2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

asilari sağlık ocağında oluyoruz canim biz 1.ay asisini olurken 2. ay asisi icin gun veriyolar zaten korkulcak bisey yok tabiki o an cok agliyolar bide pat pat 3 tane ayni anda yaptilar ama kicagina alirsan daha.fok aglar hepsini yapayim sonra alirsin dedi korkulcak birşey yok bende bayramdan bisi anlamadim bayramdan sonra asisi var diye ama şükür korktuğum kadar olmadi hayta asi cok güzel uyuttu

aşımızi olduk evdeyiz biraz huzursuz ama gaz galiba..bu arada dün gece emzirmek icin ilk defa ben uyandırdım ..4 saat falan uyumusuz.yeni gaz ilaci işe yaradi galiba..

Biz de iki aşı olduk geldik. Verem aşısı sağlık ocağında yapılacakmış 3. Aya kadar. Haftaya çarşamba için konuştuk sağlık ocağındaki hemşiremizle. Bugün 2. Ayımız doldu 6150 grm 59 cm olmuş bizim velet. Aşılarda da korktuğum kadar olmadı. İlkini hissetmedi bile. İkincisinde de 4-5 dak ağladı sonra sakinleşti. Onun ilacı biraz yakıyomuş. Ateşlenme ihtimali %5 miş. İnşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız.

insallah canim atlatirsiniz kocaman oldu masallah kuzular

Biz de geldik aşidan. Benimki sadece koljnu bacagini tuttum diye agladi. Kucaga alinca sustu, tek memeyi de emince oooo gülücükler atti doktora. Ben de o gazla markete gittim.. orda huzursuzlandi ama girmiş bulundum. Uyuttum orda neyse ulastik eve nihayet. Simdi emdi ve uyudu tekrar. Başında biraz ateş var ama ince giydirdim vucut 36 derece. Uzun bir gece bizi bekliyor

Bugün aşı olanlar ne alemdesiniz..cok aglio ve uykulu..ama aglama sebebi gaz mi aşidan mi anlayamadim..simdi gaz ilaci verdim işe yaramzsa fitil..çok aglio..gunduz iyiydi oysaki

Maşallah canım başabas gidiyoruz :)

Valla bizimki de huzursuz uykusu var dalamıyo. Ama aşıdan sonra kesintisiz 2,5 saat uyudu gündüz. Ondan mı acaba diyorum. Aşıya bağlamak istemiyorım ısrarla. Hayırlısıyla bu gece mışıl mışıl uyusunlar da...

Benimki eve gelince uyumustu ya, 10 da uyandirip emzirdim. 11.30 a kadar uyanik kaldi. Sonra yine meme verdim. Bu arada 2 defa da kaka yapti. Simdi uyudu tekrar. Ama bizim aşimiz 2 de yapıldı. Acisi sabaha karşı cikabilir.

Maşallah canım başabas gidiyoruz :)

Canim sizin ameliyat cuma gunu degil mi? Saatini falan haber ver bize olur mu..haftasonu esin de evdeyken atlatirsiniz huzursuzlugunu pazartesi bomba gibi baslarsiniz haftaya insallah

Bu arada coolfire ne yapti yine habersiz birakiyor bizi eve ciktilarsa vakit bulamiyordur ama iki satircik yazsa..

Ben de bgn kendi doktoruma gittim, rahim eskiye donmus. Cinsel iliski ilk birkac ay agrili olur cunku vajina cok dar ve kuru, zamanla duzelir dedi. Smear testi yaptilar gonderdiler.

Bu gece uykusuzluktan mahfoldum valla ya gunduz sakin uyuyan bebek gece bambaska birsey oluyor.gece saat ikiyr kadar uyumadi sonra saat basi kalkti.yarim saat uyumak icin ugrastik yarim saat uyuyup kalkiyo gazi falanda yok cani uyumak istemiyo.memede uyur gibi oluyor kucagimda daliyo gibi oluyor yatirinca yok.zaten bukadar sık uyanmaya memede sut falan kalmadi smdi 6da uyandi ayaktayiz.

Gunduz uykularini her gün 1 saat aksama dogru kaydirsan?? Mesela sabah saat 9 da uyuyor ya, 10 a kadar yatirma. Yarin 11 olsun.. ogeleden sonraki uykularina da yap. Işe yararsa 1 hafta sonra uykular geceye doner.. seninki geceyle gunduzu kariatirmis sanırım.

Bence de gece gunduz karismis.
Gunduz gece yatirdigin odada yatirma. Sesin ve isigin oldugu yerde uyut gunduz, gece banyo yapririp sessiz ve karanlik yerde yatir.

Günaydın kızlar biz de sanırım aşı sonrası %5lik dilime girdik. Gece 2de mıkırdandı bi kakltım yanıyo 38,5 olmuş ateşi. Soyduk hemen. Bi yandan emzirdim bi yandan mendil ıslatı koyduk Alnına eklem yerlerine. Bi saat sonra falan düşmeye başladı. Çok şükür ki 3,5ta ateşi düşmüş şekilde ince giydirip yatırdık yine. Çok korktum ama tecrübe oldu sanırım

asmakilit opera sanirim oyle geceylr gunduzu karistirmis.gunduz hep ses olan yerde yatiriyorum gece odayi karanlik yapiyorum.geceden uykusuz olunca gunduz bayiliyo.belli bir uyuma saati yok gunduzleri cunku gece uykusuzlugunu gunduz uyuyarak cikariyor ama dedigin gibi gunduzleri biraz daha uyanik tutup saati kaydiriyim o sekilde insallah duzene girer

asilarini olan kuzularada annelerinede gecmis olsun geceyi atlattiniz şükür rota olan varmi biz 3. ayda olcaz kismetse nasil yapılıyor

asilarini olan kuzularada annelerinede gecmis olsun geceyi atlattiniz şükür rota olan varmi biz 3. ayda olcaz kismetse nasil yapılıyor
Biz düşünüyoruz daha rotayi. Karar veremedik. Internette 12. Haftaya kadar yapilmali diye okumustum. Bi arastir gec kalma..

açlık olabilir mi acaba..gece süt azalio beslenme olmayınca

geçmiş olsun..ilk ateşli gecenizi gecirmisiniz..ilacsiz mi düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…