- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Yanlış okumuşumDoktor kontrolune gittik, oglan bir haftada 65 gr almis. Neden beslenemedi bu cocuk diye kahretti kadin beni. Mamaya mi baslasak dedi, hayir dedim. Sagdigim sutum yanimdaydi, gorunusu guzel yagli ama demrk ki kalitesiz senin sutun dedi. Gunde 2 yumurta, 2 ogun et yiceksin, her agladiginde meme vereceksin diyor. Dedim biberonla sut verince memeyi istemiyor zor geliyor diye, memenden ver gerekirsr 2 gun biberon verme memeye mecbur kalacak sutunu sagma diyor. Sutumu sagmazsam emmedigi zamanlarda goguslerim siser diyorum, o zaman sag ama verme diyor..
Kadin moralimi cok bozdu, senin rengin de iyi degil. Yaninda yardimci olacak biri yok mu yalniz basina cok zor diyip durdu
Ya ben dogurdugumdan beri hiç süt icmedimBana da sütünün kalitesini arttir dedi doktor. Su ile süt olur ama su gibi olur, protein bakimindan zengin olmali sut dedi. Gunde 1 bardak sut, 1 kase yogurt, 1 yumurta, ananas, corek otu, 2.kasik pekmez, 4-5 hurma yiyorum ben.. bence dene..
Valla dünyanın en güzel şeyi hamilelik ve evlatmis ben düşünüyorum biraz buyusun ama 3 düşünmüyorum :)Valla ya:) Malum soruyu sorayım, 2. yi düşünüyor musunuz?
Bizimde bugün çıktı kirkimiz gittiğimiz yerden 2 yumurta verdiler memeleri güzel olsun diye kızımın :)Hoşgeldiniz canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah ay dönümünüz :) benim bebeğin gözü mavi inşallah değişmez dedesine çeker seninki de aynı mi
Bende bu konuda katiliyorum sanaAz vereni daha çok emzir canım, içinde olmasa da emzir. Anca öyle tetiklenip artıyor süt. Ben yemekle artacağına inanmıyorum. Çok emzirmek ve bol su yeterli bence.
Yanlış okumuşumbence sadece eğer çok durmazsa aksamlari mama ver, banada kilo kaybı olunca kızdı dr hem mama verme diyo hem kilo kaybedince kızıyor dedim emziriyorum sutum yoktu valla bigün evde misafir vardı dr du oda saat 14 de emzirmeye basladim 27 ye kadar dedim eger bana cocuk dr u kizarsa wen sahidimsin emziriyorum ama sutum yok zor bi süreç ama kısa sürüyor en azından
Be im oglana da iki yumurta verdiler.. neresi icin acaba??Bizimde bugün çıktı kirkimiz gittiğimiz yerden 2 yumurta verdiler memeleri güzel olsun diye kızımın :)
Geçme zaten sadece çok yorulursan ver ben dediğim gibi 5 kez falan vermisimdir oda artık uykusuzluğun başım dönuyorduProtein agirlikli beslenip 1 hafta daha beklicem. Yine almamissa geceleri falan mama verebilirim tabi onemli olan bebegimin sagligi ama bir hafta kilo iyi almadi diye sutum de gelirken mamaya gecmem yani.
Be im oglana da iki yumurta verdiler.. neresi icin acaba??
Yok yok memeleri olmasin ay dur.. daha aşağı in aşağıNeresi için acaba onunda memeleri güzel olsun inşallah
Kizlar bisey sorucam ben dun aksam sagdigim sutu dolaba koymustum bugun oglen vermek istedim ama icmedi kabul etmedi acaba ben isitmayi mi beceremedim siz nasi isitip veriyosunuz
Benim ikiside var amabsuan sifonyeri kullaniyorm daha isime yariyor dolap bos simdilikKızlar ben hala bebek mobilyası almadım. Dolap mı şifonyer mi önerirsiniz?
Benim ikiside var amabsuan sifonyeri kullaniyorm daha isime yariyor dolap bos simdilik
Canım hastaneye gidip geliyoruz işte 10 gün içinde netlesecek herşey.. Anjiyo olacak yavrum ilk önce görmek istenilen damar inş vardır ona göre ameliyat durumu netlesecek...çok zormus evladın için sabretmek.. Dayanmaya calisiyorum inş güzel haberler alırız..
Cnm gececk bu günlerde..Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninleCanım hastaneye gidip geliyoruz işte 10 gün içinde netlesecek herşey.. Anjiyo olacak yavrum ilk önce görmek istenilen damar inş vardır ona göre ameliyat durumu netlesecek...çok zormus evladın için sabretmek.. Dayanmaya calisiyorum inş güzel haberler alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?