Dun sabah kahvaltidan sonra kusmaya basladim. Elden ayajtan düşüp oglani da uyutamayinca dinlenirim gecer tezim de çürümüş oldu. ishal de selam deyip Gelince solugu hastanede aldik. Saglam bir serum caktilar, sonra yallah.. gitmisken oglani da gosterelim dedik malum kusuyo ya.. dogdugunda cok kustugu icin usg cekilmisti. Mide cikisinda hafif daralma var takip edllsin yaziyormus rsporda haberimiz yok. Ikk doktorumuz sallamamis muhtemelen. Onemsiz görmüş. Normalde ben raporu okudum mutlaka ama dogum malligi vardi uzerimde kacirmisim. Usg yenilendi daralma artmis, ancak 13 gunde 800 gr kilo aldigi icin durum henüz o kadar vahim değilmiş. Tedavisine ve tam teşhisine cocuk cerrahisi bakiyormus. Ve tabii ki bu bodrum denen köy yerinde cocuk cerrahı yok.. neyse ki 10 gune kadar medeniyetin besigine, Antepe gidiyoruz. Orda gostercez artik. Ama fiskirtma tarzi kusmalari cok artarsa ozaman acil gidicez.. mugla da varmis en yakin. Doktora emzirme işini de sordum. Uyuduysa uyandirma artik buyudu acikinxa kendi uyanir, uykuya da ihriyaxi var dedi.
Neyse eve geldik, yolda yukselmeye baslayan atesim oldu 38.5. Oglan gun boyu hasyanede uyudugu icin, gozlee fildifildir. Ben perisan. Şöyle mi boyle mi derken. Saat 5 de baslayan uyutma mucadelemiz saat 10 da zaferle sonuclandi.
Doktor uyandirma deyince alarmlari kapatan ben vurdum kafayi yatyim.. taa ki bu saate kadar.(04:50) Hic aglama dan her iki memeyi emdi, kaka icin ıkındı ve tekrar uyudu. (05:40) o da ben de guzel bir uyku cekip dinlenmis olduk. Benim atesim dustu. Cok.şükür iyiyiz..