kızlar fazla beslemekte rahatsiz eder..daha cok süt daha cok gaz demek..@opera seninki o kadar sütü hangi mideye sigdirdi acaba..benim dr midelerinin boyutu daha su kadar demisti..büyük bi ceviz kadar eliyle yuvarlak yapti..başka bi derdi mi var acaba..bide aglatmak iyi derler ama cok aglayinca da sesi kisilio..
Gecmis olsun canım salgin midir nedir..benim ishal ve karın agris hala devam dun serum yedim ama o beni daha fena yaptı sanki kusmada basladi cok yoruldum Allahtan esim cok yardimci oldu gece sadece emzirdim uyudum gazini cikardi uyudu ama.sabah kizimla birbirimizi o kadar ozlemisizki sabah 10 dan beri kucağımda biraktigim an uyanıyor
Geçmiş olsun canım vücudun fazla mineral kaybetmiş evde kendine serum hazırla iç yoksa toparlanman uzun sürer. Büyük bi bardağa maden suyunun yarısını üstüne biraz tuz koy kalanına su ekle iç. Bir saat sonra yine aynısını yap sakın ihmal etme. Allah yardımcın olsun annenin hasta olması zor.benim ishal ve karın agris hala devam dun serum yedim ama o beni daha fena yaptı sanki kusmada basladi cok yoruldum Allahtan esim cok yardimci oldu gece sadece emzirdim uyudum gazini cikardi uyudu ama.sabah kizimla birbirimizi o kadar ozlemisizki sabah 10 dan beri kucağımda biraktigim an uyanıyor
geçmiş olsun cnm..benim ishal ve karın agris hala devam dun serum yedim ama o beni daha fena yaptı sanki kusmada basladi cok yoruldum Allahtan esim cok yardimci oldu gece sadece emzirdim uyudum gazini cikardi uyudu ama.sabah kizimla birbirimizi o kadar ozlemisizki sabah 10 dan beri kucağımda biraktigim an uyanıyor
opera süt sağma makinen hangi marka\model. Ben sağıyorum tekinden 40 ml süt çıkıyo ikisdinden 70-80 ml falan. Lansinoh elektirikli kullanıyorum ama onunda tutma şekline göre sağma performansı değişiyo azıcık kaysa sütü sağmıyor. Ben sütüm yetmeyince mama takviyesi de yapıyorum. Zaten sol göğsüm zonkluyo ucundan içe doğru dayanılmaz bi acı var.
opera benimkide suan tam tarif ettigin gibi memede uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor ve sonra agliyor kucagima aliyorum direk boynumu emiyo bende memeye veriyorum mecbur ac diye hatta takviye mamada verdim ama hala ayni baska bi derdi mi var bilemedim ya
Aynen oyle valla.zaten deneyimliler hep soyluyodu okunan bilinen seyler herzaman gecerli olmuyor diye.her bebek farkli ama boyle oluncada insan napicagini sasiriyorKoskoca insanlar parmak kadar bebelerle basa cikamiyoruz.. okudugumuz bildigimuz her sey altust oldu.
Internette yazanlarin hicbiri birbirini tutmuyor. Forumdaki bebeklerin bile hepsi birbirinden farkli.
opera yüzüstü yatirip emzik verip sirtini pispislamayi denedin mi? Benimki o pozisyonda hem cabuk daliyo hem uzun uyuyo..
yöntem aynıopera yüzüstü yatirip emzik verip sirtini pispislamayi denedin mi? Benimki o pozisyonda hem cabuk daliyo hem uzun uyuyo..
Bizimki de ilk zamanlar aynısını yapiyordu zamanla alisti yüzüstü yaymaya..Yuzustu gaz cikarmak icin kucagimda duruyor ama yatakta asla yuzustu yatmiyor. Zaten biraksan donecek, vucudunu kaldirip basini ceviriyor. Emzirir gibi kolumdayken agzinda emzikle duruyor bazen, az once mesela uyudu ama yataga koydum basti cigligi.
Babasi salladi falan uyuttu bakalim kac dk uyuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?