Kızlar günaydın. Ben bugüne ikinci ay kontrOl randevusu aldım ama aşıyla ilgili bişey konuşmadım. Gittiğimde mi buracak acaba doktor yoksa sonraya gün mü veriyor? Sizde nasıl oldu? Bi de siz şimdi ateş mateş deyince korktum bak şimdi
Biz de iki aşı olduk geldik. Verem aşısı sağlık ocağında yapılacakmış 3. Aya kadar. Haftaya çarşamba için konuştuk sağlık ocağındaki hemşiremizle. Bugün 2. Ayımız doldu 6150 grm 59 cm olmuş bizim velet. Aşılarda da korktuğum kadar olmadı. İlkini hissetmedi bile. İkincisinde de 4-5 dak ağladı sonra sakinleşti. Onun ilacı biraz yakıyomuş. Ateşlenme ihtimali %5 miş. İnşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız.
Biz de iki aşı olduk geldik. Verem aşısı sağlık ocağında yapılacakmış 3. Aya kadar. Haftaya çarşamba için konuştuk sağlık ocağındaki hemşiremizle. Bugün 2. Ayımız doldu 6150 grm 59 cm olmuş bizim velet. Aşılarda da korktuğum kadar olmadı. İlkini hissetmedi bile. İkincisinde de 4-5 dak ağladı sonra sakinleşti. Onun ilacı biraz yakıyomuş. Ateşlenme ihtimali %5 miş. İnşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız.
Maşallah canım başabas gidiyoruz :)
Gunduz uykularini her gün 1 saat aksama dogru kaydirsan?? Mesela sabah saat 9 da uyuyor ya, 10 a kadar yatirma. Yarin 11 olsun.. ogeleden sonraki uykularina da yap. Işe yararsa 1 hafta sonra uykular geceye doner.. seninki geceyle gunduzu kariatirmis sanırım.Bu gece uykusuzluktan mahfoldum valla ya gunduz sakin uyuyan bebek gece bambaska birsey oluyor.gece saat ikiyr kadar uyumadi sonra saat basi kalkti.yarim saat uyumak icin ugrastik yarim saat uyuyup kalkiyo gazi falanda yok cani uyumak istemiyo.memede uyur gibi oluyor kucagimda daliyo gibi oluyor yatirinca yok.zaten bukadar sık uyanmaya memede sut falan kalmadi smdi 6da uyandi ayaktayiz.
Biz düşünüyoruz daha rotayi. Karar veremedik. Internette 12. Haftaya kadar yapilmali diye okumustum. Bi arastir gec kalma..asilarini olan kuzularada annelerinede gecmis olsun geceyi atlattiniz şükür rota olan varmi biz 3. ayda olcaz kismetse nasil yapılıyor
açlık olabilir mi acaba..gece süt azalio beslenme olmayıncaBu gece uykusuzluktan mahfoldum valla ya gunduz sakin uyuyan bebek gece bambaska birsey oluyor.gece saat ikiyr kadar uyumadi sonra saat basi kalkti.yarim saat uyumak icin ugrastik yarim saat uyuyup kalkiyo gazi falanda yok cani uyumak istemiyo.memede uyur gibi oluyor kucagimda daliyo gibi oluyor yatirinca yok.zaten bukadar sık uyanmaya memede sut falan kalmadi smdi 6da uyandi ayaktayiz.
geçmiş olsun..ilk ateşli gecenizi gecirmisiniz..ilacsiz mi düştü.Günaydın kızlar biz de sanırım aşı sonrası %5lik dilime girdik. Gece 2de mıkırdandı bi kakltım yanıyo 38,5 olmuş ateşi. Soyduk hemen. Bi yandan emzirdim bi yandan mendil ıslatı koyduk Alnına eklem yerlerine. Bi saat sonra falan düşmeye başladı. Çok şükür ki 3,5ta ateşi düşmüş şekilde ince giydirip yatırdık yine. Çok korktum ama tecrübe oldu sanırım
neden dusunuyorsunuz aşı hakkinda kötü bisey mi duydun..Biz düşünüyoruz daha rotayi. Karar veremedik. Internette 12. Haftaya kadar yapilmali diye okumustum. Bi arastir gec kalma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?