Dün iyiydi.21.00-22.30 uyudu. Emdi 23.00-00.30 uyudu. 4.00-8.00 uyudu. Bakalım bugün nasıl olacak? Gündüz uyumadı habire gezdiğimiz için:)Hayirlisi olsunLulinda
Dun geceniz nasildi? 40 oncesi jubile yaptiniz mi?? Bu aksam 8de yatar sabah 8de kalkarmis ali
Sağol canım. Benimde 35+6 da 3.30 doğdu. Parmaği verince güzel emiyor ama meemyi tutmuyor. Memem çok büyük ucu da küçücük. Her pozisyonda denedik. Hastanede de cekistire cekistire yara yaptilar. Sagmaya calisinca da agriyor. Lohusa psikolojisi de eklenince iyice sacmalamaya basladim. Hayırlısı olsun belkinde zamanını bekliyor.Sağolun kızlar Allah razi olsun hepinizden
opera cim valla randevu ful dolu gece 12de arasakta yok yok yok 28inde zkamilde randevu almıştım tüp bebek yaptığım yere birde gideyim. Sağol canım benim
halgan Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah hiç üzülme 37+5de 2720 gr bebeğim doğdu 2630a düştü tam 15gun memeyi alamadi minikti çünkü 1agustosta doğdu 15inde almaya başladı sen sürekli vermeye çalış bakarsin erkenden alir sütünü de sagip ver benim 3.gun gelmeye başladı bol bol su ic enaz 3litre
Canım ben nete baktım gerçi burdada duymuştum 15 20 dk diyorlar sonra gazini çıkarıp diğer göğsü verecekmissin kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum biraktiriyorum lansihon da sürüyorum çok acıyor dişimi sıka sıka emziriyorum dun resmen agladim allah yardımcımız olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda Allahtan sifa diliyorum. Konu bebeklerimiz olunca tırnağının ucuna zarar gelse içimiz acıyo büyüyünce kıymetimizi bileceklermi bakalımben oğlum için endişelenip üzülünce annem hep böyle diyo..
F fulya01 bacım benim oğlanın 1 ayı doldu hala göğüs ucumu kemiriyo acıdan çığlık atıyorum doktor emerken bi zaman sonra yorulup ucuna doğru kayar farkettigin anda çıkar tekrar ver koyu kısmı tamamen ağzına alsı diyo ama almıyo zaten inat sıpa. Denemedigim bisey kalmadı makineyle sağıp veriyorum, silikon meme ucu kullanıyorum biraz düzelince tenimi unutmasın diye emziriyorum. Tam bir karmaşa acaba tamamen ne zaman iyileşir ve bizimki kemirmeyi bırakır çok merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun.
Merak etme, bebekler emmeye Programlı, illaki emecek:)Sağol canım. Şu an öyle imkansız geliyor ki emmesi. Inşallah bir an evvel biz de geceriz. Sütüm var ama memeyi tutturamiyoruz.
Onu da yengemden aldim icine kucuk yasin kitaplari koydum. Cok guzel oldu. Yaninda kitap getirmemisler zaten bizde hemen onlari dagittik onlardan takip ettiler. Instagramda bu tarz seyler yapan yerler var benim yengemde yaptigi icin bana o verdi.Guzelmis o kiliflari nerden aldiniz
Dün Ela hanima bayramlik bakalim dedik 182 tl minicik bir karis elbisemi olur yaaaa
Ama kız kıyafetleri çok tatlı, acaip özeniyorum:)Dün Ela hanima bayramlik bakalim dedik 182 tl minicik bir karis elbisemi olur yaaaa
Ama kız kıyafetleri çok tatlı, acaip özeniyorum:)
kizlar burun tikanikligi icin doktor serum fizyolojik uygulamasini yapip bizede gostermisti.bruno diye bir serum fizyolojik verdi.tikandikca uyguluyoruz ise yariyor ancak cok fazla tikaniyor gunde bazen iki uc kere acmak zorunda kaliyoruz.bu kadar tikanmasi normal mi acaba baska bir serum fizyolojik kullansamda ayni mi olur acaba
Ona benzer chicco nun almistim onunla bi deniyim olmazsa otribebe aliyim bugub banyo yaptirip tekrar guzelce deniyim yineOnu uyguladiktan sonra otribebe diye bir sey satiliyor eczanede, agzinla cekiyorsun sumugu. Yani arada bir hortum var tabi :)
Onunla temizle bak nasil aciliyor yoksa sadece yumusadigi an acilir gibi olup sonra tekrar tikaniyor.
Banyodan sonra da yapabilirsin.
Ona benzer chicco nun almistim onunla bi deniyim olmazsa otribebe aliyim bugub banyo yaptirip tekrar guzelce deniyim yine
buruno en iyi serum fizyolijilerdendir..ama sadece sumugu yumusatio..cekmen lazim..otribebe operanin dedigi gibi cok iyidir..grip olduklari zamn en büyük kurtarici..ama cok kullanmak iyi degil diyodu bazilari..alisirsa hep temizlemek gerekir cok alıştırma demisti bi kac kisi...bende cok tikanirsa emmede zorlanirsa temizliyorumOna benzer chicco nun almistim onunla bi deniyim olmazsa otribebe aliyim bugub banyo yaptirip tekrar guzelce deniyim yine
Anladin canin saolasiniz ben yumusadiktan sonra peceteye gelenleri temizliyodum bide biten tuple cekiyodum burnundan bugun daha guzel cekmeye calisiyim surekli burnundan zorlaniyo gbi geliyo yapinca rahatliyo aksama yine oluyo demekki ben duzgun temizleyemiyorum blkideburuno en iyi serum fizyolijilerdendir..ama sadece sumugu yumusatio..cekmen lazim..otribebe operanin dedigi gibi cok iyidir..grip olduklari zamn en büyük kurtarici..ama cok kullanmak iyi degil diyodu bazilari..alisirsa hep temizlemek gerekir cok alıştırma demisti bi kac kisi...bende cok tikanirsa emmede zorlanirsa temizliyorum
Bizde öyle bi sorun var doktor babe ya da mustela nın konak önleyici şampuanını kullan dedi.basinda konak denen seyden olan varmi banyo sayimz havalar serinleyince 2 gunde 1 e dusunce oldu kabuk var sanki beyaz beyaz accuk ama artar diye korkuyorum ne yapmak gerekki
Hormon degisikliginden olurmus o bi yerde okumustum. Iyi durulamak gerekiyormus ve sampuan degistirmek faydali oluyormus. Mustela alabilirsinbasinda konak denen seyden olan varmi banyo sayimz havalar serinleyince 2 gunde 1 e dusunce oldu kabuk var sanki beyaz beyaz accuk ama artar diye korkuyorum ne yapmak gerekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?