2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bilmiyorum delircem ya.. uyumuyor agzi surekli meme ariyor. Emzikle biraz duruyor ama uykuya dalamiyor. Gaz damlasi verdim bir suru gaz cikardi, meme emdi olmadi 50 cc sut verdim.
Yine yatiyor babasi salliyor besikte kundakli ve klimalu odada ama uyumuyor. 3 saattir uyanik. 12 gunluk bebk icin normal mi bu ya??
Ben yorgunluktan ve uykusuzluktan bayilicam surekli agliyorum, emzirip sut sagip ayagimda salliyorum

Fazlasini cikarir diyorlar hep.. sonucta dedigin gibi; neresine sigdiracak ki...

benim ishal ve karın agris hala devam dun serum yedim ama o beni daha fena yaptı sanki kusmada basladi cok yoruldum Allahtan esim cok yardimci oldu gece sadece emzirdim uyudum gazini cikardi uyudu ama.sabah kizimla birbirimizi o kadar ozlemisizki sabah 10 dan beri kucağımda biraktigim an uyanıyor

Gecmis olsun canım salgin midir nedir..

Geçmiş olsun canım vücudun fazla mineral kaybetmiş evde kendine serum hazırla iç yoksa toparlanman uzun sürer. Büyük bi bardağa maden suyunun yarısını üstüne biraz tuz koy kalanına su ekle iç. Bir saat sonra yine aynısını yap sakın ihmal etme. Allah yardımcın olsun annenin hasta olması zor.

Son düzenleme:
opera süt sağma makinen hangi marka\model. Ben sağıyorum tekinden 40 ml süt çıkıyo ikisdinden 70-80 ml falan. Lansinoh elektirikli kullanıyorum ama onunda tutma şekline göre sağma performansı değişiyo azıcık kaysa sütü sağmıyor. Ben sütüm yetmeyince mama takviyesi de yapıyorum. Zaten sol göğsüm zonkluyo ucundan içe doğru dayanılmaz bi acı var.

opera bırak uyumasin..elbet yorgun düşecek uyuyacak..uyumuyo diye süt verme gazini cogaltirsin..saatlerinize düzenli devam et..bir günleri bir gunlerini tutmaz..bigun aksama kadar uyur bigun hic uyumaz..dun benimki cok iyiydi bugun miz miz..saat kactan beri basindayim..banyo falan yaptirdim rahatlasin die hala uyumadi..sen bilirsin deyip koydum yataga bakisip duruoz..aranmaya devam edio ama emzirmiorum saati gelmeden..

sana bi önerim var..yüzüstü yatirip agzina emzik ver..poposuna pış pışla ve emzigi agzinda tut..önce istemicek ama..bide telefonuna kolik bebek seslerini indir..süpürge fon anne karnindaki sesler..ac onuda yanina koy..belki sakinlesir.

kendinide üzme..bunlarin hepsi düzene gircek..uyku saati geldi deyip şıp diye uyutacagin gunler gelcek..oda hakli dunyaya anlamaya calisio..uyum saglamasi zaman alcak..uyumassa kabullen ve uyanik kalsin..zorlama uyutmaya..

geçmiş olsun cnm..

Bugun benim kızda sabah 9.30dan beri uyanık emzirdim ama doymadi hep arandi aglayinca mama takviyesi yaptik 60lik onuda yedi yine huzursuzdu.banyo yaptirdik smdi yine araniyor bi kere daha emziricem bakalm uyucak mi

Benimki de lansinoh elektrikli. Derecesini 2 veya 3. Kademeye getiriyorum. Pozisyona falan dikkat etmiyorum genelde diger memeyi emzirirken sagdim, yamuk yumuk durdum yani.
T talkative ilk bir ay 19-21 saat uyumaliymis bebek (yabanci bir calisma oyle diyor) bizim de uyku fena degildi ne olduysa iki gunde oldu. Uyumuyor cocuk, beyaz ses uygulamasini dogmadan indirmistim, tablet ucus modunda basinda duruyor zaten. Emzikle sakinlesiyor, pis pis yaparsam gozler de kayiyor ama dalamiyor.
Emerken uyuyor mesela yataga koyuyorum uyaniyor. Bir sure sonra da aglamaya basliyor ve kucagima aldigimda boynumu falan emmeye kalkiyor ben de ac olduguna kanaat getirdim. Dedim ya dun emzirmeme ragmen uyumadi, banyo yaptirdik salladik, kundak yaptik.. en son dolaptaki sutu verelim bu cocuk ac dedi esim, 100cc icti ya. Ben de surekli meme vermek istemiyorum ama agziyla aranirken vermeyeyim mi yanlis mi yapiyorum bilemedim..

normalde 40 gün uyur bebek derler..ama 2 numaramda pek uymadi ona..doyup doymadigina ancak kilo kontrolunde dr karar verebilir..ama her aranisi acikma değil..benimkide kucagima alir almaz aranio halbuki tok..bazen veriourum acaba acmi die bi emio bi emmio oyuncak edio..bende saat disina cikmiorum artik..
kendine stres yapma..çocuga da gecer..sütün için esin evdeyken uyu bol bol dinlen..bugün uyumaz yarin uyur üzülme..

bu arada benimkide yataga koyunca uyanio ama emzikle devam ettiriorum..tam dalincs emzigi bıraktiriyorum..

opera benimkide suan tam tarif ettigin gibi memede uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor ve sonra agliyor kucagima aliyorum direk boynumu emiyo bende memeye veriyorum mecbur ac diye hatta takviye mamada verdim ama hala ayni baska bi derdi mi var bilemedim ya

Koskoca insanlar parmak kadar bebelerle basa cikamiyoruz.. okudugumuz bildigimuz her sey altust oldu.
Internette yazanlarin hicbiri birbirini tutmuyor. Forumdaki bebeklerin bile hepsi birbirinden farkli.

Koskoca insanlar parmak kadar bebelerle basa cikamiyoruz.. okudugumuz bildigimuz her sey altust oldu.
Internette yazanlarin hicbiri birbirini tutmuyor. Forumdaki bebeklerin bile hepsi birbirinden farkli.
Aynen oyle valla.zaten deneyimliler hep soyluyodu okunan bilinen seyler herzaman gecerli olmuyor diye.her bebek farkli ama boyle oluncada insan napicagini sasiriyor

opera yüzüstü yatirip emzik verip sirtini pispislamayi denedin mi? Benimki o pozisyonda hem cabuk daliyo hem uzun uyuyo..

opera yüzüstü yatirip emzik verip sirtini pispislamayi denedin mi? Benimki o pozisyonda hem cabuk daliyo hem uzun uyuyo..

Yuzustu gaz cikarmak icin kucagimda duruyor ama yatakta asla yuzustu yatmiyor. Zaten biraksan donecek, vucudunu kaldirip basini ceviriyor. Emzirir gibi kolumdayken agzinda emzikle duruyor bazen, az once mesela uyudu ama yataga koydum basti cigligi.
Babasi salladi falan uyuttu bakalim kac dk uyuyacak

zaten herks bisey der ama sen kendin bi yöntem bulup gelistirirsin...okuduğum kitapta anı kurtarmayin kalici çözüm arayin diyodu..yani o an sussun diye battaniye ile sallamak yanlış mesela..tekken yapamazsin..onun icin seni yormayacak bi stil bulman lazım..bunun icinde aceleci olmamak lazim..sabır diyelim duzelecekler illaki ben umutluyummm...

Bizimki de ilk zamanlar aynısını yapiyordu zamanla alisti yüzüstü yaymaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…