2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

sevcanf bizim bi tanidik banyodan sonra bebegin sacini kuruladiktan sonra kapatmayin saclarini demisti hava almazsa konak oluyormus

Fena degil ama ben hastayim. Heryerim dsyak yemis gibi agriyor. Sag mememe dokunamiyorum. Acaip aciyor. Mastit mi nedir? Yarin doktora gidicem.
Gecmis olsun.ben mastit oldugumda ayni grip gibiydim kolumu kipirdatamiyodum bacaklarim falan agriyodu atesimde yukseliyordu gogsunde kizariklik var mi mastit belirtisinde gogsunde sertlik oluyomus ve kizariklik beze gibi.antibiyotik verebilir rahatlatiyo

Lulinda gecmis oksun, sagiyor musun memeyi? Soganli formulu denesen? Atesine de dikkat et. Nazr degdi size
Sağıyorum arada. Ama bu gece emzirip üstüne sagmayı düşünüyorum. Sıcak kompres yapıyorum emzirmeden önce.Acaip bir titreme, memede acı. Ateş yok 37 falan.Her yerim ağrıyor. Bir de evde yanlızdım, oğlan uyumadı doğru düzgün. Biz de 40 ters tepti galiba. Yarın sabaha 8.00 de meme cerrahından randevu aldım.

basinda konak denen seyden olan varmi banyo sayimz havalar serinleyince 2 gunde 1 e dusunce oldu kabuk var sanki beyaz beyaz accuk ama artar diye korkuyorum ne yapmak gerekki
konak önemli bişey değil bizimde arada oluyo..annem banyodan yarim saat önce zeytinyağı sürüp öyle yıkıyor..

Cok gecmis olsun, sogani da dene istersen.

Bu gece uyumadim dogru duzgun, sinirlerim cok yiprandi artik. Cocuklarin disinda da evdeki sinir stres problemler cok fazla geldi bana. Son zamanlarda gunduz yiyip icmeye pek vakit bulamiyorum sutumude eskisi gibi sagamiyorum artik vakit yok ve ustune sinir stres olunca en sonunda sutum azalmaya basladi. Gece meme dolardi iyice dusari sut akardi hatta ama artik oyle seylerde olmuyo artik her ogunumuz mama oldu aralarda emiyolar sadece . moralim sifir anlayacaginiz. Psikologa gidecek vaktim de yok dusunun artik. Ne yapsam bilemedim.

Bugün resmen sabahladik oğlum kivrandi durdu gazdan şimdi yeni uyurum ama hala sancilaniyor ne yapsam bilemedim nurse harveys kullanıyoruz

Benimde artik eskisi gibi sutum yok oglumda tutmuyo artik bizimde her ogun mama malesef ama olsun bunun icin uzulme sagliklari yerinde olsun onemli olan bu benimdr sinirimi bozan seyler oluyo herkes bi yorum yapiyo emzirme hakkinda sanki sut varda ben vermiyorm bazen su icmeye bile vakit bulamadigim oluyo ya ama emziremedigm icin tabiki uzuluyom ama yapcak bisey yok sende uzulmemeye calis elinden geleni yapiyosun sonucta

Canim seni cok iyi anliyorum. Ben de cok zor atlatiyorum bu lohusa depresyonunu. Senin iki cocukla isin cok daha zor. Annen sizde sanirim hala, esler zaten zoru gorunce hemen havlu atiyorlar.
Ben de esimle tartisiyorum en sonunda dedim ben bu cocugu ilk kocamdan yapip sana getirmedim diye... onlar calistigi icin yorgunuz diyorlar biz ise bir evin icinde tikilip kaliyoruz. Saglikli ve bebegi olmayan birini bir evin bir odasina kapatip uykusunu boluk porcuk gunde max 4-5 saatle sinirlasan ve yemegini de tam yiyemeyip hatta banyoya bile zar zor girmesini saglasan, o insan bile depresyona girer. Bir de bizim hormonlar altust olmus, surekli emzirme ve sutum yetecek mi stresiyle kafayi yememiz cok normal.
Sana tavsiyem sut konusuna takilma, yorgunluktan ve stresten sutun azaliyor, dinlendiginde tekrar artacak. Buna ayrica takilma su an. Evdeki gerginlikle ilgili de al karsina esini/anneni konus, depresyonda oldugunu ve bir sure bu gerilime son vermelerini iste. Baska cagiracagin akraban varsa iki gunlugune de olsa cagir, mamayla bebeklerine baksinlar sen sutun oldugunda emzir sadece onun disinda uyu ve disari cik kuafore falan git. Inan iki gunde toparlarsin kendini.
Son olarak da bunlarin hepsinin gececegini, sonra tadini cikaracgin gunleri dusun.
Maddi imkaniniz varsa yardimci birilerini de ayarlayabilirsin 3-5 ay gelse seni duze cikarir.
Hepimiz ayni sorunlarla ugrasiyoruz yalniz degilsin unutma.
Sevgiler..

ayy ela artik hic yatmak istemiyor uyanik oldugu zamanlarda hep kucak ama kollarim tutmuyor artik e büyüdü agirlastida

ayy ela artik hic yatmak istemiyor uyanik oldugu zamanlarda hep kucak ama kollarim tutmuyor artik e büyüdü agirlastida
Canım merhaba sitede gezerken gördüm 2014 yılında hamile kalmışsın bhcg 1900 çıkmış sonra düşük olduğunu söylemiş doktorun, bebişin tutundu mu sonra sana benim de bhcg ilk gün 10 iki gün sonra 25 çıktı doktor iyi dedi ama ben korkuyorum inşallah bişey olmaz

Bugün resmen sabahladik oğlum kivrandi durdu gazdan şimdi yeni uyurum ama hala sancilaniyor ne yapsam bilemedim nurse harveys kullanıyoruz
Canım biz öyle durumlarda şöyle bir kombo yapıyoruz. Önce banyo, sonra adaçayı yağıyla ayak altına ve göbeğine masaj, sonra gaz ilacı, üstüne emzirme. Genelde rahatlatıyor hepsi bir arada. Bir dene istersen.

Sabah doktora gittim. Mastit olmuşum ama başında yakaladık. Iltihap olmamış. Yine de emzirilebilen bir antibiyotik verdi. 5 gün kullanacağım. Allahtan dayak yemiş gibi ağrılar, titreme bitti.
Doktora sabah oğlanı babasına bırakıp çıktım 7.30 da. Yürüme mesafesinde zaten hastane. Nasıl iyi geldi 15 dklık tek başına yürüyüş. Sonra hastanede beklerken kulağıma bebek ağlamaları geldi. Halbuki bebek falan yok. Bir baktım sütüm akıyor. Ne acaip birşey. Halüsinasyon gibi resmen ağlama duymak. Size de oluyor mu?

Canım tatlı elma yağını duymuştum netten ada çayı yağı diyosun benim oğlum 28 günlük oldu ben halaa yikayamiyorum yıkansa eminim rahatlicak oğlum anneannesi yıkıyor daha yeni rahatladi oğlum kimyon veya rezene veriyormusunuz

Kimyon ve rezeneyi ben tüketiyorum canım. Bebeklere verilmez diye biliyorum 6 aydan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…