Bende şaşırdım valla bende rezene hem gazi alır hemde süt yapıyor diye hergün içiyordum ne yapacaz ne icecez bilmiyorum valla ısırgan otuda içiyorum benAa sasirdim bende.her aksam bir bardak iciyorum bende rezene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaşırdım valla bende rezene hem gazi alır hemde süt yapıyor diye hergün içiyordum ne yapacaz ne icecez bilmiyorum valla ısırgan otuda içiyorum benAa sasirdim bende.her aksam bir bardak iciyorum bende rezene.
Peki ne önerdi canımdün kontrol umuz vardi..bizim dr da kesinlikle rezene içme cok gaz yapar dedi..tek faydasi süt yapio dedi.yanlış biliniyor dedi..bende şaşırdım..ben günde 2 bardak iciyodum.kestim artik.ama direk çocuga verince nolur bilmiorum..
Amin canim ins.Levent koydukSelam kızlar,
Dün ve bugün tekbaşına araba kullanıp dışarı çıktık Ali yle. Haftabaşından beri yanlızım artık. Dün doktora gittik. Kusma için normal dedi. Dik tutup sallamadan biraz bekliyoruz. 10-15 dk sonra gaz çıkartıyoruz. Bir de probiyotik bir damla verdi. Normal doğumda bebekler anne vajeninden geçerken probiyotik alırlarmış. Sezaryende alamadığı için dışardan verilirmiş. Uyku düzeni de biraz düzene girer gibi oldu.
Bugün de tüp bebek doktorumuza gittik. Teşekkür ettik. Haftasonu da annelerin yazlığa gideceğiz. Bizimki 1 haftalıktan beri seyyar oldu. 40 uçurmak anlamsız kalacak:)
F fulya01 Senin de gözün aydın. Sağlıkla büyüsün bebişin. Ismi ne oldu?
yememem icememem gerekenleri saydi..digerlerini biliodumda rezene garip geldi.gaz ilacı önerdi..sup simplex ve nurse harvey di sanırım..Peki ne önerdi canım
Bak tesadufen ne buldum..bende çok şaşırdım...ben savunsamda yanlış bilinior rezene çok gaz yapar dedi...bizim dr umuz da iyidir yani..ayni zamnda bi anne olduğu icin önerilerini uygularim hep..oglumdan beri taniyoruz..hatta bide kimyonu sordum..onada bazi bebeklerde alerji yapio dedi..benimkide bi sıkıntı görmedim..bazen onada iciriorum..
asmakilit plastik uca devammi.devamsa ne zamn birakican..ben ilk oglumu 1.5 yasina kadar onla emzirdim..cunku belli zaman sonra onsuz almio..temizligide zor oluyo..ama rahatim ben onla..ne yapcam bilmiorum..annem biraktir deyip duruo..hergün steril et aglarken uc ara zor oluyo ama acisiz ya ondanda vazgecemiyorum..
Bebeğe başka ne gaz yapiyormus ona göre bizde öğrenelim canimyememem icememem gerekenleri saydi..digerlerini biliodumda rezene garip geldi.gaz ilacı önerdi..sup simplex ve nurse harvey di sanırım..
en şiddetli zamanları 20 günlükten baslayip 2. ayin sonuna kadar olan kisimda yaşanır dedi..kaldi 1 ay![]()
dün kontrol umuz vardi..bizim dr da kesinlikle rezene içme cok gaz yapar dedi..tek faydasi süt yapio dedi.yanlış biliniyor dedi..bende şaşırdım..ben günde 2 bardak iciyodum.kestim artik.ama direk çocuga verince nolur bilmiorum..
Aynıyız bu konuda, çok sinir birşey. Doktora gittim ben. Normal dedi. Kilo kaybı olmadığı sürece 3-4 ay sürebilirmiş. Ben emzirdikten sonra kafası 45 derece yukarda yastığa yatırıyorum. 10-15 dk sonra gaz çıkarıyorum. Yine de biraz kusuyor ama foş diye hepsini değil en azından.Emdigini kusar oldunbu oglan yaa... gaz çıkarırken arkasina Kusuyor hemen. Napacami şaşırdım
Yukarda bi link paylastim bi bak bakalim. Gerci o iki ay icin denenmis ama belli mi olur belki ise yarar sende de..Aynıyız bu konuda, çok sinir birşey. Doktora gittim ben. Normal dedi. Kilo kaybı olmadığı sürece 3-4 ay sürebilirmiş. Ben emzirdikten sonra kafası 45 derece yukarda yastığa yatırıyorum. 10-15 dk sonra gaz çıkarıyorum. Yine de biraz kusuyor ama foş diye hepsini değil en azından.
Dün gece gene 1.30 a kadar dikti bizi. Nasıl erkene çekinme ben bu uykuyu bir türlü çözemedim. Gece de alarmı duymamışım. Bir kalktım 5.5 saattir emmemiş. Uyanmıyor da sıpa. Zorla uyandırdım, alt açtım. 7-8 dk emdi uyudu yine. Ben de sağdım kalan sütü. Şimdi hala uyuyor sıpa.
Onların hepsini en başından beri yapıyorum canım. Bizimkinin biyolojik saati döndü geldiğimizden beri. Bir türlü düzelmiyor. Yoksa gündüz mis gibi uyuyor. Ama gece 22.00 den sonra uyutmak dert. Zamanla düzelecek inşallah. Bir de serin oda seviyor onu anladık. Vantilatör açtık dün gece öyle kundakladık, uyudu.Yukarda bi link paylastim bi bak bakalim. Gerci o iki ay icin denenmis ama belli mi olur belki ise yarar sende de..
Aynıyız bu konuda, çok sinir birşey. Doktora gittim ben. Normal dedi. Kilo kaybı olmadığı sürece 3-4 ay sürebilirmiş. Ben emzirdikten sonra kafası 45 derece yukarda yastığa yatırıyorum. 10-15 dk sonra gaz çıkarıyorum. Yine de biraz kusuyor ama foş diye hepsini değil en azından.
Dün gece gene 1.30 a kadar dikti bizi. Nasıl erkene çekinme ben bu uykuyu bir türlü çözemedim. Gece de alarmı duymamışım. Bir kalktım 5.5 saattir emmemiş. Uyanmıyor da sıpa. Zorla uyandırdım, alt açtım. 7-8 dk emdi uyudu yine. Ben de sağdım kalan sütü. Şimdi hala uyuyor sıpa.
Benim simdiki aklim olsa 3 saate bir uyandirip beslemezdim cocuklari uyku ve gaz problemlerimiz var ayagimda sallamaktan bacaklarim agriyo artik. Kiz 5 6 dan sonra uyumuyo 8 e kadar. Uykusuzluktan basim agriyo artik. 3 saatlerini gecirmiyolar hic basiyolar yaygarayi nasil duzen yapicam bilmiyorum sinirlerim bozuldu iyiceAynıyız bu konuda, çok sinir birşey. Doktora gittim ben. Normal dedi. Kilo kaybı olmadığı sürece 3-4 ay sürebilirmiş. Ben emzirdikten sonra kafası 45 derece yukarda yastığa yatırıyorum. 10-15 dk sonra gaz çıkarıyorum. Yine de biraz kusuyor ama foş diye hepsini değil en azından.
Bizim oglan dun 6 da bi basladi 12 ye kadar , valla uyusun rahatlasin diye her yol mubah. Ayakta sallamalar saatlerxe kucakta tutmalar ortude sallamalar, topigin en vahimi benim sanirimbana doktor kilo alımı normalse gece uyksundan uyandrıp emzirme bırak istediği kadar uyusun dedi. acıkınca zaten uyanacaktır dedi. gerci dün 4,5 saat olunca dayanamayıp uyandırdım ama 3 saate alarm kurmuyorum ben.
bir de gündüz 3-4 saat süren "memeyle kavga-ağlama-eşkiya gibi davranma" triplerimiz oluyor sizlerin de oluyor mu? dün en son kollarım titriyordu pışpışlamaktan, evin içinde kucakta gezdirmekten.. her gecen gün kilo alacak nasıl kaldırıcam bilmiyorum. 4 saat nasıl uyumadan huysuzlanır bir bebek yaa?? sen daha 10 günlük bebesin !!!
gazli içecekler kahve cay cukulata kakolu yiyecekler baklagil hatirladiklarimBebeğe başka ne gaz yapiyormus ona göre bizde öğrenelim canim
bizim dr her emme sonrasi 2 cay kasigi ver dedi..pamukçuk olmaz agzini temizlersin dedi..her sefer vermesemde veriorum arada..mama yiyen bebklere su verilmesi gerekio die biliorum ama çokta bilgim yok acikcasiBugun verem ve karma asimiz vardi. Koldan deri altina yapiyolar ikide bacaktan cok fenaydi canlari cok yandi. su verelimmi diye sorduk emiyolar ama cogunluk mama oldugu icin bi cay kasigi mamadan sonra berebilirsiniz dedi ama ben yinede biraz daha beklemek istiyorum.
Olmazsa bende her mamadan sonra veriyim bi cay kasigi.bizim dr her emme sonrasi 2 cay kasigi ver dedi..pamukçuk olmaz agzini temizlersin dedi..her sefer vermesemde veriorum arada..mama yiyen bebklere su verilmesi gerekio die biliorum ama çokta bilgim yok acikcasi
Olmazsa bende her mamadan sonra veriyim bi cay kasigi.