• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Olmazsa bende her mamadan sonra veriyim bi cay kasigi.
Ben bizimkilere dogduklarindan beri su veriyorum her mamadan sonra olmasada gunde 3 4 sefer mutlaka veriyorm ahh o uykusuzluk bende de var ben uyandirmiyorum mama icin zaten alarm gibiler saatleri geldimi aciktiklari zaman uyanip agliyolr bazen guzel uyuyolar ama 2 gundur bizim uyku duzenimiz yok

Sabah saat 10dan beri uyanığız.normal insan gibi bizim gibi uyumuyo valla.meme emdi gazı çıktı banyo yaptırdık yok uyutamadık şimdi iki ölçü mama yedi bekliyoruz bakalım

Sabah saat 10dan beri uyanığız.normal insan gibi bizim gibi uyumuyo valla.meme emdi gazı çıktı banyo yaptırdık yok uyutamadık şimdi iki ölçü mama yedi bekliyoruz bakalım

7 saattir uyumadı mı? aglıyor mu yoksa mıkırdanma seklinde mi? bir derdi olmasın sakın???:KK57:

7 saattir uyumadı mı? aglıyor mu yoksa mıkırdanma seklinde mi? bir derdi olmasın sakın???:KK57:
Aynen uyumadi valla aglamiyo mikirdaniyor bazen yatakta yatiyor oyle ama gozler acik.doymadigini dusunduk mama verdik smdi bir saattir daldi.ya gogsumun bi tarafi beze gibi ve vucudumda kiriklik var bacaklarim agriyo.oyle bir sikıntı oluyor ya ondan oldum.sutumu sagiyorum simdi.bir arkadasmda olmus boyle belirtiler ayni antibiyotik vermus doktor sagdiktan ve emzirdikten sonrada buz yap demis.insallah doktora gitmeme gerek kalmadan atlatabilirim

Bebeğin mutluluğu...

Eklentiler

• FB_IMG_1441382151491.webp
    FB_IMG_1441382151491.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
Aynen uyumadi valla aglamiyo mikirdaniyor bazen yatakta yatiyor oyle ama gozler acik.doymadigini dusunduk mama verdik smdi bir saattir daldi.ya gogsumun bi tarafi beze gibi ve vucudumda kiriklik var bacaklarim agriyo.oyle bir sikıntı oluyor ya ondan oldum.sutumu sagiyorum simdi.bir arkadasmda olmus boyle belirtiler ayni antibiyotik vermus doktor sagdiktan ve emzirdikten sonrada buz yap demis.insallah doktora gitmeme gerek kalmadan atlatabilirim
Önce sıcak duş alıp hafif masaj, üstüne de soğuk kompres yap canım. Mastit belirtisi gibi ama bu kadar kısa sürede olacağını sanmam.

Cok emziremiyorm sutum cok az ama cikolata ozellikle en cok yedigim sey suan canim dogumdan beri deli gibi tatli istiyo sanki hamileyim hala aseriyorm sasirdm bende niye boyle
Çikolata kafein içerdiğinden bebeğin uyumasını engeller demişti bana doktor. Ama günde bir parçadan birşey olmaz bence. Çok yemiyorsan sorun değil.

Çikolata kafein içerdiğinden bebeğin uyumasını engeller demişti bana doktor. Ama günde bir parçadan birşey olmaz bence. Çok yemiyorsan sorun değil.
Itiraf ediyorm deli gibi yiyorm nutella kavanozunu bitirmek istiyorm :mad: ama cok canim istiyor ben cok emziremedigim icin heralde pek etki etmiyo bizde simdi mamamizi yedik uyuyoruz iyi sabahlar herkese:KK52:

Dun sabah kahvaltidan sonra kusmaya basladim. Elden ayajtan düşüp oglani da uyutamayinca dinlenirim gecer tezim de çürümüş oldu. ishal de selam deyip Gelince solugu hastanede aldik. Saglam bir serum caktilar, sonra yallah.. gitmisken oglani da gosterelim dedik malum kusuyo ya.. dogdugunda cok kustugu icin usg cekilmisti. Mide cikisinda hafif daralma var takip edllsin yaziyormus rsporda haberimiz yok. Ikk doktorumuz sallamamis muhtemelen. Onemsiz görmüş. Normalde ben raporu okudum mutlaka ama dogum malligi vardi uzerimde kacirmisim. Usg yenilendi daralma artmis, ancak 13 gunde 800 gr kilo aldigi icin durum henüz o kadar vahim değilmiş. Tedavisine ve tam teşhisine cocuk cerrahisi bakiyormus. Ve tabii ki bu bodrum denen köy yerinde cocuk cerrahı yok.. neyse ki 10 gune kadar medeniyetin besigine, Antepe gidiyoruz. Orda gostercez artik. Ama fiskirtma tarzi kusmalari cok artarsa ozaman acil gidicez.. mugla da varmis en yakin. Doktora emzirme işini de sordum. Uyuduysa uyandirma artik buyudu acikinxa kendi uyanir, uykuya da ihriyaxi var dedi.
Neyse eve geldik, yolda yukselmeye baslayan atesim oldu 38.5. Oglan gun boyu hasyanede uyudugu icin, gozlee fildifildir. Ben perisan. Şöyle mi boyle mi derken. Saat 5 de baslayan uyutma mucadelemiz saat 10 da zaferle sonuclandi.
Doktor uyandirma deyince alarmlari kapatan ben vurdum kafayi yatyim.. taa ki bu saate kadar.(04:50) Hic aglama dan her iki memeyi emdi, kaka icin ıkındı ve tekrar uyudu. (05:40) o da ben de guzel bir uyku cekip dinlenmis olduk. Benim atesim dustu. Cok.şükür iyiyiz..

asmakilit asmakilit mutlu son'la bitti diyorsun hikaye :)
Bizim de dun ne kadar guzel gecmisti bugun aksam 4 saat resmen savas verdik. Sonra da her uyanma arasi 1,5 saatten az degil gozunden uyku akiyor uyumuyor sipa yaaaa :(

Ben bizimkilere dogduklarindan beri su veriyorum her mamadan sonra olmasada gunde 3 4 sefer mutlaka veriyorm ahh o uykusuzluk bende de var ben uyandirmiyorum mama icin zaten alarm gibiler saatleri geldimi aciktiklari zaman uyanip agliyolr bazen guzel uyuyolar ama 2 gundur bizim uyku duzenimiz yok
Valla biz odalari ayirdik kiz annemde oglan bende geceleri, hic planladigim gibi gitmedi duzenleri

Ben de dun 6 senelik tedaviden sonra ikizlere hamile kalan arkadasima dedim, ilk 6 ay bakici bul annende sizde kalsin dedim. Ben bakiciyla hallederim annem kalamaz falan dedi. Biz bir bebeyle maymuna donduk sizleri hic dusunemiyorum kizlar. Gercekten sabir ve guc diliyorum ikiz annelerine. Tabi 6 ay sonra sistem islemeye baslayinca da biz size gipta edicez :)

Dun sabah kahvaltidan sonra kusmaya basladim. Elden ayajtan düşüp oglani da uyutamayinca dinlenirim gecer tezim de çürümüş oldu. ishal de selam deyip Gelince solugu hastanede aldik. Saglam bir serum caktilar, sonra yallah.. gitmisken oglani da gosterelim dedik malum kusuyo ya.. dogdugunda cok kustugu icin usg cekilmisti. Mide cikisinda hafif daralma var takip edllsin yaziyormus rsporda haberimiz yok. Ikk doktorumuz sallamamis muhtemelen. Onemsiz görmüş. Normalde ben raporu okudum mutlaka ama dogum malligi vardi uzerimde kacirmisim. Usg yenilendi daralma artmis, ancak 13 gunde 800 gr kilo aldigi icin durum henüz o kadar vahim değilmiş. Tedavisine ve tam teşhisine cocuk cerrahisi bakiyormus. Ve tabii ki bu bodrum denen köy yerinde cocuk cerrahı yok.. neyse ki 10 gune kadar medeniyetin besigine, Antepe gidiyoruz. Orda gostercez artik. Ama fiskirtma tarzi kusmalari cok artarsa ozaman acil gidicez.. mugla da varmis en yakin. Doktora emzirme işini de sordum. Uyuduysa uyandirma artik buyudu acikinxa kendi uyanir, uykuya da ihriyaxi var dedi.
Neyse eve geldik, yolda yukselmeye baslayan atesim oldu 38.5. Oglan gun boyu hasyanede uyudugu icin, gozlee fildifildir. Ben perisan. Şöyle mi boyle mi derken. Saat 5 de baslayan uyutma mucadelemiz saat 10 da zaferle sonuclandi.
Doktor uyandirma deyince alarmlari kapatan ben vurdum kafayi yatyim.. taa ki bu saate kadar.(04:50) Hic aglama dan her iki memeyi emdi, kaka icin ıkındı ve tekrar uyudu. (05:40) o da ben de guzel bir uyku cekip dinlenmis olduk. Benim atesim dustu. Cok.şükür iyiyiz..
Cok gecmis olsun anne hastalaninca cok zor yaa bebeginde insalah ciddi bi sorunu olmaz cerrahi biseye gerek kalmaz

Valla biz odalari ayirdik kiz annemde oglan bende geceleri, hic planladigim gibi gitmedi duzenleri
Biz besikleri aldik oturdugunz odaya dahabsicak orasi diye bizde orda yatiyorz yatagimi ozledim valla gunduzleri annem var aksam da esimle hallediyoruz biz simdilik cok ciddi zorlanmadik ama tek zor yani kendi odalarinda yatirsam ben yatagmda yatsm gece seslerini duymambdiye korkuyirm bide kiyamiyorm dahabl kucukler bakalm

Ben de dun 6 senelik tedaviden sonra ikizlere hamile kalan arkadasima dedim, ilk 6 ay bakici bul annende sizde kalsin dedim. Ben bakiciyla hallederim annem kalamaz falan dedi. Biz bir bebeyle maymuna donduk sizleri hic dusunemiyorum kizlar. Gercekten sabir ve guc diliyorum ikiz annelerine. Tabi 6 ay sonra sistem islemeye baslayinca da biz size gipta edicez :)
Ben zaten tek bebegi olanlara hic bebek buyuttum demeyin diyorum yanii ;) sizin yaptiklarinizi 2yle carpin aa guzel tabiki hastaneye gittik gecen goz muayenesine herkes toplaniyo basimiza ayy ne guzel falan diye ama tabiki zor da

asmakilit asmakilit gecmis olsun bende Dün aksam üstü birden baya kötü olmuştum gögsumde kizariklik oldu ve beze.acayip bi halsizlik kolumu kaldiramiyodum atesin yukselmeye basladi Lulinda Lulinda dedigi gibi mastit belirtilerinin hepsi vardi.geceyi zor gecirdim o halde zar zor emzirmeye calistim.sabah doktora gittik enfeksiyon baslangiciymis antibiyotik ve agri kesici parol verdi.bakalm kullanicam.nasil oldu anlamadim bir anda oldu.bebegin agzinda mikroplsr oluyomus oda meme ucundan goguse geciyomus oyle dedi doktor

Canım çok gecmiş olsun kaç gündür giremiyorum epey birikmiş ancak okuyabildim.
Bizim evde kalabalıktı kaynanam grip olmuş oğluma bulaştırdı ondan da bana. Sinirden küplere bindim aynısını benim annem yapmış olsaydı eşim bi dünya söylenirdi annnesine sesi çıkmadı. Yavrum kaçgündür burnu tıkalı nefes alıpta ememiyo. Ne güzel düzen tutturmuştuk 1,5 saatte bir uyanıp itiraz etmeden emiyordu şimdi emmiyo ya çok uyuyo ya da uyumuyo. Gece 2-3 saat anca uyuyorum bölük pörçük. Saglık ocağındaki hemşire bu kadarcık bebege tedavi olmaz serum fizyolojikle temizle dedi.
marpesa marpesa benimde göğüsler fena uçları yara. Kol altıma doğru acıyo. Napıcam bilmiyorum. Lansinoh pompa aldım iki gögsümden 70-80 ml süt cıkıyo uçları cok acıdığı için sağıp verdim biberonla icince doymuyo daha istiyo benimde moralim bozuldu demek ben bu bebişi doyuramıyorum sütüm az diye. Emerek uyuyo ama yorulup uyuyo demekki.

asmakilit asmakilit ve marpesa marpesa geçmiş olsun.benimde 2 gün mideme kramplar girmişti..annemler gitmişti. hic bisey yapamadim..hemen ankya geldim.anne hastayken zor oluo..gerci onlara olcagina bize olsun dioruz ama. .

Back
X