2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gulsennnn cim ne alemdesiniz? Herşey yolunda mı? Dualarım seninle..

Ah yaa canimsin arkadasim. valla gece uyumak bilmedi kucagimdan indiriyorum basliyor aglamaya. dun kalcatesti vardi coksukur gectik. cuma ameliyat var insallah bebegim iyi olur fitik buyumeye basladi bacaklari oynadikca ses geliyo guruldama gibi biz 2 aydir gaz ve kakadan aglayip duruyoruz altini actim sabah aynaya bakip kahkaha atiyo caniminici. artik agu demesini bekliyorum. dualarin icin Allah razi olsun canim benim 1-2 arkadas sagolsun dua etti topikte onlardanda Allah razi olsun.

Gaz sorunu için ne önerirsiniz nurse harveys kullanıyoruz rezene cayi da veriyorum biraz ada çayı yağı bir damla bebek yağı ile karıştırıp karnına ayak altlarına masaj yapıyorum ama oğlum hala kivraniyor emziriyorum sonrası kabus sanki içim gidiyor benimde Başka ne yapabilirim onereceginiz bişe varni

canim cok gecmis olsun o gaz sorununu biz 2 aydir kivrana kivrana cekiyoruz. doktor bebegime sap simpleks vermisti.gunde 6saatte bir 5 damla verin demisti ise yariyor diyebilirim denemediysen birdene enazindan hafifletiyor ama gaz sorununun kesin bir cozumu oldugunu dusunmuyorum 3.ayi doldurmayi bekliyorum kaldi 27gun

Biberonlarin delikleri cok mu acaba. Biberondan memeye gore daha fazla gidiyorsa sut yada mama ondan birakmistir emmeyi. Ya sutunu 2 dk sag sut gelsin iyice ondan sonra emzirmeye calis bu sekilde bi dene. Benim kizda biberob almiyordu o beni cok zorluyordu surekli emicem diye agliyo emiyo ama sut cok doyurmadigi icin en fazla bi saat gidiyordu dun kaucuk biberob uclarindan aldim ona biraz alisti simdi. Bende biberona alissin diye ugrasiyorum yani.

kizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
Dogmadan once bitane nuk un damakli emzigini almistim ama kizim almadi onu bikac defa denedim,agzina buyuk geliyo gibi baksa bi damakli denedim onuda almadi bnde damaksiz alip denesem mi diye dusunuyorum

Soothie'yi biz de kullaniyoruz ama wee marka damakliyi daha uzun sure tutabiliyor agzinda.

Kizlar dogumdan sonra korse ya da krem kullandiniz mi? Ben lohusa kulotu kullaniyorum normal kulot ustune ama gobegi toparlayacak bir sey almadim. Size doktorlariniz falan oneride bulundu mu?

Silikon Göğüs ucu veya biberonun ucunu memeye takıp emzirmeyi denesene. Biberon ucuna süt doldur biraz. Bitince memeyi sokuştur.

Kizlar dogumdan sonra korse ya da krem kullandiniz mi? Ben lohusa kulotu kullaniyorum normal kulot ustune ama gobegi toparlayacak bir sey almadim. Size doktorlariniz falan oneride bulundu mu?
Doktor bana korse kullanabilirsin demisti ama ben kullanmadim cok sicakti zaten sikınti basiyodu.bide zaten orayi bisey sıkınca aciyodu.gobegim var yani yedikcede cikiyo bu ay kardesimin düğünü var göbişi artik korseyle falan kapatcaz :)

ucun olmadığı için demedim silikon ucu..biberon sanar belki diye düşündüm

opera benim göğüslerim yara olduğu zaman hep sagıp verdim bide mama da takviye ediyoduk oğlan göğsümü istemez oldu açlıktan ağlıyodu ama almıyodu bende canım yana yana silikon uçla emzirdim onu biberon sanıp alıyodu sonra yeniden emmeyi öğrendi memeyi nerdeyse bırakıyordu kıyısından döndük. Biraz zorlar seni ama fıtratında emmek var bırakmaz üzülme. Silikon uç meme ucu olmayanlardan ziyade ucu korumak için var benimde mememin ucu büyük korusun daha fazla ezmesin diye kullanıyorum.

Son düzenleme:
Ben paçalı korse aldım göğüs altına kadar ama hiç kullanışlı değil sadece göbek için olanlar daha mantıklı. Doktorum istedigini kullanabilirsin hangisinde rahat edersen demişti. Krem kullanmadım harita gibiyim işe yarayacağını sanmıyorum varsa yarayan paylasın lütfen. Ameliyat izim iyileşti doktorum çok şaşırdı orda ince bir morluk var oda geçer zamanla.

gulsennnn ben mamajoo nun yeni dogan emzigini almistim. Ilk gunden beri kullaniyordu, gecen hafta agzina kucuk gelince wee nin 1 numara emzigini aldim. Onu da emiyor. Agzinda tutana kadae destek vermek zorunda kaliyorum her ikisinde de. Biraz daha buyurse tam tutar sanirim. Ameliyat icin de dualarim seninle..
F fulya01 gaz icin biogaia veriyorum. Gecen hafta denemek için biraktim ama gaz olunca tekrar basladim. Arada gaz sıkıştırırsa nurse Harveys veriyorum.
opera korse aldim ama takmak ne mümkün cooook sicakti. Son zamanlarda cok acimaya basladi dikiş yerim. Sabah bepanten surdum ama faydasi olmasi.. cız cız aciyo valla cok fena.

Hala aciyor mu dikis yerlerin?? Benim de oglani kucaklamaktan cok aciyor kendi kendime hala aciyor diye endiseleniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…