2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Carsamba bnm doktor kontrol var. Agda yapan var mi, gerci firsatim da yok ama jilet isine girmek istemiyorum

Gecmis olsun canim ya insallah geceniz cok sıkıntılı gecmez.gecen bizimkininde burnu cpk kotuydu ememiyodu tuzlu su yaptik biraZcik bosaldi burnu

talkative_844 geçmiş olsun canım onların ağlamasına yürek dayanmıyo Efe de grip oldu benimle birlikte ateş 37 yi geçmedi ama burnu boğazları tıkalı buhar banyosu ve serum fizyolojik işe yaramıyo saglık ocağindaki dr bişey yapılamaz dedi o cerehat nasıl atılacak bilmiyorum. Gaz için asmakilit in söylediği ota baktım acı yavşan diye geciyo nette aktara gidersem sorucam.

opera sagmayi da denedim cikmiyo oncedrn gene 30 40 cikiyodu artik oda yok malesef cocuklarda emmeyi birakti artik bukadarmis

Carsamba bnm doktor kontrol var. Agda yapan var mi, gerci firsatim da yok ama jilet isine girmek istemiyorum
Ben jilet yaptim mecbur.kendim agda yapamiyorum zaten agdacima gitmeyede firsatim yok.sanirim bira daha jiletle idare edicem

Canım sen serum fizyolojik Siktiktan sonra burnunu sıkıyorumu sun? Bak ben serum fizyolojik. Sikiyorum yuzustu yatıyor gibi kucağıma alıyorum bi elimle burnunu sıkıp değeriyle sirtina vuruyorum sonra tekrar sıkıp tekrar ters cevirip burnuyla oynarken sirtina vuruyorum varsa bişey çıkıyor yoksa o otribebenin aletiyle ceksrmde gelmiyor bişey sirtina vurmak ve burnuyla oynamak önemli yani

Burnunu sıkıp yüz üstü çevirdim ağzından bişeyler geldi daha doğrusu kustu ama genzindekini atamıyo. Burnunu pompayla çektiğimde de yapış yapış temizlenmiyo. Sabahları babası duşa girince oğlanıda alıyo kucagına buharda tutuyo yıkayıp bana veriyo o bugün biraz rahatlattı.

Bizim kızın göz kapaklarinda morluk var uyurken baktim mor duruyor acaba cok uyumaktan mi cunku odayi sicak tutuyorum vucudu usumuyor.sizde oldu mu boyle hic gordunuz mu

ayy reflü belasi.bizide buldu yawrum kuru kuru kusmuklari cikaramiyo yarısını geri aliyor iceri sonrada bir hırıltı basladi sanki reflü yastığı aldik simdilik rahat gibi ama bakalim insallah işe yarar

Bizim kızın göz kapaklarinda morluk var uyurken baktim mor duruyor acaba cok uyumaktan mi cunku odayi sicak tutuyorum vucudu usumuyor.sizde oldu mu boyle hic gordunuz mu
Dolduğundan beri var benimkinin. Beyaz tenli ya damarlar cok cikiyor diyedusunuyorum. Esiminde damarlari belli. Bence bi sıkıntı olmaz.

Bugün dr gittik.cigerlere inmemis geniz akıntısı var dedi..bi şurup verdi ama vermedim daha..Çünkü burnunu acabiliorum şimdilik..emmedede sıkıntı yok..yarın 2 ay aşılarimiz var...ateş çok görülmüyor ama huzursuz olursa yarim fitil verirsin dedi..bide gaz ilacimizi değiştirdi.sonucu bu gece gorcez..colinox adi..ilk defa duydum

Yarin bizde gidicez aşıya. Once benim is yerine ugrayip bi ogle yemegi yicez. Saat 2 de aşı. Asidan yarim saat once calpol vereyim diyorum ama kararsizim. Ates olmuyormuş o zaman. esilaecrin tavsiye etti. O çekmiş biraz aşidan sonra sen çekme dedi

bizimki sabahtan..bugun dr umuz ateş olmuyo ama huzursuz olabilir dedi..ha bide 2 3 gün banyo yok..sabahtan yıka istersen..ben bugünden yikadim..büyük oglumun aşılarinda hiç ateş yaşamadik..Sağlık ocagindaki hemsirede gelmeden icir dedide..ben duruma göre hareket ediyim dedim.çok huzursuz olursa veririm..

Dolduğundan beri var benimkinin. Beyaz tenli ya damarlar cok cikiyor diyedusunuyorum. Esiminde damarlari belli. Bence bi sıkıntı olmaz.
Bizim kizda beyaz tenli demekki onla alakali.
2.ay asilari 3 tane oluyor degil mi bitanesi verem asisi

cnm dr bana asinin etkisini azaltiyor dedi ilaclar zaten ates eskisi gibi yapmiyo dedi biz cok şükür sikintisiz ilacsiz atlattik ama sen bilirsin tabi yine

Bizde de ates olmamisti yani 37 olmustu en yuksek ates yukselmeden bosuna ilac verme bence yukselirse verirsin butun gece takip etmistim ben

Kızlar günaydın. Ben bugüne ikinci ay kontrOl randevusu aldım ama aşıyla ilgili bişey konuşmadım. Gittiğimde mi buracak acaba doktor yoksa sonraya gün mü veriyor? Sizde nasıl oldu? Bi de siz şimdi ateş mateş deyince korktum bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…