2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yanlış okumuşum bence sadece eğer çok durmazsa aksamlari mama ver, banada kilo kaybı olunca kızdı dr hem mama verme diyo hem kilo kaybedince kızıyor dedim emziriyorum sutum yoktu valla bigün evde misafir vardı dr du oda saat 14 de emzirmeye basladim 27 ye kadar dedim eger bana cocuk dr u kizarsa wen sahidimsin emziriyorum ama sutum yok zor bi süreç ama kısa sürüyor en azından

Ya ben dogurdugumdan beri hiç süt icmedim ya daha doğrusu en çok su içip incir yiyorum birde tatlı :) öyle et yumurta falan yiyemiyorum

Hoşgeldiniz canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah ay dönümünüz :) benim bebeğin gözü mavi inşallah değişmez dedesine çeker seninki de aynı mi
Bizimde bugün çıktı kirkimiz gittiğimiz yerden 2 yumurta verdiler memeleri güzel olsun diye kızımın :)

Protein agirlikli beslenip 1 hafta daha beklicem. Yine almamissa geceleri falan mama verebilirim tabi onemli olan bebegimin sagligi ama bir hafta kilo iyi almadi diye sutum de gelirken mamaya gecmem yani.

Protein agirlikli beslenip 1 hafta daha beklicem. Yine almamissa geceleri falan mama verebilirim tabi onemli olan bebegimin sagligi ama bir hafta kilo iyi almadi diye sutum de gelirken mamaya gecmem yani.
Geçme zaten sadece çok yorulursan ver ben dediğim gibi 5 kez falan vermisimdir oda artık uykusuzluğun başım dönuyordu uykuda önemli süt için başlarda hiç sutum yoktu kızım ağladı açlıktan ben ağladım korkuyordum uyurken bi gizum hep acikti hic saat kurmadim mesela ben cunku nefes alislarini bile duyuyordum o kadar ayik uyuyordum simdi alistim daha rahat uyuyorum ama ihhh yapsa duyuyorum ben artik kizima gore yasiyorum mesela en rahat gunduz 2 den 5 e kadar uyuyor yuzustu bende onunla birlikte yatip uyuyorum, beslenmeye önemli ama bence uyku ve dinlenmek çok önemli ben kendimde onu farkettim çünkü ben hiç sağlıklı beslenmiyorum tatlısı her çeşidi ve su benim yediğim

Kizlar bisey sorucam ben dun aksam sagdigim sutu dolaba koymustum bugun oglen vermek istedim ama icmedi kabul etmedi acaba ben isitmayi mi beceremedim siz nasi isitip veriyosunuz

Kizlar bisey sorucam ben dun aksam sagdigim sutu dolaba koymustum bugun oglen vermek istedim ama icmedi kabul etmedi acaba ben isitmayi mi beceremedim siz nasi isitip veriyosunuz

Bir kabin icine kaynar su koy, icine biberonla sutunu koy. Bir dk sonra falan elinin ustune damlat, oda sicakliginda olmali, serinse biraz daha tut suyun icinde.

Benim ikiside var amabsuan sifonyeri kullaniyorm daha isime yariyor dolap bos simdilik

Ben de dolabi kullaniyorum sifonyerde kendi kisliklarim var. Bir tane alacaksan dolap al bence hem daha cok esyani alir, hem de sifonyere egilip kalkmazsin. Ben dolabin bir rafina bez, islak mendil vs koydum, birinde yatak yorgan yastik, birkac rafi kiyafetler falan daha da bos yerim cok.

Canım hastaneye gidip geliyoruz işte 10 gün içinde netlesecek herşey.. Anjiyo olacak yavrum ilk önce görmek istenilen damar inş vardır ona göre ameliyat durumu netlesecek...çok zormus evladın için sabretmek.. Dayanmaya calisiyorum inş güzel haberler alırız..

Ah kuzum kiyamam ben ona..
Atlatacak bunlari annesi, siz cok guclusunuz.. bu arada bebisin ismi neydi? Ismiyle dua edelim.

Okadar moralim bozukki sehit haberlerini aldikca anne olunca insan daha iyi anliyomus evlat acisini cok uzuluyorum yaa rabbim sabir versin ailelerine allah bu memleketi korusun

şimdi şehit annelerini düşünün..daha kac gündür berabersiniz meleklerinizle..tirnagina zarar gelse kahroluruz..ama 20 yaşındaki sakındıği oglunu kaybetmis ana..tarif edilmez..Allah sabır versin cok zor..

Cnm gececk bu günlerde..Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…