Ben chicco nunkini kullanıyorum, çok iyi oluyor Can'ım. Çocuk hemen rahatlıyor.Ona benzer chicco nun almistim onunla bi deniyim olmazsa otribebe aliyim bugub banyo yaptirip tekrar guzelce deniyim yine
Bu gece uyumadim dogru duzgun, sinirlerim cok yiprandi artik. Cocuklarin disinda da evdeki sinir stres problemler cok fazla geldi bana. Son zamanlarda gunduz yiyip icmeye pek vakit bulamiyorum sutumude eskisi gibi sagamiyorum artik vakit yok ve ustune sinir stres olunca en sonunda sutum azalmaya basladi. Gece meme dolardi iyice dusari sut akardi hatta ama artik oyle seylerde olmuyo artik her ogunumuz mama oldu aralarda emiyolar sadece . moralim sifir anlayacaginiz. Psikologa gidecek vaktim de yok dusunun artik. Ne yapsam bilemedim.
Ben beceremedim demekki kullanmayi.serum fizyolojiyi sıkıp chicconunkiyle temizlemeyi tekrar denicemBen chicco nunkini kullanıyorum, çok iyi oluyor Can'ım. Çocuk hemen rahatlıyor.
Ne kadar tanidik bir senaryo bunlarin hepsi ayni model heraldeNe zaman oglen uyutup ben de uzansam oglan uyaniyor. Bugun yatmiycam biraz evde kendi islerimi yapayim dedim 3 saattir uyuyor sipa
Benimkide aynı her uyanmadan sonra burnu tıkalı oluyor ben soğuk hava ufleyici almayi ve uyuduğu yerde çalıştırmaya düşünüyorum bakalım iyi gelecekmikizlar burun tikanikligi icin doktor serum fizyolojik uygulamasini yapip bizede gostermisti.bruno diye bir serum fizyolojik verdi.tikandikca uyguluyoruz ise yariyor ancak cok fazla tikaniyor gunde bazen iki uc kere acmak zorunda kaliyoruz.bu kadar tikanmasi normal mi acaba baska bir serum fizyolojik kullansamda ayni mi olur acaba
Bende dusunebilirim onu cunku benimkiside ayni oluyor.dun yine temizlemeye calistim cikardimda ama bu sabah yine tikaliydi yine serum fizyolojik uyguladm yine cektim yine cikti.Benimkide aynı her uyanmadan sonra burnu tıkalı oluyor ben soğuk hava ufleyici almayi ve uyuduğu yerde çalıştırmaya düşünüyorum bakalım iyi gelecekmi
Benim huysuzdedigim oglan sehir degistirince uslandi.. emip uyuyor.. ben de kayinvalideye teslim edip geziyorum. 2-3 saat sonra gelip emziriyorum sonra yine gezmeler gezmeler.. hatta bugun 11 de ciktim evden sut sagmistim. Uyumus uyanmus sütüicmis uyumuş. Eve geldim saat 5 di.. cok iyi geldi.. seninki de oyle olur bence.. kuru hava iyi gelir..Bugün 3 saat mıkırdanarak uyudu 2 saatte ben tetikte uyudum ama dinlenmisim o uyanmadan işlerimin bi kısmını hallettim süt sagdım uyandı. 2 gündür kusma huyu tuttu. Öncedende kusuyodu ama bu kadar degildi. İçtiklerinin hepsini fışkırır gibi kusuyo. Sizde durumlar nasıl. Yarın Afyona gidiyoruz esimin memleketine bayram için. İnşallah huy değiştirmez şimdide uslu degil ama hava ve mekan değişimi olunca iyice huysuz bişeye dönüşmesinden korkuyorum çünkü ben ne zaman gitsem gaz problemi oluyo midem ağrıyo bi mutsuzluk çöküyo neden acaba
Bende her zaman serum fizyolojik kullanıyorum ama her çektiğim de bişey gelmiyor ben odayı nemlendirmeliyim sanirimBende dusunebilirim onu cunku benimkiside ayni oluyor.dun yine temizlemeye calistim cikardimda ama bu sabah yine tikaliydi yine serum fizyolojik uyguladm yine cektim yine cikti.
oglum 8 aylikken burnu tikanip hirliyodu..alerji doktoru bi ise yaramiyo onlar demisti..ben almıştım genede..ama temizligine dikkat etmezsen bakteri üretiyormus zamanla...benimki soğuk ufluyodu cok uzun kullanamadim faydasi hakkinda cok bilgim yok..Buhar ufleyici kullananlarız varmi? Benim kızımın burnu tikaniyor sürekli almayi düşünüyorum ama sizlere sormak istedim
Bunlarin hepsi boyle bizim kizda uyuyo diye sofraya oturuyoruz daha 2 kasik yemeden basliyo aglamaya soyle keyifli bi yemege hasretiz kostur kostur yiyoruzNe zaman oglen uyutup ben de uzansam oglan uyaniyor. Bugun yatmiycam biraz evde kendi islerimi yapayim dedim 3 saattir uyuyor sipa
Ohh valla neguzelmis yaa masalah sizeBenim huysuzdedigim oglan sehir degistirince uslandi.. emip uyuyor.. ben de kayinvalideye teslim edip geziyorum. 2-3 saat sonra gelip emziriyorum sonra yine gezmeler gezmeler.. hatta bugun 11 de ciktim evden sut sagmistim. Uyumus uyanmus sütüicmis uyumuş. Eve geldim saat 5 di.. cok iyi geldi.. seninki de oyle olur bence.. kuru hava iyi gelir..
bana ver bişe olmaz dediler canım birkaç kaşık verdim bende dr.soracam p.tesiKimyon ve rezeneyi ben tüketiyorum canım. Bebeklere verilmez diye biliyorum 6 aydan önce.
Canım ben bu gece emzirirken sanki burnu tikaliymis gibi tısliyordu oğlum baktım bişe yoktu burnunda acaba icte olabilirmi aksami pislik vardı temizlemistim burun aspiratöru ileBende her zaman serum fizyolojik kullanıyorum ama her çektiğim de bişey gelmiyor ben odayı nemlendirmeliyim sanirim
Bizde oyleyiz öğlen uyudugu zaman bende yatim diyorum miymizlaniyor gazi oluyor yatamiyorum ama normalde yatiyor sıpa helede eve gorumceler falan gelince zorla uyandiriyorlar bende cildiriyorumBunlarin hepsi boyle bizim kizda uyuyo diye sofraya oturuyoruz daha 2 kasik yemeden basliyo aglamaya soyle keyifli bi yemege hasretiz kostur kostur yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?