2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizimki de çok kusuyor. Her memeden sonra Yarısı dışarda. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Bu arada bugün sünnet oldu Ali.
Kaç gün sonra sünnet yapmış oldular canım? Bazen ilk iki üç gün sonrasında yapılıyor diye duydum ama...

Benimkiler hep sirtustu yatiyo kafalarini yan ceviriyolar ama yuzustu pek yatirmiyorum yan da yatirmiyorm yanlismi yapiyorum
Bana hastanede verilen eğitimde hep sırtüstü yatırın, istatistiklere göre ani ölüm sendromu en az bu pozisyonda oluyormuş dendi. Kafayı da yana çeviriyormuşsun. Yanlış değil yani.

Slm kızlar. Okuyorum sürekli ama yazmaya pek fırsatım olmuuor. Ben de yalnız annelerdenim o yüzden emdi emmedi uyudu uyumadı falan derken akşam oluyo. O uyuduğu zaman yemek yapıyorum yemek yiyorum çamaşırlarını makinaya at ütüle falan başka birşeye zaman bulamıyorum. O uyurken uyuyayım diyorum olmuyor.
Sanırım bunların hepsi aynı. Bizmki de meme canavarı oldu çıktı. İki memeyi de emiyo ve hala aranıyo ellerini kollarını emiyo. Sağacak fırsat bulamadığım için hazırda sütüm de yok takviye edecek. Bol bol süt arttırmaya çalışıyorum.

opera o nası bi doktormuş yaw.. Senin sorunun süt falan diil bence sen o doktoru acilen değiştir. Süt dediğin şeyin %80 i psikolojiyle ilgili. Bol su dinlenme pozitif düşünce ve emzirme. Öğün aralarında kuru meyve badem falan da atıştırırsın. Allah her anneyi evladına yetecek şekilde donatıyor

gypsy84 az sonra baska bir doktora gidiyoruz. Aslinda cumartesiye falan randevu alip kilo alimina da bakacaktim ama cmts randevu yoktu, diger gunler de saatler uymadi.
Kilo aliminin az oldugu asikar ama onemi ve cozumunu bir baska doktorla daha degerlendirmek istiyoruz.

İyi yapmışsın bize de yaz sonucu merak ettim. Biz de geçtiğimiz cunartesi doktora gittik maslağa. Çocuğun keyfi yerinde kilo alımı normal buna rağmen birsürü tahlil istedi. Uzamış sarılık varmış. Sarılığını ölçtü 8di. Bebişten bi kere daha kan almalarına gönlüm razı olmadı ben de ulusta klinilkten cunartesiye randevu aldım barbaros beyden. Gıcık oluyorum böyle karamsar ve pimpirikli doktorlara. Bizi rahatlatacaklarına daha beter panik yaptırtıyolar

Bizde doktoru degistirdik.dogum yaptigim hastanedeki doktora gidiyoduk sarilik takibi falan uzayinca degistirememistik.cok kisa bakip genel cevaplar veriyodu baska bir hastaneye gectik.bu doktoru daha cok begendim.normalde gunde 60lik mama veriyorum ben verme dedi ama dedim uyumuyo gunduzleri hep araniyo dedim cok zora kalinca 30luk ver dedi.bugun yine uyumuyo gunduz boyle huy edinmis oldu sanirim.gaz damlasi verdi.memeden cekince agliyo yataga yatinca agliyo uyumuyo yani kakasini yapio gazini cikariyo hala mi var anlamadim gitti

Kaç gün sonra sünnet yapmış oldular canım? Bazen ilk iki üç gün sonrasında yapılıyor diye duydum ama...
3 haftalıkken oldu. 1 aya kadar anestezisiz yapılıyormuş. Ben Turkiye de olsaydım 2. Gün ve ya ilk hafta yaptırırdım ama.

Ben de Cuma günü Zekai Dinçer den randevu alayım dedim. 1 aylık olacak. En erken 9 Ekim de alabiliyormuş yeni doğanı. O Yüzden ben de cumaya Barbaros beyden randevu almayı düşünüyorum.

Cuma gidersen izlenimlerini bekliyorum o zaman ben de barbaros bey içime sinmezse zekai beye gideriz diyodum ama sanırım fazla yoğun..

Ben de Cuma günü Zekai Dinçer den randevu alayım dedim. 1 aylık olacak. En erken 9 Ekim de alabiliyormuş yeni doğanı. O Yüzden ben de cumaya Barbaros beyden randevu almayı düşünüyorum.

Sen zaten gokhan mamura goturmedin mi? Her hafta baska doktor denemesi yapiyorsun sanirim
Biz de doktordan geldik, farkli 2 tartida bakti dunkune gore 120 gr fazla cikti
Yani bir haftada 185 gr almis.
Sorun yok, boyle devam edicez.

Cuma gidersen izlenimlerini bekliyorum o zaman ben de barbaros bey içime sinmezse zekai beye gideriz diyodum ama sanırım fazla yoğun..
Tabii sylerim. Ben geçen hafta Gokhan Mamur a gittm. Çok sevdim ama Barbaros ve Zekai bey de aklımda olduğundan üçüne de gidip karar verelim dedik.
Barbaros bey ilaçsız tedavi yanlısı. İki arkadaşım ve kuzenimin çocuklarının doktoru. Ihlamurla falan çocuk büyüttüler:)

Sen zaten gokhan mamura goturmedin mi? Her hafta baska doktor denemesi yapiyorsun sanirim
Biz de doktordan geldik, farkli 2 tartida bakti dunkune gore 120 gr fazla cikti
Yani bir haftada 185 gr almis.
Sorun yok, boyle devam edicez.
Deneme yapıyorum. Aklımda kalmasın:)
Ara kadını tartı alsın kendisine. Gerzek doktor.

Oooh tam benim kafadanmış daha bi kanım kaynadı şimdi:) Bana onu kadın doğumcum ebru saraç tavsiye etti. Zekai beyi de gmail grubunda çok methettiler babacan bi adammış ve geleneksel

Bu doktorlar çok mu meşhur? Çocuk doktorları değil mi?
Evt cnm ikisinden de memnun olmayan yok. Barbaros bey ulusta klinilk diye bebek ve çocuk kliniğinde prof. Özellikle yenidoğan konusunda uzmanlaşmış. Zekai beyin muayenehanesi var yanılmıyosam. Klinikte diye önce barbaros beyi denemek istedim

Günaydınlar,
Yine 20.00-00.30 arası gaz sancısıyla uyutamadık bebemizi. 2 gecedir böyle. Ne yapacağımızı şaşırdık. Söylene söylene uyudu yorgunluktan. O yüzden uyumasına izin verdim 4.30 a kadar. Yorgunluktan tek memeyi emdi. Kalanı sağıyorum.
Ne yapacağız bu gazla bilmem. Gaz ilaçları da fayda etmiyor. Zaten kusan bebek. Çok kaldırsak ne varsa kusuyor. Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…