Canım benim kızda da sanırım uzamış sarılık oldu. Bugün kırkımız çıkıyor ama hala çok çok hafif gözünde var gibi. Seninki ne kadarlık oldu? Bi de uzamış sarılık için ne dedi doktorunuz? Bizim de pazartesi randevumuz inş.İyi yapmışsın bize de yaz sonucu merak ettim. Biz de geçtiğimiz cunartesi doktora gittik maslağa. Çocuğun keyfi yerinde kilo alımı normal buna rağmen birsürü tahlil istedi. Uzamış sarılık varmış. Sarılığını ölçtü 8di. Bebişten bi kere daha kan almalarına gönlüm razı olmadı ben de ulusta klinilkten cunartesiye randevu aldım barbaros beyden. Gıcık oluyorum böyle karamsar ve pimpirikli doktorlara. Bizi rahatlatacaklarına daha beter panik yaptırtıyolar
Sert bir zemine yuzustu yatırıp sırtını bastırarak ovup bel ve popusuna vurmayi denedin mi bana dr pazartesi günü çok gazlı olduğu için kendi cevirip böyle yap dedi omzumda yapıyorum dedim Hayır yuzustu yapacaksın ağlasa bile yap dedi denemelisiniz dene istersen benimkine iyi geldi ama çok yavaş vurma çok hızlıca olmasın ovarken de bastirGünaydınlar,
Yine 20.00-00.30 arası gaz sancısıyla uyutamadık bebemizi. 2 gecedir böyle. Ne yapacağımızı şaşırdık. Söylene söylene uyudu yorgunluktan. O yüzden uyumasına izin verdim 4.30 a kadar. Yorgunluktan tek memeyi emdi. Kalanı sağıyorum.
Ne yapacağız bu gazla bilmem. Gaz ilaçları da fayda etmiyor. Zaten kusan bebek. Çok kaldırsak ne varsa kusuyor. Offf
Cnm bizim de haftaya kırkımız çıkıyor. Birinci ay kontrolünde 7 küsür çıktı sarılık. 5in altında olması gerekiyormuş. Uzamış sarılık genelde anne sütüne falan bağlı oluyormuş önemsizmiş ama 3000de bir olasılıkla safra kesesi karaciğer hastalıklarından falan kaynaklanma ihtimali varmış. Nolur nolma tahlil isticem dedi doktor. Hem kan hem idrar falan. Ben de boşuna bebişten kan aldırmamak için bir barbaros beye de danışmak istedim. Bebeğin keyfi yerindeyken bozmak istemiyorum. Daha önceden diğer doktorlar değerin düşmesi 40 günü bulur demişlerdi zatenCanım benim kızda da sanırım uzamış sarılık oldu. Bugün kırkımız çıkıyor ama hala çok çok hafif gözünde var gibi. Seninki ne kadarlık oldu? Bi de uzamış sarılık için ne dedi doktorunuz? Bizim de pazartesi randevumuz inş.
yüz üstü kıyameti koparıyor ve acaip kusuyor.Sert bir zemine yuzustu yatırıp sırtını bastırarak ovup bel ve popusuna vurmayi denedin mi bana dr pazartesi günü çok gazlı olduğu için kendi cevirip böyle yap dedi omzumda yapıyorum dedim Hayır yuzustu yapacaksın ağlasa bile yap dedi denemelisiniz dene istersen benimkine iyi geldi ama çok yavaş vurma çok hızlıca olmasın ovarken de bastir
sen ve oğlun çok güçlüsünüz maşallah. dualarımız seninle, bunun da üstesinden geleceksiniz.Teyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..
Teyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..
sen ve oğlun çok güçlüsünüz maşallah. dualarımız seninle, bunun da üstesinden geleceksiniz.
coolfire arkanda tum forumun pozitif enerjisi ve dualari var.
Guzel haberler vereceksin bize insallah
Hadi hayırlısı canım birer ikişer geçecek inşallah kurtulacaksınız hepsinden. İyi haberlerini bekliyoruz. Siz ikiniz nelerin üstesinden geldiniz neleri göze aldınız, bunlar da geçecek inşallah.
Canım inşallah sonucu güzel olur, dualarimiz seninleTeyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..
Ya acaba çokmu emziriyorsun uz? Benimki çok emdiginde kusuyor mesela benimkinin max 15 dk emzirmem lazım bazen anlamayıp fazla emince çok kusuyor. Benimkide başta agliyor yuzustu bikaç dk sonra rahatlayip susuyor,yüz üstü kıyameti koparıyor ve acaip kusuyor.
Dualarımız seninle inşallah güZel haberler vericeksin bize.Allah yardımcınız olsunTeyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?