere degil sogan soguyunca tekrar tekrar..3 kere falan yapiodu annem..2 3 gün yaptik..ama ilk günden rahatlatmisti..bide fitodan sonra yikamayi unutma..ilac çünkü o..ve onu surunce acik birak bi sure..sabunla yikayinca bide yumusatmak için lansinoh yada ne varsa sür..tekrar tekrar anlatiorum belki ama 2 cocugumdada cok çektim..acısını iyi bilirim..inşallah sifa olur
CANIM bende 11 gün önce 36haftalik erken doğum yaptım ilk üç gün memeyi almadı süreklilik uyuyordu bende beceremiyordum goguslerim şişti beze gibi oldu kizardi sagmaya çalışıyordum göğüs uclarim yara oldu tam bir isgence yani bide iice stres yapmıştım oğlum emmiyor diye çok şükür şimdi emiyor ben sıcak su torbası koydum canım elimle masaj yaptım sonra duşa girdim sıcak su ile masaj yaptım gogsundeki sütleri iyice boşaltman lazım masaj yaparaktan geçer canimSağ göğsümü emziriyorum emziriyorum hala sert ve şiş ucuda çok acıyo artık. @talkative_844 nın sölediği soğanı yaptım olmadı gece bikez daha tekrarlıyım.şimdi ucuna fito krem surdum
N Het açtığımda ıslak mendil le siliyorum arkasından zeytinyağı sürüyorumHadi hayirli olsun kirkiniz gercekten insan inanamiyo hala termosda hastaneye tasimistik bizimkileri transfer icin nerden nereye hey gidi heyy
Slm lulinda beni hatirladinmi önce sizin topige takiliyordum eylül annesiyim ama oğlum erken davrandı 36 haftalikken doğum yaptım 11 gün önce sizin topiğimizin ziyaret edim dedim maşallah herkes doğum yapmış bende aramıza katılmak isterim sizde isterseniz tabiYeni doğum yapacak arkadaşlara birkaç tavsiye vereyim. Özellikle erkek bebekler çişini üstten kaçırıyor ilk zamanlar. Bezi bağlarken en üst göbek deliğinin oradaki parçayı içe kıvırırsanız bir nebze engelliyor.
Kılık kıyafette kesinlikle kafadan geçen değilde yandan çıtçıtlı bodylerden bol bol alın. Çok kullanışlı. Önden açılanlar da olur. Tek parça tulum ve kafadan geçmelileri giydirmesi çok zor. Bir de sürekli çiş ve kusmuk olduğundan çocuk da çok sinir oluyor kafadan geçirirken.
Arkası su geçirmez önlük bana çok lazım oldu. 2 tane almışım. 10 tane olsa iyiymiş.
Altını açtıktan sonra ıslak mendil sonrası kurulamak için küçük havlu veya penye popo bezleri gerekliymiş. Mermerşahi ağız bezlerini kullanıyorum şu anda. Gaz çıkarırken ve kusma durumu için arkası su geçirmez önlük daha iyi oldu bize.
Müslin bezler yarım kundak için çok ideal.
Hastaneye emzirme yastığı götürmenizi tavsiye ederim. Ameliyat sonrası bebeği nasıl tutacağını şaşırıyor insan. Emzirme yastığı çok yumuşak olmamalı. Yoksa bebeğin kafası içine gömülüyor.
Daha aklıma geldikçe yazarım kızlar. Yaşadıkça öğreniyoruz:)
Bir de doğumdan önce Google Dan aratıp Tomris in Emzirme Notlarını mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Kendi adıma kılık kıyafete falan çok takılmışım. Emzirme konusunda daha donanımlı olabilirmişim.
Bencede ver canimBizimki memeyi kendi birakmiyor pek, ben parmagimla mudahale edip biraktirip digerine geciriyorum.
Mesela 2,5 saattir donusumlu emziriyorum. Arada gaz cikartiyoruz ama uyumuyor meme istiyor. Sutum gelmiyor artik, aclik aglamasi bu mama vereyim di mi?
Canım bızım gobegimiz düşmeden bir iki gün önce kanamis sonra düştü kanamadi sağlık ocağındaki ebe düşeceği için kanamistir dedi hiç elemeyi dedik vitaminine falan gerek varmı acaba gerçi ondan sonrada kendi dr.kontrolune götürdük bir sıkıntı çıkmadıoo gezdik cnm.gezmez olurmuyuz ama annelerin baskisiyla aksam ezani evde olunlar bilmem ne artik yasasin özgürlük Allahin izniyle bizimde gobegimiz kanadi dustukten sonra tekrar k vitamini ignesi yapildi ertesi gun bitti kanamalar
Canım bizimki düşmeden bir iki gün önce farkettim zibini kan olmuştu sağlık ocağına gitmiştik topuk kanı için gösterdim düşecek o yüzden dedi sakin elemeyi dokunmayın bişe de sürmeyin dedi iki gün sonrada düştü gerçi dustukten sonra kanama falan olmadı çok şükür sen bir dr.sor xanimKizlar birsey danisicam.bizim gobek 6.gun dustu.bugun 11.gunumuz gobeginde kanama oldu bakan doktor izinliydi yerine bakan doktor normal dedi damarlar yerine oturuyor olabilir batikon surun dedi.dogumda k vitamini yapilmisti.bi arkadasinda oyle olmus doktor tekrardan k vitamini yapilmasi lazm demis bu doktor gerek yok diyince ikilemde kaldim ya az once altini degistirirken ayagini carpti gobegine yine kanama oldu.sizde bole bisy oldu mu hic
Canım bende kendimi çok yormustum son alışveriş ev temizliği derken çok kötü olmuştum ve ertesi gün dr.kontrolum vardı çocuğumun kalp atışı yavaslamis ntsde sanci cikti dogumum baslamis acilen sezeryan a alindim 36 haftalık doğum yaptim 11 gün önce çok korktuk ama allahtan bebeğim iyiydi küveze gerek kalmadı sende dikkat et aman ha kendini yorma bırak nerde e kalırsa kalsın doğuma girdim çocuğumun kıyafetleri bile yoktu yanımda eşimden başka kimse yoktu gariban gibi aglayarak girdim yinede binlerce şükür oğluma kavustumKizlar belim cok agriyo yadun kndimi ck yordum bugun de hareketleri sakin sakin we aralikli
![]()