gulsennnn cim ne alemdesiniz? Herşey yolunda mı? Dualarım seninle..
Gaz sorunu için ne önerirsiniz nurse harveys kullanıyoruz rezene cayi da veriyorum biraz ada çayı yağı bir damla bebek yağı ile karıştırıp karnına ayak altlarına masaj yapıyorum ama oğlum hala kivraniyor emziriyorum sonrası kabus sanki içim gidiyor benimde Başka ne yapabilirim onereceginiz bişe varni
Biberonlarin delikleri cok mu acaba. Biberondan memeye gore daha fazla gidiyorsa sut yada mama ondan birakmistir emmeyi. Ya sutunu 2 dk sag sut gelsin iyice ondan sonra emzirmeye calis bu sekilde bi dene. Benim kizda biberob almiyordu o beni cok zorluyordu surekli emicem diye agliyo emiyo ama sut cok doyurmadigi icin en fazla bi saat gidiyordu dun kaucuk biberob uclarindan aldim ona biraz alisti simdi. Bende biberona alissin diye ugrasiyorum yani.Kizlar 5 gundur emziremiyorum hic, mama ve sagdigim sutu biberonla veriyorum. Biberona alisinca memeyi birakti tabi.
Dun medela calma biberon aldik anne memesine en yakin olan, gece 1 dk kadar emip birakti. Tekrar nasil memeye donucem bilmiyorum, tum forumlarda cok zor oldugu yaziyor.
Sizin cevrenizde falan bunu basarmis biri var mi? Gogsumde sut varken biberon verip sut sagiyorum. O temasi kaybettigime cok uzgunum
Nuk un almistim damakli olan ama alisamadilar ona bi turlu sonra instagramdan siparis verdim anne memesi kivaminda avent soothie. Ona daha cok alistilar.kizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
Dogmadan once bitane nuk un damakli emzigini almistim ama kizim almadi onu bikac defa denedim,agzina buyuk geliyo gibi baksa bi damakli denedim onuda almadi bnde damaksiz alip denesem mi diye dusunuyorumkizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
chicco nun kaucuk olanini kullanioruz..tam almış degil elimle biraz destek verince tutuokizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
Silikon Göğüs ucu veya biberonun ucunu memeye takıp emzirmeyi denesene. Biberon ucuna süt doldur biraz. Bitince memeyi sokuştur.Bizimki zaten acken ortaligi yikiyor, o anda meme verince aglamaktan cigerleri sokuldu. Ayakta, yururken, sarkiyla, pis pis yaparak bir memeyi bes dk kadar emdi ama cok zayif. Sonra yine kiyamet.. ben de biberonla sutumu verdim, cekip meme de verdim ama almadi.
Tomris ac birakin, sabirli olun illa emecektir diyor ama saatlerce aglatayim mi??
Ben Avent Soothie aldım Can'ım, henüz tam almış değil ama uğraşıyorum. Bu anne memesine en yakın emzikmiş.kizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
Doktor bana korse kullanabilirsin demisti ama ben kullanmadim cok sicakti zaten sikınti basiyodu.bide zaten orayi bisey sıkınca aciyodu.gobegim var yani yedikcede cikiyo bu ay kardesimin düğünü var göbişi artik korseyle falan kapatcaz :)Kizlar dogumdan sonra korse ya da krem kullandiniz mi? Ben lohusa kulotu kullaniyorum normal kulot ustune ama gobegi toparlayacak bir sey almadim. Size doktorlariniz falan oneride bulundu mu?
ucun olmadığı için demedim silikon ucu..biberon sanar belki diye düşündümOnce avent kullaniyorduk. Aslinda calma'ya da alisamayabilir yaziyordu bizimki ilk seferde cekti.
Sutum yetmedigi surece mama takviye etmem gerekecek ve biberon hayatimizda olacak. Silikon uc meme ucu olmayanlar icin benim meme ucum buyuk zaten.
Bakalim denemelere devam edicem, insallah tekrar mememi alir
gulsennnn ben mamajoo nun yeni dogan emzigini almistim. Ilk gunden beri kullaniyordu, gecen hafta agzina kucuk gelince wee nin 1 numara emzigini aldim. Onu da emiyor. Agzinda tutana kadae destek vermek zorunda kaliyorum her ikisinde de. Biraz daha buyurse tam tutar sanirim. Ameliyat icin de dualarim seninle..
F fulya01 gaz icin biogaia veriyorum. Gecen hafta denemek için biraktim ama gaz olunca tekrar basladim. Arada gaz sıkıştırırsa nurse Harveys veriyorum.
opera korse aldim ama takmak ne mümkün cooook sicakti. Son zamanlarda cok acimaya basladi dikiş yerim. Sabah bepanten surdum ama faydasi olmasi.. cız cız aciyo valla cok fena.
ucun olmadığı için demedim silikon ucu..biberon sanar belki diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?