Fena degil ama ben hastayim.Nasil gecti geceniz :)
Gecmis olsun.ben mastit oldugumda ayni grip gibiydim kolumu kipirdatamiyodum bacaklarim falan agriyodu atesimde yukseliyordu gogsunde kizariklik var mi mastit belirtisinde gogsunde sertlik oluyomus ve kizariklik beze gibi.antibiyotik verebilir rahatlatiyoFena degil ama ben hastayim.Heryerim dsyak yemis gibi agriyor. Sag mememe dokunamiyorum. Acaip aciyor. Mastit mi nedir? Yarin doktora gidicem.
Sağıyorum arada. Ama bu gece emzirip üstüne sagmayı düşünüyorum. Sıcak kompres yapıyorum emzirmeden önce.Acaip bir titreme, memede acı. Ateş yok 37 falan.Her yerim ağrıyor. Bir de evde yanlızdım, oğlan uyumadı doğru düzgün. Biz de 40 ters tepti galiba. Yarın sabaha 8.00 de meme cerrahından randevu aldım.Lulinda gecmis oksun, sagiyor musun memeyi? Soganli formulu denesen? Atesine de dikkat et. Nazr degdi size
konak önemli bişey değil bizimde arada oluyo..annem banyodan yarim saat önce zeytinyağı sürüp öyle yıkıyor..basinda konak denen seyden olan varmi banyo sayimz havalar serinleyince 2 gunde 1 e dusunce oldu kabuk var sanki beyaz beyaz accuk ama artar diye korkuyorum ne yapmak gerekki
Sağıyorum arada. Ama bu gece emzirip üstüne sagmayı düşünüyorum. Sıcak kompres yapıyorum emzirmeden önce.Acaip bir titreme, memede acı. Ateş yok 37 falan.Her yerim ağrıyor. Bir de evde yanlızdım, oğlan uyumadı doğru düzgün. Biz de 40 ters tepti galiba. Yarın sabaha 8.00 de meme cerrahından randevu aldım.
Benimde artik eskisi gibi sutum yok oglumda tutmuyo artik bizimde her ogun mama malesef ama olsun bunun icin uzulme sagliklari yerinde olsun onemli olan bu benimdr sinirimi bozan seyler oluyo herkes bi yorum yapiyo emzirme hakkinda sanki sut varda ben vermiyorm bazen su icmeye bile vakit bulamadigim oluyo ya ama emziremedigm icin tabiki uzuluyom ama yapcak bisey yok sende uzulmemeye calis elinden geleni yapiyosun sonuctaBu gece uyumadim dogru duzgun, sinirlerim cok yiprandi artik. Cocuklarin disinda da evdeki sinir stres problemler cok fazla geldi bana. Son zamanlarda gunduz yiyip icmeye pek vakit bulamiyorum sutumude eskisi gibi sagamiyorum artik vakit yok ve ustune sinir stres olunca en sonunda sutum azalmaya basladi. Gece meme dolardi iyice dusari sut akardi hatta ama artik oyle seylerde olmuyo artik her ogunumuz mama oldu aralarda emiyolar sadece . moralim sifir anlayacaginiz. Psikologa gidecek vaktim de yok dusunun artik. Ne yapsam bilemedim.
Bu gece uyumadim dogru duzgun, sinirlerim cok yiprandi artik. Cocuklarin disinda da evdeki sinir stres problemler cok fazla geldi bana. Son zamanlarda gunduz yiyip icmeye pek vakit bulamiyorum sutumude eskisi gibi sagamiyorum artik vakit yok ve ustune sinir stres olunca en sonunda sutum azalmaya basladi. Gece meme dolardi iyice dusari sut akardi hatta ama artik oyle seylerde olmuyo artik her ogunumuz mama oldu aralarda emiyolar sadece . moralim sifir anlayacaginiz. Psikologa gidecek vaktim de yok dusunun artik. Ne yapsam bilemedim.
Canım merhaba sitede gezerken gördüm 2014 yılında hamile kalmışsın bhcg 1900 çıkmış sonra düşük olduğunu söylemiş doktorun, bebişin tutundu mu sonra sana benim de bhcg ilk gün 10 iki gün sonra 25 çıktı doktor iyi dedi ama ben korkuyorum inşallah bişey olmazayy ela artik hic yatmak istemiyor uyanik oldugu zamanlarda hep kucak ama kollarim tutmuyor artik e büyüdü agirlastida
Pardon canım o sen değilmişsin :)ayy ela artik hic yatmak istemiyor uyanik oldugu zamanlarda hep kucak ama kollarim tutmuyor artik e büyüdü agirlastida
2 gun sonra iki katina ciktiysa iidir cnm bende 6. gunde dayanamayip test yaptırmıştim 27 cikmisti 2 gin sonra 60 çıkmıştıPardon canım o sen değilmişsin :)
Canım biz öyle durumlarda şöyle bir kombo yapıyoruz. Önce banyo, sonra adaçayı yağıyla ayak altına ve göbeğine masaj, sonra gaz ilacı, üstüne emzirme. Genelde rahatlatıyor hepsi bir arada. Bir dene istersen.Bugün resmen sabahladik oğlum kivrandi durdu gazdan şimdi yeni uyurum ama hala sancilaniyor ne yapsam bilemedim nurse harveys kullanıyoruz
Valla 10 du canım sonra 25 oldu sence iyi mi2 gun sonra iki katina ciktiysa iidir cnm bende 6. gunde dayanamayip test yaptırmıştim 27 cikmisti 2 gin sonra 60 çıkmıştı
Canım tatlı elma yağını duymuştum netten ada çayı yağı diyosun benim oğlum 28 günlük oldu ben halaa yikayamiyorum yıkansa eminim rahatlicak oğlum anneannesi yıkıyor daha yeni rahatladi oğlum kimyon veya rezene veriyormusunuzCanım biz öyle durumlarda şöyle bir kombo yapıyoruz. Önce banyo, sonra adaçayı yağıyla ayak altına ve göbeğine masaj, sonra gaz ilacı, üstüne emzirme. Genelde rahatlatıyor hepsi bir arada. Bir dene istersen.
Kimyon ve rezeneyi ben tüketiyorum canım. Bebeklere verilmez diye biliyorum 6 aydan önce.Canım tatlı elma yağını duymuştum netten ada çayı yağı diyosun benim oğlum 28 günlük oldu ben halaa yikayamiyorum yıkansa eminim rahatlicak oğlum anneannesi yıkıyor daha yeni rahatladi oğlum kimyon veya rezene veriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?