Kaç gün sonra sünnet yapmış oldular canım? Bazen ilk iki üç gün sonrasında yapılıyor diye duydum ama...Bizimki de çok kusuyor. Her memeden sonra Yarısı dışarda. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Bu arada bugün sünnet oldu Ali.
Ah kuzum kiyamam ben ona..
Atlatacak bunlari annesi, siz cok guclusunuz.. bu arada bebisin ismi neydi? Ismiyle dua edelim.
Cnm gececk bu günlerde..Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle
Bana hastanede verilen eğitimde hep sırtüstü yatırın, istatistiklere göre ani ölüm sendromu en az bu pozisyonda oluyormuş dendi. Kafayı da yana çeviriyormuşsun. Yanlış değil yani.Benimkiler hep sirtustu yatiyo kafalarini yan ceviriyolar ama yuzustu pek yatirmiyorum yan da yatirmiyorm yanlismi yapiyorum
İyi yapmışsın bize de yaz sonucu merak ettim. Biz de geçtiğimiz cunartesi doktora gittik maslağa. Çocuğun keyfi yerinde kilo alımı normal buna rağmen birsürü tahlil istedi. Uzamış sarılık varmış. Sarılığını ölçtü 8di. Bebişten bi kere daha kan almalarına gönlüm razı olmadı ben de ulusta klinilkten cunartesiye randevu aldım barbaros beyden. Gıcık oluyorum böyle karamsar ve pimpirikli doktorlara. Bizi rahatlatacaklarına daha beter panik yaptırtıyolargypsy84 az sonra baska bir doktora gidiyoruz. Aslinda cumartesiye falan randevu alip kilo alimina da bakacaktim ama cmts randevu yoktu, diger gunler de saatler uymadi.
Kilo aliminin az oldugu asikar ama onemi ve cozumunu bir baska doktorla daha degerlendirmek istiyoruz.
3 haftalıkken oldu. 1 aya kadar anestezisiz yapılıyormuş. Ben Turkiye de olsaydım 2. Gün ve ya ilk hafta yaptırırdım ama.Kaç gün sonra sünnet yapmış oldular canım? Bazen ilk iki üç gün sonrasında yapılıyor diye duydum ama...
Ben de Cuma günü Zekai Dinçer den randevu alayım dedim. 1 aylık olacak. En erken 9 Ekim de alabiliyormuş yeni doğanı. O Yüzden ben de cumaya Barbaros beyden randevu almayı düşünüyorum.İyi yapmışsın bize de yaz sonucu merak ettim. Biz de geçtiğimiz cunartesi doktora gittik maslağa. Çocuğun keyfi yerinde kilo alımı normal buna rağmen birsürü tahlil istedi. Uzamış sarılık varmış. Sarılığını ölçtü 8di. Bebişten bi kere daha kan almalarına gönlüm razı olmadı ben de ulusta klinilkten cunartesiye randevu aldım barbaros beyden. Gıcık oluyorum böyle karamsar ve pimpirikli doktorlara. Bizi rahatlatacaklarına daha beter panik yaptırtıyolar
Ben de Cuma günü Zekai Dinçer den randevu alayım dedim. 1 aylık olacak. En erken 9 Ekim de alabiliyormuş yeni doğanı. O Yüzden ben de cumaya Barbaros beyden randevu almayı düşünüyorum.
Ben de Cuma günü Zekai Dinçer den randevu alayım dedim. 1 aylık olacak. En erken 9 Ekim de alabiliyormuş yeni doğanı. O Yüzden ben de cumaya Barbaros beyden randevu almayı düşünüyorum.
Doktor karar veriyormuş. Bakalım bizimkine ne diyecek..3 haftalıkken oldu. 1 aya kadar anestezisiz yapılıyormuş. Ben Turkiye de olsaydım 2. Gün ve ya ilk hafta yaptırırdım ama.
Tabii sylerim. Ben geçen hafta Gokhan Mamur a gittm. Çok sevdim ama Barbaros ve Zekai bey de aklımda olduğundan üçüne de gidip karar verelim dedik.Cuma gidersen izlenimlerini bekliyorum o zaman ben de barbaros bey içime sinmezse zekai beye gideriz diyodum ama sanırım fazla yoğun..
Deneme yapıyorum. Aklımda kalmasın:)Sen zaten gokhan mamura goturmedin mi? Her hafta baska doktor denemesi yapiyorsun sanirim
Biz de doktordan geldik, farkli 2 tartida bakti dunkune gore 120 gr fazla cikti
Yani bir haftada 185 gr almis.
Sorun yok, boyle devam edicez.
Cuma gidersen izlenimlerini bekliyorum o zaman ben de barbaros bey içime sinmezse zekai beye gideriz diyodum ama sanırım fazla yoğun..
Tabii sylerim. Ben geçen hafta Gokhan Mamur a gittm. Çok sevdim ama Barbaros ve Zekai bey de aklımda olduğundan üçüne de gidip karar verelim dedik.
Barbaros bey ilaçsız tedavi yanlısı. İki arkadaşım ve kuzenimin çocuklarının doktoru. Ihlamurla falan çocuk büyüttüler:)
Evt cnm ikisinden de memnun olmayan yok. Barbaros bey ulusta klinilk diye bebek ve çocuk kliniğinde prof. Özellikle yenidoğan konusunda uzmanlaşmış. Zekai beyin muayenehanesi var yanılmıyosam. Klinikte diye önce barbaros beyi denemek istedimBu doktorlar çok mu meşhur? Çocuk doktorları değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?