Bizimki de ilk zamanlar aynısını yapiyordu zamanla alisti yüzüstü yaymaya..
Arabayla gezdirin, susarsa gaz sancisidir dedi doktorumuz denesenize bi..Ne bileyim rahatsiz oldu, tepindi falan agladi. Bir de sakatlik cikacak diye korktum.
Az onceki uyku 15 dk surdu, bir anda uyandi, aglamaktan meme bile emmedi sani etinden et kopariyorlr.
Kolik suphelerim giderrk artiyor. Kundak yaptim salliyorum su an.
Ben de 2 memeyi 20 ser dakika emzirdikten sonra yarim saat mizirdanip sonra saglam bi yaygara koparinca geceden sagdigim 90cc sütü dayadim. Sanki 40 dakika emen o degilmis gibi bir icişi vardi sormayin. Evde de misafir var. Millet diyecek emzircem diye 40 dakikadir kayip, sofrayi bize toplatti ama baksana oglan aç..
Saat 22.00 itibariyle uyuttum ben darisi basiniza
Büyüme atağına erken başlamış senin toraman:) iki meme üstü 100cc maşallah, yarasın PamirtoşaBana dun gecemizi anlattin.. kusmadi da,minnacik mide nasil aldi bu kadar sutu anlamamistim.. bakalim bu gece neler olacak
1 aylik olmadan evvel 2 saate 1 10-15 dakika emiyordu, bos gecen saati sagiyordum. sonra emmesi 20 dakikaya cikti ama ben sagmayi biraktim sıkıntı geldi.. gece genelde uyku derdiyle tek meme emiyo diger memeyi sagiyorum. Gündüz cok uyursa memeler acirsa sagiyorum. Bu yatmadan once karni tam doysun istemesi yeni oldu. Şaşırıyorum. Gunduz ayni sekilde emiyo ve uyuyo.. gece ne oluyo da doymuyo anlamıyorum.Siz ne ara sağıyorsunuz sütünüzü? Benim hiç zamanım olmuyor. Gün içinde 1-1.5 saatte 1 emiyor. Emme saati geldiğinde süt olmaz diye sağmıyorum. Gece de yatmadan her iki memeyi emiyor. 3 saatte bir de iki memeyi emiyor. Anca tekini emmezse sağabiliyorum. Çoğunlukla da gecenin bir saati sağmıyorum.
Emmeden sonra kalanı mı sağıyorsunuz? Günde kaç kez sağıyorsunuz?
Ben sıkı bir sporcu sutyeninin sadece meme uçlarının orayı 2-3 cm yuvarlak kestim. Pompaları oraya takıyorum. Hands free mod:)Aksamustu deli gibi aglayip ac oldugu halde memeyi almazken alelacele sol mememi 30-40 cc sagdim. Komsum gelmisti o oglani sakinlestirmeye calisirken stres oldum, pompayi cok mu bastirdim ne memem tas gibi oldu. Sonra hepsini bosalttim soguk kompres yaptim agriyor simdi tas gibi.
talkative_844 in sogan kurunu mu yapsam??
Ay ne akilli kadinsin..Ben sıkı bir sporcu sutyeninin sadece meme uçlarının orayı 2-3 cm yuvarlak kestim. Pompaları oraya takıyorum. Hands free mod:)
Ben de az önce 15dk sağdım ikisinden toplam 50 cc çıktı. En son 2 saat önce emzirmiştim. Az çıkıyor sanki. Biraz daha sağma işlemi yapmalıyım sanırım gün içinde. Memeye süt bitti sinyali yapıp daha çok ürettirmek lazım. Bizim oğlan tamamını boşaltamıyor sanırım. Zaten %60-70 ini çıkarıyorInşallah kilo alır 1. ayında.
Benim 6 haftam, kızım kakasini yaparken çok agliyorSeninki kac haftalik oldu canim? Malum biz daha 2 haftalik bile degiliz. Gerci ben hesaplamalara karnimda gecen fazldan bir haftayi da eklemenin daha gercekci olacagini dusunuyorum
Bende kullanıyorum bazen sütun miktarı 2 saat önce emzirdim olsan bile 2 saat önceki emiş kalitesine göre değişiyor sanırım benimki bigün uykudan 2 dk emip bıraktı uyudu uykular kisaldi baktım böyle olmayacak sagdim 2 gogsumden 170 cc cikti uyandığında hepsini emdi onun dışında normalde sagdığım da 120 cc falan cikiyir ve benimki asla toksa biberon daki sütü bitirmiyor ama o 170 in üstüne memeyi verince yememiş gibi davranıyor baktim.Ay ne akilli kadinsin..
Ben de sagdim simdi aynen 50 cc cikti. 2 saat olmustu benim de. Benim makina manuel malesef. Hastanedeyken esim alele acele aldi. Fiskirttigi surece sagiyorum, fiskirma bitince bırakıyorum. Akmiyo gib geliyo. Var mi manuel kullanan baska??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?